Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 9 events i Randers Kommune mellem 25. jul. og 23. aug. 2021

25. Jul Andet/Ukendt

Jesper Lohmann - Sinatra, Otto & Elvis

Søndag den 25. juli 2021, kl. 14.
Pris: Entré: 199 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, Randers SØ
Nyd en dejlig sommerkoncert på plænen bag Memphis Mansion i selskab med Jesper Lohmann og en masse skønne sange fra Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash akkompagneret af den legendariske kapelmester Peder Kragerups 18 mands Store Big Band..

Han er tilbage på Memphis Mansion denne gang akkompagneret af Peder Kragerups Orchestra og med showet Sinatra, Otto & Elvis - og de andre rødder.

Det er med stor glæde, at vi endnu engang byder velkommen til Jesper Lohmann. Nyd en dejlig sommerkoncert på plænen bag Memphis Mansion i selskab med en masse skønne sange fra Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash.

Jesper Lohmann samler nu alle trådene - og rødderne i et helt nyt show. Her betrædes de musikalske græsgange, der har ført ham frem til der hvor han er i dag som entertainer. Sammen med bl.a Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash vil der blive croonet, rocket, grint og grædt. Lohmann byder på anekdoter og andre røverhistorier når de musikalske svirrebrødre kigger forbi og lur mig om der ikke lister sig et par evergreens fra Four Jacks righoldige repertoire ind.

Dette musikalske rendezvous akkompagneres af ingen ringere end den legendariske kapelmester Peder Kragerups 18 mands Store Big Band
Vis kort
6. Aug Andet/Ukendt

Intimkoncert med Sebastian

Fredag den 6. august 2021, kl. 18.
Pris: Entré: 1195 kr
Hotel Randers, Torvegade 11, Randers C
Trubaduren Sebastian tager dig med på en humoristisk rejse i sit musiske univers. Han vil ledsage sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor. Prisen er inkl. en 3-retters middag..
Vis kort
5. Aug Andet/Ukendt

Sommer BandCamp 2021 - inkl. udendørs koncert på Vestpark Festival og workshop med Rune Rim!

Torsdag den 5. til lørdag den 7. august 2021, kl. 10.
Pris: Entré: 300 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Station K, Bredgade 55, Langå
Er du mellem 10 og 18 år? Så kom til BandCamp på Station K i sommerferien!.

Formålet med BandCamp er, at så mange børn og unge som muligt får mulighed for at prøve kræfter med at spille musik sammen. Vi vil gerne videregive den særlige oplevelse af fællesskab, det giver at være sammen om at skabe musik.

Vi etablerer helt nye bands og underviser i forskellige hold, afhængig af alder og erfaring. Desuden gentager vi sidste års succes - Rune Rim er tilbage for at holde tekst/rap workshop!

Vi afslutter med et brag af en koncert på Vestpark Festival ("Lørdag for alle"). Koncerten er gratis og åben for alle. Deltagerne spiller de sange vi har arbejdet med og til sidst giver vi den op for Rune Rim og lærerorkesteret!

Hvad er BandCamp?
for alle mellem 10 og 18 år uanset erfaring
fælles undervisning
undervisning i bands
frivillig jam
afsluttende koncert for familie og venner
hygge og socialt samvær

Hvem underviser?
Frederik Hagner - bassist og musiklærer
Harald Langåsdalen - saxofonist og musikefterskolelærer
Rune Rim - freestyle rapper og rapcoach
m.fl.

Hvornår?

Torsdag 5/8 kl 10-17

Fredag 6/8 kl 10-21 (inkl. aftensmad og derefter frivilligt program)

Lørdag 7/8 kl 10-18 (koncert på Vestpark Festival kl 16)

Pris?
300,- inkl. forplejning (frokost alle dage + aftensmad fredag) & T-shirt

Tilmelding via Billetto:
https://billetfix.dk/da/e/sommer-band-camp-2021/

Arrangementet er støttet af Randers Kommunes Sundheds-, idræts- og kulturudvalg

Mere info:

Vestpark Festival:

https://www.facebook.com/vestpark

Rune Rim:

https://www.facebook.com/Rune.Rim

Station K:
https://www.facebook.com/StationKLangaa
Vis kort
12. Aug Andet/Ukendt

Tandem-koncert med Ida Riegels og Frederik Munk

Torsdag den 12. august 2021, kl. 19.
Spentrup Kirke, Hastrupvej 1, Spentrup
For to år siden kom Ida cyklende i regn med sin røde cellokasse på ryggen. Hun overnattede i Spentrup Præstegård og gav en fantastisk koncert i Spentrup Kirke. Koncerten var oprindelig tænkt i haven eller på gårdspladsen..

Men vejret er lunefuldt i maj og i Danmark. Vi glæder os til igen at høre Ida spille cello. Denne gang kommer hun ikke cyklende alene, men på tandem i selskab med guitarist Frederik Munk. Projekt: 'Tandem på Klangveje' En vandrende guitarist og en cyklende cellist slår sig sammen til en koncerttur ad Hærvejen. Den 500 km lange rute tilbagelægger vi skiftevis på tandem og til fods. På programmet er klassiske værker for cello og guitar, samt et stykke som vi komponerer specielt til denne tur.På særligt smukke strækninger inviterer vi publikum til at vandre eller cykle med før koncerten. Guitarist Frederik Munk Larsen er lektor ved Aarhus Musikkonservatorium og har vundet priser i internationale konkurrencer som Yamahas Europæiske musikkonkurrence samt DRs Kammermusikkonkurrence. Han har indspillet 16 CDer og optræder både som solist med orkestre og i ensembler. Desuden er han blevet kendt for sine lange koncertrejser til fods gennem Danmark. Cellist Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har etableret sig som cyklende cellist med turneer i både ind og udland. Hun medvirker ofte i dansk og tysk radio og TV, og vandt i foråret DR P2's Ildsjælepris. Hendes debutalbum med egne værker for solo cello udkommer på Danacord i 2020. I 2021 er hun desuden inviteret til optagelsesprøve i Kvindelige Eventyreres Klub. Duo Munk-Riegels Duoen blev dannet i sommeren 2020 under en koncerttur på tandem gennem Danmark. Begge musikere har et hav af koncerter bag sig i både ind og udland. Til fælles har de en passion for at tage ud på eventyrlige turneer, hvor der er tid til at møde publikum, nyde naturen og at udfordre sig selv
Vis kort
14. Aug Andet/Ukendt

The Tarantino Twist Show

Lørdag den 14. august 2021, kl. 22.
Pris: Entré: 350 excl. gebyr
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Tante Olga's Telt slutter lørdagen af med The Tarantino Twist Show..

Interaktiv teaterkoncert med maximum energi, forførende og talentfulde musikere og sangere, skuespillere og burlesque dansere. Vov dig ind i et vanvittigt univers befolket med mad dogs og good-looking gals, hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron.

Django and the Suckerpunch Surfband leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra 60'ernes fjerne arkiver med instrumental Surf 'n' Western fra den californiske guitarrockbølge. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig.

En perlerække af performere og sangere pryder scenen: Samara 'Saint Sam' Bahrami - Mike 'The Sexican' Hecchi - Miss Emme Fatale - Ivory Fox - Mr. White og mange flere, der leverer et show fyldt med overraskelser og store armbevægelser, hvor stemningen er lige så høj som moralen er lav!

Hæsblæsende teaterkoncert baseret på de bedste soundtracks, filmscener og karakterer fra den legendariske filminstruktørs univers - krydret med elementer af burlesque. Mød The Gimp, the Crazy 88s og et hold af verdensklasse musikere, sangere og performere, når live musik, acts og dans smelter sammen og inviterer publikum helt tæt på til en uforglemmelig oplevelse. Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega? Eller vil du bare gerne genopleve de fedeste sange og minder fra Tarantinos vanvittige verden, så er du kommet til det helt rigtige sted.

It's showtime!

Yderligere information på www.tanteolga.dk , hvor der også er forsalg af billetter.

Der tilbydes enkelt dags billetter, samt weekend billetter for alle dage i de 2 weekender.
Billet til alle dage første Weekend (13., 14.&15. august) 500,- kr. excl. gebyr
Billet til alle dage anden Weekend (19., 20.&21. august) 400,- kr. excl. gebyr

Der sættes begrænset antal billetter til salg grundet afstandskrav, så billetterne sælges efter "først til mølle princip"
Vis kort
17. Aug Andet/Ukendt

Rock for de 3-6 årige: Få pulsen op!

Tirsdag den 17. august 2021, kl. 10-10.30.
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Så er der rockkoncert med børnerockbandet A-Lene med Drengene, hvor der skal danses vilde sange med tøjdyrene. Og naturligvis efter de gældende COVID-19-regler..

Tag dit farlige tøjdyr med, og vi vil danse til gode sange, som bliver spillet af det knaldhamrende rigtige rockband "A-Lene med Drengene" med Lene Johnsen, sang og klaver, Peter Elmelund, el-guitar, Niels Ole Husum, bas, og Thomas Ingemann, trommer.

For de 3-6 årige i Kulturhusets sal.

Tilmelding skal ske fra den 3. august kl. 9. Max 20 billetter pr. institution.

Arrangementet er støttet af Randers Festuge
Vis kort
19. Aug Andet/Ukendt

Verdenspremiere: Sangen om Randers

Torsdag den 19. august 2021, kl. 10-10.45.
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Så går tæppet for "Sangen om Randers" - musikvideoen har verdenspremiere!.

Børnekoret Pixie Notes med rockkvartet har indspillet den splinternye sang "Sangen om Randers", som skolebørn fra hele Randers Kommune har bidraget til med ord, rim og vers.
Den iørefaldende melodi er skrevet af Lene Johnsen og Peter Elmelund.
Til sådan en premiere er der naturligvis korte taler, børnebobler i glassene og lidt chips.
Det er gratis, men tilmelding er nødvendig
Vis kort
19. Aug Andet/Ukendt

Gadeteater - giorgio harmonie

Torsdag den 19. august 2021, kl. 14.30-15.15 & 16.30-17.15.
Rådhustorvet, Rådhustorvet 1, Randers C
Verdens mest velklædte orkester går parade..

Gadeteater sprænger gængse rammer og klassifikationer.

I Giorgio Harmoni er det modeverdenen og orkesterparaden, der mødes og udfordrer hinanden.

Det viser sig, at der ikke er langt imellem de to universer; fra podiet til gaden, fra haute couture til trommehvirvler.

Det raffinerede orkester improviserer midt i gadebilledet i interaktion med publikum og forbipasserende.

Din indkøbstur eller dit cafebesøg i gågaden bliver fuld af overraskelser og underholdning, når den enestående musikparade bevæger sig forbi.

La Roulette Ruche.

Aldersgruppe: for alle

Arrangeret af Randers Teater, Randers Kommune og Randers Bibliotek
Vis kort
19. Aug Andet/Ukendt

Sensommerkoncert i Hornbæk Kirke

Torsdag den 19. august 2021, kl. 19-20.30.
Hornbæk Kirke, Randers, Hornbæk Kirkevej 9, Hornbæk, Randers NV
Suiterne for cello af Johann Sebastian Bach hører til musikhistoriens ubestridte mesterværker. De er blandt de mest opførte værker for cello og vil vække genklang hos mange. Suiterne er skrevet omkring 1720 og er meget forskellige i karakter..

Ved koncerten spiller cellisten Janne Fredens to af de mest omfangsrige og varierede suiter, nemlig nr. 3 i C-dur og nr. 5 i c-mol. Hun vil selv introducere værkerne for - forhåbentligt - at sætte publikum i den rette stemning. Cellisten Janne Fredens har vundet toppriser i internationale konkurrencer i Osaka, Trondheim og Trapani med sin klavertrio Jalina Trio, og har sammen med trioen indspillet flere CD'er, hvoraf den sidste vandt P2 prisen for bedste kammermusikindspilning. Hun er på nuværende tidspunkt ansat som solocellist i Randers Kammerorkester og er timelærer i cello på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er desuden modtager af Jacob Gades Legat, Leonie Sonnings Musikfonds legat, Natmandsforeningens medlemslegat og BG Fonds kammermusikpris. Koncerten afholdes med de gældende sikkerhedsforanstalninger. Der er fri entré
Vis kort