Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 15 events i Allerød Kommune d. 25. sep. 2020

Musik | Andet/Ukendt

"All you need is love" - collage af sang og oplæsning

Engholmkirken, kl. 17-18.30.

Fredag den 25. september 2020, kl. 17-18.30.
Film | Action/Drama

Druk

Allerød Bio, kl. 19.30.

Fredag den 25. september 2020, kl. 19.30.
Thomas Vinterbergs film tester hypotesen om hvordan det sødes liv leves, da fire mænd undersøger hvorvidt deres livskvalitet kan forøges ved blot at være en lille smule fuld - hele tiden.
Film | Science Fiction

Greenland

Drive-In Lynge, kl. 20.

Fredag den 25. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 110 kr) Køb/bestil billet
I denne actionfilm følger vi en families kamp for overlevelse midt i en alt ødelæggende naturkatastrofe!
Film | Action/Drama

Tenet

Drive-In Lynge, kl. 20.

Fredag den 25. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 110 kr) Køb/bestil billet
I Christopher Nolans spionfilm bliver vi draget med ind i et hæsblæsende kapløb om at redde jorden - et drama der vender op og ned på tid og rum. I Christopher Nolans spionfilm bliver vi draget med ind i et hæsblæsende kapløb om at redde jorden - et drama der vender op og ned på tid og rum
Film | Action/Drama

Druk

Drive-In Lynge, kl. 20 & 22.45.

Fredag den 25. september 2020, kl. 20 & 22.45.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Thomas Vinterbergs film tester hypotesen om hvordan det sødes liv leves, da fire mænd undersøger hvorvidt deres livskvalitet kan forøges ved blot at være en lille smule fuld - hele tiden.
Film | Thriller/Gyser

Antebellum

Drive-In Lynge, kl. 22.45.

Fredag den 25. september 2020, kl. 22.45.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Amerikansk gyserfilm om en forfatter, som pludselig befinder sig i en anden og mystisk virkelighed, som hun må bryde ud af. Hovedrollen spilles af Janelle Monáe og filmen er instrueret af Gerard Bush og Christopher Renz.
Film | Komedie/Romantik

After We Collided

Drive-In Lynge, kl. 22.55.

Fredag den 25. september 2020, kl. 22.55.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Vi følger atter kærlighedsfortællingen mellem de to unge mennesker, spillet af Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin, i efterfølgeren til biografsuccesen 'After'.
Udstilling | Billedkunst

Galleri

Galleri Louise T, kl. 14.

Torsdag den 30. juli til torsdag den 1. oktober 2020, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Hyggeligt galleri på gammel gård. Mange malerier og også lidt brugskunst. Ring gerne for åbningstider: 28699685.
Diverse | Undervisning

Tysk A1+

Allerød Bibliotek, kl. 19-20.50.

Mandag den 7. september til mandag den 30. november 2020, kl. 19-20.50.
Pris: (Pris: 1010 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Stine Egholm Jensen. Tysk A1+

Jeg kan forstå små hverdagsord og udtryk. Jeg kan forstå sammenhængen i korte beskeder og meddelelser. Jeg kan læse korte tekster samt finde bestemte oplysninger i diverse hverdagsbrochurer. Jeg kan udveksle enkel small-talk og vendinger om mig selv, min familie og mit arbejde. Jeg kan skrive korte beskeder og notater.

Du er desuden velkommen til at kontakte underviserne vedr. valg af trin
Motion | Andet motionstilbud

Pilates

Allerød Bibliotek, 16 kursusdage kl. 14.

Mandag den 24. august til mandag den 14. december 2020, 16 kursusdage kl. 14.
Pris: (Pris: 1355 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Pia Johannesen. Med udgangspunkt i pilates øvelser arbejder vi hele kroppen igennem hver gang. Det er vigtigt at alle muskler holdes stærke. Vi træner også balance, vejrtrækning og dybe strækøvelser hver gang. Efter få træningsgange mærker du markant forbedring i holdning, styrke og smidighed. Alle kan være med, men vi tager udgangspunkt i en meget blid opstart, så derfor kan du trygt deltage selvom du har problemer med knæ, skulder, ryg eller er brystopereret. Der bliver også grinet godt undervejs, det skal nemlig være sjovt at træne, så går det hele lidt nemmere. Medbring Pilates måtte - yogamåtter er helt tynde, det skal være en blød måtte:-)og tag noget behageligt og blødt tøj på. HVORDAN BESKYTTER VI HINANDEN OG OS SELV TIL KURSERNE I BEVÆGELSE? Vi er max. det tilladteantal deltagere + underviser i lokalet. Kom helst omklædt. Hvis du f.eks. bruger vores yogamåtter, skal du tage et tæppe med og lægge over måtten. Eller medbring egen måtte og tæppe til afspænding. Underviser bliver på eget område, viser stillingerne fysisk og guider verbalt; men afstår fra at komme rundt og rette fysisk på deltagerne. Der vil være håndsprit i lokalet og underviser sørger for afspritning, udluftning og oprydning. Vi sørger for at holde os orienteret om de lokale forholdsregler og endelig også Kulturministeriets hjemmeside - information om corona :https://kum.dk/covid-19/ Hvis du er syg, skal du blive hjemme. Hvis du er utryg ved at komme til kurset, så giv os gerne tips til hvordan vi kan sørge for mere tryghed. På vegne af vores lærere Venlige hilsner og på gensyn Lena Becker, skoleleder. tlf. 70 20 65 74 Indgang til salener fra bagsiden af biblioteket - dvs. overfor Allerød Biograf/Frederiksborgvej 17,(dvs. Bibliotekets personale er måske ikke bekendt med, hvad der iøvrigt foregår i huset!) Første mandag i måneden flytter vi undervisningen til hal 3, Lillerødhallerne. Hold A02802
Diverse | Undervisning

Pilates 60+

FH hallen, kl. 09.50-11.20.

Onsdag den 9. september 2020 til onsdag den 6. januar 2021, kl. 09.50-11.20.
Pris: (Pris: 1770 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted: FH hallen
V/ Heidi Steen. Pilates 60+

Pilates er et træningssystem, som træner hele kroppen. Der arbejdes med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. At træne Pilates kan hjælpe dig med at opnå en bedre kropsholdning, en stærk ryg og en flad mave. Der arbejdes især med sammenhængen mellem åndedræt, mavemuskler og bækkenbund. Muskelkorsettet trænes og der lægges vægt på at øge kvaliteten i bevægelserne. Øvelserne er udfordrende og effektive, men samtidigt skånsomme. Systemet er derfor en velegnet træningsform uanset alder og baggrund. Der arbejdes i et roligt tempo og med få gentagelser.

Øvelserne udføres på et underlag på gulvet. Vi begynder med opvarmning, hvor vi får pulsen op og slutter træningen med stræk og afspændingsøvelser
Diverse | Undervisning

Stabilitet Og Styrke For Ryg

FH hallen, kl. 10-11.30.

Torsdag den 10. september 2020 til torsdag den 14. januar 2021, kl. 10-11.30.
Pris: (Pris: 1665 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted: FH hallen
V/ Linda Reiness. Stabilitet & Styrke - stærk ryg

Stabilitet & Styrke er for dig der gerne vil øge dit aktivitetsniveau trods gener eller svaghed omkring lænden. Det kan også være for dig, der ønsker øget kropsbevidsthed og styrke fra inderst til yderst.

Træningen tilsigter styrkelse af de inderste stabiliserende muskler omkring rygsøjlen samtidig med at resten af kroppen styrkes. Du vil således mærke hvordan du styrkes overalt i kroppen samtidig med at du passer på dine "weak spots" og du genvinder fravalgte funktioner og øger aktivitetsniveauet.

I træningen bruger vi blandt andet de store træningsbolde, som giver en sjov og udfordrende træning. Den enkelte bliver guidet til at træne på det helt rigtige niveau, hvor sværhedsgraden justeres løbende for at sikre en optimal træning.

Stabilitet & Styrke er en gennemtestet træningsform med gode resultater for dem der har nedsat aktivitetsniveau grundet ryggener
Diverse | Undervisning

Skånsom Blid Yoga

FH hallen, kl. 08.30-10.

Torsdag den 27. august 2020 til torsdag den 14. januar 2021, kl. 08.30-10.
Pris: (Pris: 1875 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted: FH hallen
V/ Dorthe Lynge Rasmussen. Skånsom blid yoga

Der undervises i Hatha yoga, som er en klassisk og grundlæggende yogaform. Vi starter med en blid opvarmning, dernæst indtager vi blide Hatha yoga asanas (stillinger). Der vil være fokus på koordination af åndedræt og bevægelse. Der vil indgå åndedræts- og afspændingsteknikker. Du vil opnå smidighed og styrke i led og muskler samt bedre balance og kropsbevidsthed. Samtidig vil yogaen virke afspændende på både krop og sind.
Undervisningen foregår på mindre hold og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov
Diverse | Undervisning

Pilates

FH hallen, kl. 10.45-12.15.

Tirsdag den 8. september 2020 til tirsdag den 19. januar 2021, kl. 10.45-12.15.
Pris: (Pris: 1770 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted: FH hallen
V/ Heidi Steen. Pilates

Pilates er et træningssystem, som træner hele kroppen. Der arbejdes med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. At træne Pilates kan hjælpe dig med at opnå en bedre kropsholdning, en stærk ryg og en flad mave. Der arbejdes især med sammenhængen mellem åndedræt, mavemuskler og bækkenbund. Muskelkorsettet trænes og der lægges vægt på at øge kvaliteten i bevægelserne. Øvelserne er udfordrende og effektive, men samtidigt skånsomme. Systemet er derfor en velegnet træningsform uanset alder og baggrund. Der arbejdes i et roligt tempo og med få gentagelser
Diverse | Undervisning

Tai Chi

Lillevang skole, kl. 19-20.30.

Torsdag den 17. september 2020 til torsdag den 21. januar 2021, kl. 19-20.30.
Pris: (Pris: 1665 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Kirsten Skov. Tai Chi

Tai Chi giver dig større fleksibilitet, balance og forbedrer din styrke. De forskellige Tai Chi øvelser giver både et større mentalt og fysisk velvære. Tai Chi udspringer af en kinesisk kampkunst, og de mange Tai Chi øvelser udføres i rolige og rytmiske bevægelser. Du vil opnå et styrket immunforsvar og få fornyet energi efter træningen