Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 4 events i Glostrup Kommune d. 10. jul. 2020

Film | Tegnefilm/Animation

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant - Dansk tale

Glostrup Bio, kl. 15.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 15.
En vaskeægte skattejagt, på en magisk diamant, er starten på dette hæsblæsende pirateventyr, der byder på både formskiftende dronninger og solbrændte vampyrer!
Film | Thriller/Gyser

Undtagelsen

Glostrup Bio, kl. 19.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 19.
Dansk thriller om fire kvinder, der arbejder i en NGO, hvor dødstrusler pludselig begynder at florere. Hovedrollerne spilles af blandt andre Sidse Babett Knudsen og Danica Curcic. Filmen er instrueret af Jesper W. Nielsen.
Børn | Andet

Sommerbogen

Glostrup Bibliotek, kl. 11-14.

Fredag den 12. juni til lørdag den 22. august 2020, kl. 11-14.
Pris: (Fri entré)
For alle børn i Glostrup mellem 7 og 14 år. Tilmeld dig læsekonkurrencen Sommerbogen på biblioteket, hvor du får udleveret et anmelderark. Læs eller lyt til tre bøger. Skriv derefter tre korte anmeldelser af dem eller optag dem på video. Hvis du har lavet en god video, vil vi gerne lægge den på vores Facebook-side, hvis vi må. Når du afleverer dine anmeldelser på biblioteket, får du en sej bogpræmie og et læsebevis.

Gratis - tilmelding nødvendig (tilmelding på Glostrup Bibliotek)
Diverse | Shopping

Bogsalg

Aktivitetscentret, kl. 09-13.

Fredag den 10. juli til torsdag den 27. august 2020, kl. 09-13.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Glostrup Bibliotek
Fredag d. 10. juli starter bibliotekets sommersalg af kasserede materialer. Det foregår igen i år på Aktivitetscenter Sydvestvej (Sydvestvej 12) - et stenkast fra biblioteket. Bogsalget på Aktivitetscentret har åbent mandag-fredag kl. 9-13.

Prisen er 10 kr. pr. bog/cd, og salget varer indtil torsdag 27. august eller så længe, der er materialer tilbage. Du kan kun betale med kontanter