Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 2 events mellem 14. maj og 12. jun. 2021

Jazz på Museet
28 Maj Jazz

Jazz på Museet

Fredag den 28. maj 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Arrangør: Museum Salling
Skive Museum, Havnevej 14, Skive
Mikkel Ploug - Balcony Lullabies. Koncerten er arrangeret af: Skive Jazzklub i samarbejde med Skive Kunstforening og Skive Museum. Koncerten er støttet af Kulturelt Samråd Skive. Pris: 50,- kr. betales ved indgangen. Husk venligst at bære mundbind ved ankomst til koncerten samt at medbringe Coronapas
Vis kort
Spil-sammen - JAZZ
30 Maj Jazz

Spil-sammen - JAZZ

Søndag den 30. maj 2021, kl. 09-16.
Pris: Entré: 375 kr
Mississippi, Jupitervej 26, Thyholm
Lad os spille sammen på Mississippi I de senere år er det blevet meget populært at synge sammen, derfor vil Mississippi arrangere spil-sammen arrangementer, hvor man tager sit instrument under armen og kommer til spil-sammen søndag den 30. maj. Lad os spille sammen på Mississippi

I de senere år er det blevet meget populært at synge sammen, derfor vil Mississippi arrangere spil-sammen arrangementer, hvor man tager sit instrument under armen og kommer til spil-sammen søndag den 30. maj.

Hvem kender ikke til det at kunne spille på et instrument, men mangler nogen at spille med?

Det vil Mississippi gøre noget ved.

Derfor har vi besluttet at lave spil-sammen arrangementer, hvor du kan komme og spille sammen med andre, der også elsker musik.

Vores første spil-sammen arrangement løber af stablen søndag den 30. maj fra kl. 9-16.

Workshoppen bliver en hyggelig og intens dag i musikkens tegn. Her vil vi arbejde med swing, groove, beat, improvisation i al almindelighed og over harmonier samt frie forløb.

Til at styre arrangementet har vi engageret Thomas Agergaard, der er musiker, komponist, kunstner og underviser i musik. Thomas bor i Holmegaard på Sjælland.

Thomas Agergaard har spillet med internationale topnavne som nationale kendte navne fra Ray Charles, Bob Berg, Thomas Blachman, Carsten Dahl, Thomas Fonnesbæk, Helge Lien Trio, Enrico Pieranunzi og mange andre.

Jazzen er i dag en musikform, der har flere lyttere end nogensinde før. Der streames milliarder af klassiske jazzindspilninger af vor tids mange arter jazzmusik hver dag - og hele verden er med.

Tilmelding foregår på hjemmesiden www.mississippi.dk. Der vil være begrænset deltagelse på visse instrumenter, så her gælder først til mølle princippet og derfor vil instrumentlisten løbende blive tilpasset
Vis kort