Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 10 events i Glostrup Kommune d. 12. nov. 2019

Diverse | Ekskursion

Vi besøger Arken - Picasso

Seniorklubben i Ejby, Aftales med klubben.

Tirsdag den 12. november 2019, Aftales med klubben.
Pris: (Gratis)
Husk Tilmelding.
Diverse | Møder

Åben legestue

Glostrup Bibliotek, kl. 10-13.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 10-13.
Pris: (Fri entré)
Sjov leg sammen med andre børn og deres forældre. Deltag i en hyggelig formiddag med sjov leg sammen med andre børn og deres forældre, hvis du f.eks. er på barsel og mangler et sted at tage hen. Legestuen er gratis og for alle, både mødre og fædre. Du kan komme alene eller i en gruppe. Her er god plads, kravlemåtter og diverse legetøj henvendt til børn i alderen 0-3 år (cirka), samt gratis kaffe og te til de voksne. Det kræver ingen tilmelding. Du kan bare dukke op.

Åben legestue er selvkørende
Biblioteket giver kaffe & te

Ingen tilmelding - bare mød op!
Diverse | Andet

Konfirmandundervisning v/ES

Glostrup Sognegård, kl. 14.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 14.
Diverse | Gudstjeneste

Konfirmationsundervisning Skovvang

Østervangkirken, kl. 14.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 14.
Børn | Møder

Musikalsk legestue - et tilbud til børn i alderen 1½ - 3 år og deres forældre

Østervangkirken, kl. 16.15.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 16.15.
Pris: (Fri entré)
Børnene stimuleres gennem leg, sang og dans og bliver fortrolige med de sange og salmer, vi synger i kirken. Tilmelding til kirke- og kulturmedarbejder Thomas Olsen. tlf. 61 62 04 37/kateket.thomas@glostrupsogn.dk.
Diverse | Andet

Juridisk rådgivning

Glostrup Bibliotek, kl. 16.30-17.30.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 16.30-17.30.
Pris: (Fri entré)
Retshjælp på biblioteket. Bemærk: Advokaten kan kun nå et vist antal sager - der lægges numre frem kl. 15.30. Har du brug for juridisk vejledning, er der mulighed for at møde en advokat på Glostrup Bibliotek. Rådgivningen ydes af advokaterne Dorthe Lauritzen og Mai Armstrong.

Advokaten rådgiver én person af gangen i et separat lokale. Rådgivning er helt anonymt og gratis.

Sted: Mødelokalet i bibliotekets underetage
Træk et nummer ved ankomst. Bemærk: Der er begrænset antal numre. Numrene lægges frem kl. 15.30
Diverse | Andet

Strikkecafé

Glostrup Bibliotek, kl. 18.30-20.30.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 18.30-20.30.
Pris: (Fri entré)
Er du vild med at strikke, eller kunne du tænke dig at være det? Så kom til Glostrup Biblioteks strikkecafé. Her er plads til både øvede og nybegyndere, og formen finder vi undervejs. Vi kigger på forskellige teknikker og får inspiration gennem videoer, hinanden og de nyeste strikkebøger.

Strikkecafeen er åben i lige uger fra 8. januar til 30. april.

Gratis adgang. Ingen tilmelding - bare mød op!
Film | Komedie/Romantik

Kollision - Danske undertekster

Glostrup Bio, kl. 19.

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 19.
Drama med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil om et skilsmisseægtepar, hvis valg får store konsekvenser for deres datter, der bliver kastebold mellem dem. Filmen udforsker de svære valg, som forældrene må træffe i forsøget på at finde mening og håb.
Diverse | Foredrag

Hyggeklubben - Udenbys Deltagere

Glostrup Bibliotek, kl. 15-17.

V/. Vi tilbyder 10 nye spændende foredrag i den nye sæson i Hyggeklubben, hvor vi kommer vidt omkring i en afslappet og hyggelig atmosfære. Hyggeklubben går nu ind i sin 53. sæson.

7/10 Jorden rundt i 31 dage
Vi skal med på 47.000 km lang jordomrejse til USA, Chile, Påskeøen, Tahiti, Taha'a, Australien, Thailand og Oman.
Lisbeth Kjær

21/10 Miniaturemalerier og bogkunst
Om stor kunst i lille format, om paladsernes bogværksteder, koranen og berømte bøger, der handler om alt fra smukke prinsesser og sejlivede helte til talende papegøjer.
Mariette Tiedemann

4/11 36 år som stemme i radioen
Margaret Lindhardt har i 36 år været en kendt stemme i radioen bl.a. som vært på programmer som Go'morgen P3, P4 Aften og ikke mindst det legendariske ønskeprogram Giro 413, som hun har stået for i sammenlagt næsten 20 år. Hun har desuden fortalt flere hundrede historier om Danmark og danskerne i programmet Danmark kort og lagt stemme til alle mulige slags udsendelser både på radio og TV.
Margaret Lindhardt

18/11 Verdens varmeste sted
En gribende beretning om mennesker, der presses til den yderste grænse i et af verdens mest ugæstfrie områder. Søren har rejst genne Etiopiens Danakil-ørken, som er verdens varmeste sted. Området bebos af det nomadiske Afar-folk og er et af de mest ugæstfri i verden.
Søren Bonde

2/12 Julehygge, luciaoptog og banko

13/1 Tjenesten som chef for Kongeskibet
Med udgangspunkt i sin tjeneste som Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og chef for Kongeskibet Dannebrog berettes om skib, besætning, togter og arbejdet for Kongehuset.
Christian Nørgaard

27/1 Isbjørnen - Ishavets konge
Hvordan er isbjørnen tilpasset det arktiske klima? Der fortælles om bjørnens jagtteknik, fødevalg, formering og de videnskabelige undersøgelser. Hvordan er isbjørnen beslægtet med andre bjørne? Hvilken rolle spiller isbjørnen for inuitterne, og hvorfor er der jagt på isbjørne i Grønland?
Uwe Lindholdt

10/2 Wonderful wonderful Copenhagen
Sang Danny Kaye i filmen om H. C. Andersen og mange amerikanere kan stadig synge med på sangen. For 30 år siden fik jeg min autorisation som turistfører i Danmark og gennem årene har jeg vist mennesker fra alle dele af verden rundt i København med Havfrue, kongelige, cyklister, børn og hunde, Tivoli, kaffe, is og hygge. Men turismen er anderledes i dag end for 30 år siden, ligesom den har forandret København og vores syn på turister. Tag med på en tidsrejse gennem København set med turistens og turistførerens øjne.
Elisabeth Sandell

24/2 Bag fængslets mure
En spændende fortælling om det daglige liv i fængslet, udviklingen i fængselssystemet og fangernes oplevelser fængselsbetjenten gennem 37 år, der også er Danmarks nye krimiforfatter. Et både humoristisk og alvorligt foredrag, der fører dig ind i livet bag de høje mure.
Tom Thomasen

9/3 Julemærkehjemmet Liljeborg
Forstander Henrik Bøtkjær vil holde oplæg om Julemærke-fonden og arbejdet på Julemærkehjemmet Liljeborg, hvor han også kommer ind på historien omkring opbygningen af Julemærkehjemmet Liljeborg og opstarten af et helt nyt Julemærkehjem. Henrik fortæller om børnene hverdag og hvordan en dag ser ud på et Julemærkehjem.
Henrik Bøtkjær

Bustur ud i blå
Datoen oplyses i januar 2020.

Prisen for turen inkl. frokost vil være kr. 400,-*.
Der tages forbehold for ændringer!

Herudover skal der hver gang betales kr. 30,- til kaffe og kage samt foredrag - dog kr. 40,- for jule- og sæsonafslutning (gældende for alle deltagere).
Diverse | Andet

Bogartbio 2019-2020

Glostrup Bio, kl. 13.

Søndag den 20. oktober 2019 til søndag den 26. april 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: 250 kr) Køb/bestil billet
Drøm og drama. 6 gode klassiske film + en bonusfilm ved vores generalforsamling. Se det samlede program på vores hjemmeside www.glostrupbio.dk/bogart. Drøm og drama

6 gode film + en bonusfilm ved vores generalforsamling.

Se det samlede program på vores hjemmeside www.glostrupbio.dk/bogart