Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 3 events i Solrød Kommune mellem 31. jul. og 28. sep. 2021

Kan man sy et billede?

Torsdag den 1. til lørdag den 31. juli 2021
Pris: Fri entré
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Ja det kan man, især hvis man hedder Bente Andersen. Juli måneds udstilling på Solrød Bibliotek og Kulturhus viser en lang række fine eksempler på en helt særlig billedteknik. Vi har talt med skaberen af disse unikke værker Bente Andersen, der fortæller:

"Jeg har syet patchwork siden 1995, så jeg har haft gode muligheder for at eksperimentere med forskellige tekniker og afprøve et utal af motiver. Inspirationen til mine arbejder kommer mange steder fra. Det kan være et specielt stykke stof, et mosaikgulv, et fascinerende motiv eller en helt speciel teknik. Men det er nok mest fra egne fotos taget på ferier rundt om i Europa. Især er jeg meget fascineret af de gamle, sydfranske byer med deres rustikke stenhuse, hvilket kommer til udtryk i mange af mine billeder. Jeg syr både traditionelle patchworktæpper og billedtæpper, som efterhånden er blevet min foretrukne udtryksmåde".

Og Bente Andersen fortsætter: "Jeg er med i Køge Bugt Quilterne, som er en lokalgruppe under Dansk Patchwork Forening. Vi holder til i Solrød Aktivitets og Frivilligcenter, hvor vi også har fået afprøvet at sy et fællesprojekt over et givet tema - hvilket er en spændende udfordring".

Udstillingen kan ses fra 1. til 31. juli.

Gælder kun for selve ferniseringen:
Alle over 16 år skal fremvise coronapas for deltage i arrangementer i Solrød Bibliotek og Kulturhus. Læs mere om reglerne for coronapas her: https://solbib.dk/gen%C3%A5bning-april-2021#


Læs her hvordan vi passer på hinanden, så du trygt kan deltage i vores aktivivteter under corona-pandemien: https://solbib.dk/aktiviteter-i-en-coronatid
Luk

Cirkus Arli

Mandag den 2. august 2021, kl. 18.
Pris: Entré: 150-200 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Cirkuspladsen i Havdrup Skolevej, Havdrup
Arrangør: Cirkus Martin Arli
Årets forestilling hedder Sjov på Badehotellet og byder på vaskeægte cirkushygge for hele familien med dygtige artister og herlige klovne. Ganske som vi har gjort hver eneste sæson siden starten i 1971.
Luk

Udstilling i august: Grafiske værker og bronzefigurer

Søndag den 1. til tirsdag den 31. august 2021, kl. 12-12.
Pris: Fri entré
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Billedkunstner Karoline Thirslund og multikunstner Erik Vitcetz udstiller hele august måned. Billedkunstner Karoline Thirslund viser grafiske værker, som er en blanding af højtryk og plantryk. Hun eksperimenterer også med at udvikle en grafisk metode med udgangspunkt i monotypier.

I montrerne viser Erik Vitcetz sine fine bronzefigurer fra eget støberi.

Der afholdes fernisering lørdag d. 7. august kl. 10.00-13.00. Udstillingen kan nydes hele august måned.D
Luk
Siden er sidst ændret: 14-01-2021 Til top