Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 22 events i Frederiksberg Kommune d. 6. jul. 2020

Børn | Skuespil

Teater

Gabriel Jensens Ferieudflugter, kl. 10.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 30 kr) Køb/bestil billet
Sammen skaber vi en forestilling, som vi viser for familie og venner sidste dag. Husk madpakke og drikkedunk.
Børn | Andet

Cirkus fra 10 år

Gabriel Jensens Ferieudflugter, kl. 10.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 30 kr) Køb/bestil billet
Vær med til at skabe en cirkusforestilling, som vi viser for familie og venner sidste dag. Husk madpakke og drikkedunk.
Børn | Andet

Sommerferieaktivitet - Pap-robotter, bristle bots og skumbåde

Frederiksberg Hovedbibliotek, kl. 10.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Vi bygger sjove bevægelige biler, robotter, både og andre himstregimser, der ved hjælp af motorer, vibratorer og batterier kan bevæge sig. Vi bygger i pap, ispinde, ståltråd, genbrugsmaterialer og hvad vi ellers kan finde. Vi bygger ting med bevægelige ben eller hjul, der kan på hver deres måde kan bevæge sig. Vi får sikkert brug for både limpistolen og loddekolben, men det vigtigste er, at vi bruger fantasien til at skabe, mens vi har det sjovt.

Workshoppen henvender sig til børn mellem 8 og 12 år.

Der er et begrænset deltagerantal. Tryk på den grønne knap for at bestille billetter.

Corona-information

I forhold til risikoen for Corona-virus følger vi disse retningslinjer:

der er håndsprit tilgængeligt og vi desinficerer med jævne mellemrum både hænder og overflader

vi fordeler deltagerne på så mange borde som muligt, så der kan holdes god afstand. Venner skal også sidde adskilt

der er en dedikeret computer til hver deltager eller deltagergruppe, og vi opfordrer til at deltagerne medbringer deres egen computer

der er et sæt værktøj, skriveredskaber, saks, USB-stik og lignende remedier til hver deltager eller deltagergruppe

det kun er bibliotekets medarbejder, der betjener maskinerne. Alternativt skal deltagerne bruge engangshandsker, når de betjener maskinerne

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2020 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

Du kan se vores aktiviteter her: https://fkb.dk/temaer/makerspace/arrangementer

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

På sigt er det planen, at biblioteket etablerer et permanent "maker"-område, hvor du har mulighed for at eksperimentere med forskellige digitale teknologier.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk
Musik | Jazz

Sommer i Haveselskabet: Ibrahim Electric

Mielcke & Hurtigkarl, kl. 19.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 275-375 kr) Køb/bestil billet
IBRAHIM ELECTRIC spiller to ekslusive koncerter i København, til Sommer i Haveselskabet. Mielcke & Hurtigkarl præsenterer, som én ud af 30 sommerkoncerter, Ibrahim Electric. Få en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelse, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm.

Velkommen til Sommer i Haveselskabet 2020

Den danske trio IBRAHIM ELECTRIC skuffer aldrig. Deres musik er spækket med elementer fra den gamle skole af soul/jazz - afrobeat - 60ér syre power beat - og uden at glemme trioens varemærke: de hurtige, næsten punk-inspirerede passager hvor de tre musikere nærmest smelter sammen til én legefuld og synergisk organisme.

Niclas, Jeppe og Stefan emmer alle af høj musikalsk energi som gør trioen til en fantastisk live oplevelse. En oplevelse mange mennesker i hele verden har haft fornøjelsen af at opleve i: USA - Canada - Brasilien - Denmark - England - Skotland - Sverige - Frankrig - Tyskland - Holland - Kina - Korea - Thailand - og mange andre. Og nu kan du opleve trioen, midt på Frederiksberg.

"Danmarks bedste trio hedder Ibrahim Electric" ***** - Fyens Stifttidende.

"Ibrahim Electric er - uanfægtet af genre - et af de mest interessante orkestre i Danmark" - ***** Gaffa.

"Bedre end Viagra" - Information.

"Big, Interstellar FUN" - Downbeat Magazine, USA

Når du køber din koncertbillet, er der mulighed for at tilkøbe en 3 retters picnic middag, tilberedt af Mielcke & Hurtigkarl. Maden kan nydes på græsset i Haven, på egne medbragte tæpper, før koncertens start. Glemmer man at tage et tæppe med, vil der også være mulighed for at købe tæpper. Derudover vil det være muligt at forsyne sig med lækre, kolde forfriskninger i baren og lidt let fra grillen.

Vi glæder os til at se dig

______________________________________________

Vigtig information ang. Covid 19:

Grundet restriktioner i forbindelse med Covid 19 er koncerten en siddekoncert. Det er vigtigt at du under hele koncerten sidder på din tildelte plads, dette gælder også i tilfælde af regn. Hvis dette ikke overholdes, bliver du bedt om at forlade koncerten og haven, uden krav på refundering af din billet.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og tager de nødvendige forbehold for at sikre, at afviklingen af koncerten sker på ansvarlig vis for at minimere risikoen for smittespredning af Covid 19. Derfor opfordrer vi også vores gæster til at følge myndighedernes retningslinjer for afstand og håndhygiejne, så vi alle kan nyde en dejlig dag med musik i det fri.

Vi skal gøre opmærksom på, at billetter der bliver købt samlet (på én gang) betragtes som én gruppe, og får tildelt pladser samlet uden afstand hinanden imellem. Man skal kun købe det antal billetter og pladser, man ønsker at sidde samlet med. Ønskes afstand, skal I købe billetter hver for sig.

Husk inden arrangementet at holde dig opdateret på vores Facebook side, Sommer i Haveselskabet, omkring evt. ændringer ifbm. Covid 19.

General info:
Kom i god tid, da koncerten starter til tiden.

Husk at medbringe regnslag i tilfælde af regn. Vi beder vores gæster om ikke at tage paraply med, da det kan skærme for andre gæsters udsyn til scenen.

Man må ikke medbringe egen mad og drikke. Husk at du kan tilkøbe en skøn tre retters picnic middag, tilberedt af Mielcke & Hurtigkarl (dette skal tilvælges når man køber koncertbilletten). Derudover vil der være mulighed for at købe lidt let fra grillen, samt friske forsyninger i baren
Film | Tegnefilm/Animation

Trolls på verdensturné - Dansk tale - 2D

Nordisk Film Biografer Falkoner, kl. 16.10 & 17.45.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 16.10 & 17.45.
Amerikansk animationsfilm om musikalske trolde, der må kæmpe mod den magtfulde Kong Thrash, der ønsker at rockmusikken sejrer over al andet musik. Stemmeskuespil af blandt andre Justin Timberlake og Ozzy Osbourne. Filmen er instrueret af Walt Dohrn.
Film | Tegnefilm/Animation

Blokhavn - 2D

Nordisk Film Biografer Falkoner, kl. 16.30 & 20.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 16.30 & 20.
Animationsfilm om Ali og hans venner fra ghettoområdet Blokhavn, der går i 8. klasse på den lokale Skole. Ali hader alt ved skolen på nær vennerne, Yasmina fra parallelklassen og lærerinden Gertrud. En dag bliver det gjort officielt, at skolen skal lukke.
Film | Thriller/Gyser

Undtagelsen - 2D

Nordisk Film Biografer Falkoner, kl. 16.45 & 18.30.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 16.45 & 18.30.
Dansk thriller om fire kvinder, der arbejder i en NGO, hvor dødstrusler pludselig begynder at florere. Hovedrollerne spilles af blandt andre Sidse Babett Knudsen og Danica Curcic. Filmen er instrueret af Jesper W. Nielsen.
Film | Komedie/Romantik

Little Women - 2D

Nordisk Film Biografer Falkoner, kl. 19.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 19.
Amerikansk drama om de fire March-søstre, som alle ønsker at finde deres egen vej i livet. Med blandt andre Emma Watson og Saoirse Ronan i hovedrollerne. Filmen er instrueret af Greta Gerwig.
Film | Action/Drama

The Gentlemen - 2D

Nordisk Film Biografer Falkoner, kl. 20.15.

Mandag den 6. juli 2020, kl. 20.15.
Britisk actionfilm om en narkobaron, som forsøger at sælge sit dynasti. Med blandt andre Charlie Hunnam, Matthew McConaughey og Michelle Dockery i hovedrollerne. Filmen er instrueret af Guy Ritchie.
Børn | Workshop

Børnemuseets bagedyst for børn

Børnemuseet, kl. 10-13.30.

Mandag den 6. til fredag den 10. juli 2020, kl. 10-13.30.
Pris: (Entré: 1250 kr inkl. materialer)
Sjov konkurrence med masser af kreativ kagebagning. Er du til sjov konkurrence i hyggelige rammer, og kan du lide at være kreativ i et køkken? Så sæt kryds i kalenderen, for nu kan du igen deltage i en sjov og kreativ bagedyst på Børnemuseet. Deltagerne får udleveret nogle opskrifter, som de skal vælge imellem og derefter
nogle enkle variationsmuligheder, og frihed til at give den gas på pynten. Som afslutning vil der hver dag blive kåret en første-, anden- og tredjeplads ud fra bagværkets udseende og smag.
Herefter får deltagerne deres kreationer med hjem. Børnemuseets bagedyst-vinder vil fredag blive kåret ud fra ugens resultater og fredagens præsentation. Nikoline, der gennem flere år har lavet bagekurser på Børnemuseet, og har sin egen bageblog
og youtube-kanal med bagevideoer, vil stå for bagedysten i uge 28.
Bagedysten finder sted man. d. 6 juli - fre. d. 10 juli kl. 10-13.30
Diverse | Undervisning

Jazzmusik

OK Centret Prinsesse Benedikte, 22 kursusdage kl. 15.15.

Mandag den 6. januar til mandag den 13. juli 2020, 22 kursusdage kl. 15.15.
Pris: (Pris: 530 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Kursusringen
Underviser: Marianne Kragh. Hold 2022101.
Diverse | Undervisning

Klassisk musik

OK Centret Prinsesse Benedikte, 28 kursusdage kl. 15.15.

Tirsdag den 7. januar til tirsdag den 14. juli 2020, 28 kursusdage kl. 15.15.
Pris: (Pris: 620 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Kursusringen
Underviser: Marianne Kragh. Hold 2022102.
Diverse | Undervisning

Fællessang

OK Centret Prinsesse Benedikte, 26 kursusdage kl. 10.15.

Torsdag den 9. januar til torsdag den 16. juli 2020, 26 kursusdage kl. 10.15.
Pris: (Pris: 590 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Kursusringen
Underviser: Marianne Kragh. Hold 2022103.
Diverse | Undervisning

Fællessang og musik

OK Centret Prinsesse Benedikte, 25 kursusdage kl. 13.15.

Fredag den 10. januar til fredag den 17. juli 2020, 25 kursusdage kl. 13.15.
Pris: (Pris: 575 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Kursusringen
Underviser: Marianne Kragh. Hold 2022104.
Udstilling | Blandet/Ukendt

Udstilling af dronningebilleder

Frederiksberg Hovedbibliotek, kl. 10-17.

Mandag den 29. juni til lørdag den 18. juli 2020, kl. 10-17.
Pris: (Fri entré)
I anledning af dronning Margrethes 80-års fødselsdag har alle børn i 3. klasse på Frederiksberg malet billeder til dronningen. De flotte billeder kan ses nu og frem til den 18. juli på Frederiksberg Hovedbibliotek. Elevernes malerier er en fri fortolkning af to udvalgte motiver: Hendes Majestæt Dronningen og ét vartegn fra kommunen. På væggen ned til børnebiblioteket kan man se de unge kunstneres fortolkninger af dronningen og zoo-tårnet, Frederiksberg Slot, KU.BE, Frederiksberg Rådhus og andre af byens vartegn
Børn | Andet

Ramasjang Redder Fuglene

Frederiksberg Hovedbibliotek, kl. 10.

Lørdag den 4. juli til mandag den 10. august 2020, kl. 10.
Biblioteket Frederiksberg hjælper Ramasjang med at redde fuglene - og du kan også være med! Lån en fuglebog

'Ramasjang Redder Fuglene' sætter i år fokus på, hvor vigtigt det er at forbedre forholdene for landets fugle. Danmarks børnefamilier bliver inspireret til at bygge redekasser, foderkugler, fuglebade og mange andre gode fuglegeringer som kan skabe endnu bedre liv for vores fugle. Og på biblioteket har vi fundet vores bedste fuglebøger frem til dig, så du kan blive klogere på fugle og være med til at redde dem. Derudover har vi samlet en masse sjove fugleaktiviteter, så du kan få fugle på hjernen denne sommer.

Få et fugle-krea-kit med hjem

Vi har samlet lidt materiale og skabeloner, så du kan klippe-klistre med fugletema derhjemme. Hvis du ikke lige kommer forbi biblioteket, kan du sagtens være med alligevel.

Her kan du læse om kreative fugleidéer, som du kan lave derhjemme.

Her kan du downloade fugleskræmmere, som du kan klippe ud og dekorere derhjemme.

Download dit eget fugleredder-diplom og mal det derhjemme.

Spil og lyt til musik

Ramasjang har produceret et nyt Ramasjang Redder-spil, der hedder Fuglekigger, hvor du kan prøve at tiltrække fugle til din by ved at bygge fuglehuse og fuglerestauranter. Du kan også lytte til Ramasjang Redder Fuglenes musikvideo "Alle kan gøre noget."

Hvad ved du om fugle?

Prøv vores store "Hvad ved du om fugle-quiz" og test dig selv. Hvis du vil være med i lodtrækningen om en fuglebog, så aflever din besvarelse til børnebibliotekaren på Hovedbiblioteket inden den 10. august. Du kan downloade og printe quizzen selv eller hente den på Hovedbiblioteket.

Download og print selv quizzen her
Børn | Andet

Lån en fortællepose og tag ud på Fortælleruten

Frederiksberg Hovedbibliotek, kl. 10.

Mandag den 8. juni til mandag den 10. august 2020, kl. 10.
Biblioteket Frederiksberg og Teatret Riddersalen har i samarbejde udviklet Fortælleruten - en lokalhistorisk rute fyldt med spændende fortællinger om vores by. Fortælleruten er inspireret af Riddersalens forestillinger "Frederiksbergfortællinger" som de seneste år har kunnet opleves ved Kiosken foran Riddersalen. Læs mere om årets forestilling Vejene vi går på.

Med et fortællekort i hånden kan du gå på opdagelse efter nogle af de Frederiksbergfortællinger, der ligger gemt i gader, bygninger og parker. Du kan møde bønder, konger, prinser og prinsesser, vilde dyr og meget mere! Fortællinger om hvordan Frederiksberg blev til.

Ruten er for både små og store, men har man korte ben, kan man nøjes med at tage den første del. Anbefales fra ca. 4 år.

Lån en fortællepose på biblioteket

I tillæg til Fortælleruten har vi udviklet en Fortællepose med aktiviteter og eventyrbøger, der gerne skulle stimulere fortællelysten og sætte skub i jeres egne fortællinger. I kan bruge indholdet i posen enten som forberedelse inden I går ud på Fortælleruten, eller til at lege videre med fortællinger bagefter - eller begge dele.

Fortælleposer kan lånes på Hovedbiblioteket - i poserne finder du også fortællekortet.

Du kan læse mere om Fortælleruten på Riddersalens hjemmeside.

Illustration & grafisk design Mette Bystrup

Download fortællekortet her.
Børn | Andet

Min sommerbog

Frederiksberg Hovedbibliotek, kl. 10.05.

Torsdag den 25. juni til mandag den 24. august 2020, kl. 10.05.
Anbefal en bog i sommerferien, og få en boggave. Med Min sommerbog 2020 kan de 8-14-årige dele læseanbefalinger i sommervarmen. Vær med i Min sommerbog 2020 og få en fed boggave. Det eneste du skal gøre er at tage et foto af den bog du læser denne sommer sammen med en rekvisit, der siger noget om handlingen.

Anbefalingen til fotoet i denne artikel kunne fx lyde: "Læs den, fordi den gør din sommerhustur ved havet magisk" (Magnolia af Skagerrak af Bent Haller), og her kan du læse, hvordan du deltager:

1. Lav en boganbefaling
Tag et foto af den bog du læser denne sommer sammen med en rekvisit, der siger noget om handlingen.
Færdiggør sætningen "Læs den, fordi ..."

2. Upload tekst og foto
Du deltager ved at uploade billede og tekst (sammen med dit fornavn og alder), senest 24. aug. et eller flere af følgende steder:
  • I kommentarfeltet under et af opslagene om Min sommerbog på Biblioteket Frederiksbergs Facebook-side
  • På Instagram med #minsommerbog og #bibfrb
  • På mail ved at indsende til mailadressen sommerbog@frederiksberg.dk
3. Hent din boggave
Når du har uploadet din sommerbog, kan du hente din boggave i børnebiblioteket på Frederiksberg Hovedbibliotek. Fortæl bibliotekaren, hvilken bog du har anbefalet, så må du vælge en boggave. Hent boggaven senest 1. sept.

I løbet af sommeren kan du også besøge udstillingen i børnebiblioteket på hovedbiblioteket og finde inspiration til, hvilke bøger du skal have med på sommerferie.

Læs mere om Min sommerbog 2020 lige her.
Motion | Cykeltur

Cykling med FIF Bike

Frederiksberg Idrætspark Samlingslokalet, kl. 17.30.

Onsdag den 1. april til onsdag den 30. september 2020, kl. 17.30.
Pris: (Gratis)
FIF BIKE kører med start fra Sønderjyllands Alle 6. Vi starter kl. 17.30 og kører i forskellige hold opdelt efter niveau. Der er træner med på alle hold og vi er 3 trænere i klubben: Josephine, Søren og Thomas. De første gange er gratis - kom og prøv. Kom ned og prøv om det skulle være noget for dig. De første gange er gratis.

Kort omkring FIF BIKE:

* Det gode sammenhold, klubånden og hyggen er i højsædet.
* Vi cykler hver onsdag kl. 17.30 og kører ca. 2-2½ timer om sommeren
* Kører du lidt eller en del på en racercykel? Måske du gerne vil i gang igen? Vi har plads til alle.
* Vi søger at dele op efter niveau.
* Målet er, at have et rent kvindehold og blandede hold.
* Frivillige event, såsom mekanikeraften.
* Vi kører sikkert og med god stil.
* Alle hold har deres egen holdkaptajn.
* Fælles spinningshold om vinteren, hver mandag og onsdag kl. 17.30 ca. 1 time

Læs mere og følg os på facebook:

https://www.facebook.com/bikefrederiksberg/
Musik | Klassisk

Den Klassiske Musikkonkurrence

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM), kl. 09.

Lørdag den 30. maj til torsdag den 1. oktober 2020, kl. 09.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Den klassiske musikkonkurrence for unge mellem 8 og 16 år er en konkurrence for de yngste talenter, som får mulighed for at demonstrere deres færdigheder på instrumentet. For unge mellem 8 og 16 år

Den klassiske musikkonkurrence for unge mellem 8 og 16 år er en konkurrence for de unge talenter, som får mulighed for at demonstrere deres færdigheder på instrumentet.

Konkurrencen foregår i Hvidovre Musikskoles koncertsal d. 30. og 31. maj 2020, mens afslutningskoncerten afholdes i Konservatoriets Koncertsal d. 14. juni 2020. Afslutningskoncerten er åben for publikum og der er gratis adgang.

Den klassiske musikkonkurrence er en videreførelse af Berlingske Musikkonkurrence. Konkurrencen arrangeres af Jacob Gades Legat og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med støtte fra Augustinus Fonden.

Årets dommerkomité består af Toke Lund Christiansen (formand), Line Fredens, Stine Hasbirk, Ingemar Brantelid, Ketil Christensen og John Damgaard.

Hvem kan tilmelde sig?

Er du ung mellem 8 og 16 år kan du stille op til Den Klassiske Musikkonkurrence. Bemærk: Du må ikke være fyldt 17 år på konkurrencedagen.

Du kan læse mere på www.dkdm.dk/musikkonkurrence.

Praktisk omkring afviklingen

Spillede værker må max være 5 min.
Deltagere er selv ansvarlige for honorering og tilstedeværelse af akkompagnatører.

Første del af konkurrencen afholdes 30. og 31. maj på Hvidovre Musikskole, Kettegård Alle 2, 2650 Hvidovre

Finalekoncert 14. juni kl. 16.00 i Konservatoriets Koncertsal, Rosenørns Allé 22, 1970 Frederiksberg C