Det sker

Fandt 606 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 20. sep. 2021

 • Ons. 22. sep. 2021, kl. 19.30-20.30. Tiltrædelseskoncert med organist Martin Legéne Jensen.
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 09. Kom og leg for de 0-3 årige.
  Vi læser, fortæller og leger små bevægelseslege.

  Biblioteket er et herligt sted for både børn og voksne, og har man små børn som enten dagplejemor, vuggestue eller egne små børn, har vi også mange gode tilbud til den aldersgruppe. Der er helt lette bøger både om barnets dagligdag, dyrene, tallene og bogstaverne men også små historier beregnet for de helt små. Derudover er der i børneafdelingerne en masse mulighed for at lege og hygge sig.

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 09.30-10.30. Babysalmesang.
  En musikalsk hyggestund for baby 2-12 måneder. Gratis, men tilmelding nødvendig til Luna, 53 34 85 28 el. Lunakjoelstads@hotmail.com.
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 14. Biblio Bio 14.
  Der vises en skøn blanding af nyere og gamle film, de sjove og de alvorlige - alt sammen film, der spænder bredt. Titlerne offentliggøres på biblioteket senest ugen inden.

  BiblioBio14 vises den fjerde torsdag i hver måned i samarbejde med Ældre Sagens lokalkomité i Slagelse.

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 14.30. Vilde vidunderlige bier.
  Måske kender du honningbien, men kender du også de ca. 290 arter af vilde bier, som lever i den danske natur? Dagens arrangement med Naturskolen summer af aktivitet, når vi går på jagt efter de vilde bier, leger sjove bi-lege og prøver at bygge et rigtigt.

  Arrangementet er henvendt til børnefamilier, børn og bedsteforældre.

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 15.15-16.15. Børnekor.
  For sangglade børn fra 3. Klasse og opefter. Gratis, men tilmelding nødvendig til Luna, 53 34 85 28 el. Lunakjoelstads@hotmail.com.
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 16.30. Læseklub: Kvinde, kend din historie.
  Mange kvinder, som har gjort en stor indsats i samfundet, er blevet usynlige i vor fælles historie. Dette paradoks er historiker Gry Jexen ved at lave om på. Hun arbejder på at give kvinderne deres plads på linje med mændene. Mange kvinder er dukket op i.

  Som en ekstra godbid møder læseklubben også Gry Jexen, der kommer og fortæller om kvinders betydning i vores fælles historie og fortid og om hendes bog, Kvinde Kend Din Historie, hendes blog og alt det andet hun arbejder med.

  Mødedatoer:
  Torsdag d. 23.september kl. 16.30
  Torsdag d. 21. oktober kl. 19.00 - Ekstraordinært foredrag med Gry Jexen
  Torsdag d. 4. november kl. 16.30
  Torsdag d. 25. november kl. 16.30

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 16.30-17.15. Børnebongo i Sogneladen.
  Gratis, tilmelding til musikpædagog, korleder og sanger Luna Kjølstad Mortensen (Kgl. Danske Musikkonservatorium). 5334 8528. lunakjoelstads@hotmail.com.
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 19. Grand Prix og Matador Mix - Gratis adgangsbillet.
  Et musikalsk foredrag om livet i en farverig og broget brance. Peter Holst-Bech og Lise Haavik.
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 19.30. A Jungle Story.
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 19.30. Koncert med Calypso Steelband.
  Koncert med olietønder i Tårnborg Kirke torsdag den 23/9 - 2021 kl. 19.30 med Calypso Steelband.
 • Tor. 23. sep. 2021, kl. 20. DB Koncert - Maritime Songs Nor og Flyvende Breve.
  Velkommen til en aften i det Shanty og Maritimes tegn.
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 10-24. Sct. Michaels Nat / Kulturnat i Slagelse.
  Sct. Michaels Nat er en aften fyldt med traditioner. Byen summer af liv og stjernestunder for hele familien, og hvor hele byen åbner spændende kulturoplevelser for alle generationer og for enhver smag. Sct. Michaels Nat bliver i 2021 afholdt for 25. gang.
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 17. Slagelse Kunstforening efterårsudstilling Fernisering.
  Slagelse Kunstforening holder fernisering under kulturnatten fredag den 24.sep. kl.17. John Anderberg holder åbningstalen.

  Hver af kunstnerne har i forbindelse med kåringen fået et af deres værker fremstillet som kunsttryk i Det Gamle Trykkeri, og alle disse kunsttryk indgår i udstillingen. Men desuden viser de fleste af kunstnerne desuden 2-3 andre værker. Der er således tale om en udstilling, der viser hvilken herlig mangfoldighed af dygtige kunstnere der lever og arbejder på vores egn. Mange af kunstnerne vil være til stede ved åbningen
  • Sted: Røde Tårn, Træskogården, Sdr.Stationsvej 1-3, Slagelse
  • Pris:Fri entré
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 17-21;00. Sct Mikkels Nat - kom og lav en snydehat.
  EN FJER I HATTEN går tæt på Violas hatte. Lær om modistens håndværk og lav selv en sjov snydehat.

  Særudstillingen En fjer i hatten - modistens gerning viser Violas Nielsens hatte i Modesalon Wien. Viola var kendt for sine unika-kreationer, som hun syede til byens damer. Hun overtog som udlært modist butikken, hvor hun havde stået i lære i fire år. I 1940´erne kom faget på teknisk skole og blev et populært kvindefag.

  På kulturnatten giver vi hver hele time en kort fortælling om Violas hattehåndværk, og i vores farverige work-shop kan man selv designe en snyde-hat af papir. Her kan alle være med. Her er gratis adgang
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 18-19. Sct. Michaels Nat i Sct. Mikkels Kirke.
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 09-12. Minikonfirmand.
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 10-15. Stort Hobby- og Kræmmermarked.
  Som tidligere afholdes efter en pause Stort Hobby- og Kræmmermarked i Boeslunde, så kom og besøg os.
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 16. Midland east '21.
  Midland EAST er et 1-dags arrangement med traditionel country og country-rock. Det afholdes en gang om året øst for Storebælt. Deraf navnet ????. I 2021 afholdes Midland EAST d. 25. sep. indendørs i Multihuset på Storebælt Camping & Feriecenter.

  Lokalet er opvarmet, og vi generes hverken af regn eller blæst.

  Programmet er:
  Johnny Cash Musik Foredrag (DK)
  Hillbilly Approved (DK)
  Railwaymen (DK)
  Ramblin' Boots (NL)

  Det er et stærkt program hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

  Som noget nyt vil der i pausen være workshop i TwoStep countrydance ved Anette og Jørgen Pedersen fra Ørslev
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 19. Christian Fuhlendorff - Det Sjovt.
  Flyttet fra d. 20-03-2021 til d. 25-09-2021. Refunderingsfrist d. 27-03-2021. Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt!

  Den røde tråd er klippet over budskab den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

  Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90'erne. Hvilket det ikke er - Jeg synes bare, det er sjovt!

  Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person én mikrofon - gribe aftenen bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden.

  Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu så godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal så ha' komik, tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv hør, jeg er fra Amager har en lunken 10. klasses eksamen - hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! "Ikke at have et budskab, er så et budskab". Fuck off!

  "Det sjovt" har premiere den 4. februar i Amager Bio, jep vi starter lokalt kan derefter opleves rundt i landet. Hele tourplanen links til billetter kan findes på min hjemmeside: christianfuhlendorff.dk

  Dørene åbner ? time før showstart.


  christianfuhlendorff.dk