Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 2 events i Randers Kommune mellem 25. jul. og 23. aug. 2021

Tangokoncert med duoen Sarno & Moya

Tirsdag den 17. august 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 130 kr plus gebyr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Tango-støtteevent for Underværket Autentisk argentinsk tango med garvet duo gæster Underværket i Randers Festuge..

Om Samo & Moya:

Roberto Sarno allerede som 10-årig blev optaget på konservatoriet i fødebyen Bari, Italien, og han har gennem årene optrådt og videreuddannet sig i både Europa, USA og Mellemøsten. I 1997 flyttede han til Danmark og har bl.a. spillet med Randers Kammerorkester samt Odense, Aalborg, Aarhus og Sønderjyllands Symfoniorkester. Roberto Sarno har også optrådt som solist herhjemme og i Europa, USA, Canada og Israel, ligesom han spiller i kammermusik-ensembler og har modtaget adskillige priser og legater.

Forever Tango førte til eget tangoorkester
Under et ophold i USA turnerede han i et år med det berømte Broadway tangoshow 'Forever Tango' og tabte her sit hjerte til tangomusikken. Interessen er så stor, at han nu på 10. år har haft sit eget tangoorkester.

Vokset op med tangomusikken
Pianisten Patricio Moya, leder af Aarhus Klaverakademi, har en alsidig musikalsk baggrund og har undervejs i sin karriere givet koncerter med symfoniorkester, optrådt på TV og produceret filmmusik. Og så er han rent faktisk vokset op med tango-musikken, da hans far var professionel tangopianist. Patricio Moya har selv optrådt som solist og som medlem af forskellige tango-ensembler, ligesom han har akkompagneret nogle af verdens mest ikoniske tangomusikere, bl.a Horacio Ferrer og Cacho Tirao . De sidste 10 år har han desuden været fast artist på den største og mest anerkendte tangofestival i verden, Cumbre Mundial del Tango.

Autentisk argentinsk tango
Duoens repertoire består både af kendte tangoer fra den klassiske periode og nyere tangoer fra Piazzollas 'Tango Nuevo', idet både Roberto Sarno og Patricio Moya brænder for at udbrede kendskabet til den autentiske argentinske tango.

Bjarne Jørgensen tør godt love publikum en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når de to passionerede musikere demonstrerer deres musikalske kunnen. De er nemlig kendt for ikke kun at spille på et teknisk set højt niveau, men også for samtidigt at have overskud til at udtrykke sig både sensitivt, lyrisk, eksplosivt - og humoristisk!
Vis kort

Gadeteater - otros aires

Fredag den 20. august 2021, kl. 15-15.30 & 17-17.30.
Slotspladsen, Slotspladsen, Randers C
Akrobatisk tango fra Argentina vender tilbage!.

Publikum elskede dem i 2019, så Duo Laos er inviteret tilbage med deres stærke, sensuelle og lidenskabelige tango-akrobatik.

De trækker på deres erfaringer fra det argentinske cirkusmiljø, når de leger med tyngdekræften.

Med kroppen som sprog fortæller parret en historie om at finde sig selv - og hinanden - i en ustabil verden.

Duo Laos fra Argentina

Aldersgruppe: for alle

Arrangeret af Randers Teater, Randers Kommune og Randers Bibliotek
Vis kort