Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 30 events i Gribskov Kommune d. 5. dec. 2019

Diverse | Foredrag

Gambling & Gaming

Gilleleje Bibliotek, kl. 17.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 17.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Arrangør: Helsinge Bibliotek
Center for Ludomani holder oplæg om unge, gaming og gambling - så du kan hjælpe dine unge med at gennemskue, hvad der foregår i spilverdenen. De vil oplyse om aggressive forretningsmodeller og gambling-elementer der er i computerspil.

Selvom gambling og gaming typisk anskues som to forskellige spiltyper, bliver skillelinjerne mellem dem mere og mere udviskede. Gamblingindustrien har nemlig bevæget sig ind på gaming-markedet.

Herudover er der en række nye tendenser der bidrager til en sammenblanding af gambling og gaming såsom Esportsbetting / eOddset og Loot Boxes.
Det diskuteres også på politisk niveau, da der er uenighed om, hvordan de skal karakteriseres.

Det er vigtigt at være opmærksom på disse tendenser, da en stor gruppe af de der gamer, er helt unge. Det vil sige, at helt unge bliver præsenteret for gambling-verdenen, langt inden det er lovligt for den unge at gamble.
Det er derfor også væsentligt for forældrene at tale med deres børn om disse gambling-elementer, da en tidlig spilledebut øger risikoen for mistrivsel og afhængighed.

Gratis, men tilmelding nødvendig.
Diverse | Andet

Julejazzcafé i Sognelængen

Ramløse Kirke, kl. 18-19.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 18-19.
Musik | Klassisk

Julekoncert

Gilleleje Kirke, kl. 19.30-20.30.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 19.30-20.30.
Gilbjergkoret, der snart har 25 års jubilæum, præsenterer et program med både forskellige julesange og andre sange fra repertoiret. Gratis adgang.
Film | Tegnefilm/Animation

F for Får: Fårmageddon

Gilleleje Bio, kl. 15.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 15.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Britisk animationsfilm om fåret Frode, der pludselig sendes ud på en eventyrlig rejse i mødet med rumvæsenet LU-LA. Stemmeskuespil af blandt andre Andy Nyman, Justin Fletcher og Amalia Vitale. Filmen er instrueret af Will Becher og Richard Phelan.
Film | Action/Drama

Dommedag nu

Gilleleje Bio, kl. 16.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 90 kr) Køb/bestil billet
Den klassiske film med opdaterede billeder, effekter og med nye klip. Filmen er instrueret af Francis Ford Coppola og har et stjernespækket cast, som indeholder blandt andre Marlon Brando, Martin Sheen og Harrison Ford.
Film | Action/Drama

Jumanji: The Next Level

Gilleleje Bio, kl. 17.30.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 17.30.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Amerikansk action/eventyrfilm om fire venner, der på ny må overleve i, og undslippe fra, det farlige spil Jumanji. Med blandt andre Dwayne Johnson, Karen Gillan, Madison Iseman og Jack Black i hovedrollerne. Filmen er instrueret af Jake Kasdan.
Film | Action/Drama

Le Mans '66

Gilleleje Bio, kl. 19.45.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 19.45.
Pris: (Entré: 110 kr) Køb/bestil billet
Actiondrama af James Mangold med Matt Damon og Christian Bale, der er baseret på den virkelige historie om bildesigneren Caroll Shelby og racerkøreren Ken Miles, som udfordrede Enzo Ferraris altdominerende racerbil i 24-timers løbet Le Mans i 1966.
Film | Thriller/Gyser

Knives out - var det mord

Gilleleje Bio, kl. 20.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Amerikansk mysteriumfilm om en forfatters pludselige dødsfald, som bliver fulgt af en dybdegående efterforskning. Med blandt andet Ana de Armas, Toni Collette, Chris Evans og Daniel Craig i hovedrollerne. Instrueret af Rian Johnson.
Film | Komedie/Romantik

Ninna - Danske undertekster

Tisvilde Bio, kl. 20.

Torsdag den 5. december 2019, kl. 20.
Komedie om moderen Ninna, spillet af Susanne Juhasz, der arbejder på en lokal grill, og som oplever en krise da hendes søn vil flytte hjemmefra. Andre roller spilles af blandt andet Rex Leonard og Peter Gantzler. Filmen er instrueret af Fabian Wullenweber.
Diverse | Undervisning

Tværfløjte Og Blokfløjte

Nordstjerneskolen, kl. 16-18.

Spiller dobbelt hver anden uge. v/ Bettina Kragh. Tværfløjte og blokfløjte

Der undervises individuelt eller parvist.

Virkeliggør drømmen og lær at spille tværfløjte! Eller få lært lidt blokfløjte, så du kan spille med dit barn eller barnebarn. Har du mere lyst til blot at møde andre og spille sammen, så meld dig til sammenspil. Genren vil være fortrinsvis være klassisk iblandet populærmusik, musicalmelodier, folkemusik og jazz.
Hvad enten du er nybegynder eller vil genopfriske dine færdigheder, vil undervisningen tilrettelægges ud fra dine ønsker i samarbejde med læreren. Noder, rytmer og blæseteknik læres undervejs. Det anbefales at kontakte læreren inden anskaffelse af instrument.

Der undervises dobbeltlektion (2x25 min.) hver anden uge efter aftale med underviseren
Diverse | Marked/byfest

Julemarked hos Camilla Plum

Fuglebjerggaard, kl. 10.

Torsdag den 5. til søndag den 8. december 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter)
Uhøjtideligt og frodigt Julemarked med økologsk grønt, frugt, kød, specialiteter, brød, kager, Servering i opvarmet drivhus, Gæsteboder, pyntegrønt og masser af julepynt.
Udstilling | Installation

Ting - en udstilling af Claus C. Larsen

Kulturhavn Gilleleje, kl. 08-22.

Fredag den 8. november til mandag den 9. december 2019, kl. 08-22.
Pris: (Fri entré)
Udstillingen viser assemblages, tableauer, figurer og malerier. Inspirationen er bl.a. kommet fra dadaismen og naivismen. Tingene er fundet rundt omkring: på loppemarkeder, på gaden, i butikker m.m. Ting har vi masser af, nogle flere end andre. Nogle forstår at udvælge få, udsøgte ting til at pryde hjemmet. Andre er ved at drukne i ting.

Uanset hvordan vi indretter os, har vi et forhold til ting. De ting, vi omgiver os med, gør vi brug af, eller de betyder noget for os. Ting kan signalere, hvem vi gerne vil være. Ting giver associationer, og vi påvirkes af de signaler, tingene giver, om hvem vi er eller gerne vil være. Tænk på det populære tv program, "kender du typen", her gætter vi med på, hvilken person der lever her, omgivet af sine ting, så præcist kan det siges, hvilken kendt person, der bor her.

Ting udvikler sig hele tiden, ændrer form, farve og i det hele taget ændres tingens æstetiske udtryk over tid. Engang vil vores tid blive kaldt en bestemt epoke, en -isme i stil med de forskellige stilepoker op gennem historien: romansk periode, gotisk, renæssance, barok, rokoko, nyklassisk m.m. For ikke at tale om den moderne tids forskellige -ismer: realisme, impressionisme, ekspressionisme, dadaisme, surrealisme, naivisme, kubisme mm.

Ting pirrer fantasien og kreativiteten, og nye ting opstår. Udstillingen viser assemblages, tableauer, figurer og malerier.
Inspirationen er bl.a. kommet fra dadaismen og naivismen.
Tingene er fundet rundt omkring: på loppemarkeder, på gaden, i butikker m.m.

Pippis Tingfinder-kommode findes også på udstillingen eller en tolkning, om man vil, af den. Astrid Lindgrens bog om Pippi Langstrømpe er for mig at se blandt andet en fantastisk beskrivelse af fantasi og kreativitet. Jeg vil sige, at Pippis Tingfinder-kommode er et godt bud på kreativitetens ophav, fantasiens smeltedigel.

Flere kender mine malerier af København og Gilleleje, men her på udstillingen viser jeg en anden side af mit virke, måske et mere tredimensionelt udtryk.

Jeg håber, du vil få glæde af at se udstillingen
Diverse | Undervisning

Italiensk B2+

Nordstjerneskolen, kl. 16-17.40.

Tirsdag den 3. september til tirsdag den 10. december 2019, kl. 16-17.40.
Pris: (Pris: 1460 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Rossana Marisa Soro. B2+

Jeg kan forstå lange mundtlige oplæg eller foredrag, der er bygget op i et rimeligt standardsprog, og er i stand til at forstå tv-udsendelser og film uden større besvær. Jeg kan læse lange artikler, kronikker, noveller og de fleste romaner skrevet i et almindeligt hverdagssprog. Jeg kan samtale frit og kan føre en længere samtale på et normalt og ubesværet sprog. Jeg kan skrive hverdagstekster i et klart og forståeligt sprog uden de store vanskeligheder, og har et rimeligt indblik i den korrekte grammatik.

Du er desuden velkommen til at kontakte underviserne vedr. valg af trin
Diverse | Undervisning

Italiensk B1

Nordstjerneskolen, kl. 17.40-19.20.

Tirsdag den 3. september til tirsdag den 10. december 2019, kl. 17.40-19.20.
Pris: (Pris: 1460 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Rossana Marisa Soro. B1

Jeg har god forståelse af hovedindholdet i dagligdags emner samt af udsendelser i radio & tv, hvor der tales klart og tydeligt. Jeg kan forstå tekster i hverdagssprog, eller med relation til mit arbejde. Jeg kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i lande, hvor sproget tales. Jeg kan indgå uforberedt i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et resumé af en bog eller en film. Jeg kan skrive en enkel og sammenhængende tekst og skrive personlige breve, hvor jeg beskriver oplevelser og indtryk.

Du er desuden velkommen til at kontakte underviserne vedr. valg af trin
Diverse | Møder

Spansk cafe på Gilleleje Bibliotek

Gilleleje Bibliotek, kl. 16.

Onsdag den 4. til onsdag den 11. december 2019, kl. 16.
Pris: (Fri entré)
Vi er en social gruppe, der læser og diskuterer en tekst - og finder på arrangementer fra gang til gang. Vil du træne dit spanske eller kommer du fra et spansk-talende land? Så kom og vær med. Vi er en social gruppe, der læser og diskuterer en tekst - og finder på arrangementer fra gang til gang.
Vil du træne dit spanske eller kommer du fra et spansk-talende land?
Så kom og vær med til en række hyggelige timer, hvor vi kun taler spansk.
Alle niveauer er velkommen!

Kontaktperson:
Jørgen: rybirk@mail.dk

Vi mødes på Gilleleje Bibliotek
Onsdag i ULIGE uger kl.16-18
Medmindre andet bliver aftalt i gruppen.

Vi ses = Nos Vemos!
Motion | Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding i varmtvands bassin

Gribskov Svømmehal, 16 kursusdage kl. 10.

Onsdag den 21. august til onsdag den 11. december 2019, 16 kursusdage kl. 10.
Pris: (Pris: 975 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Bevar Mig Vel
Underviser: Gudrun Holmehøj Bach. 16 mødegange á 1 lektion. At bevæge sig i varmt vand er for mange mennesker forbundet med velvære. Når du mærker, at vandet bærer og vugger kroppen, får du umiddelbart kontakt med bevægeglæden, - ikke mindst når vi eksperimenterer med forskellige redskaber i vandet. Bassintræning er god træning: - Hvis du føler velvære i varmt vand - Hvis du har smerter i ryg, hofter og knæ, - måske på grund af slidgigt eller efter operation. Opdriften gør, at der er mindre belastning på kroppens bærende led og varmen gør, at stive led blødgøres, så du kan lidt mere. Hvis du er overvægtig. På grund af opdriften føler du sig dejlig let i vandet, og du kan gøre ting, som du ikke kan på land. Hvis du har brug for genoptræning efter sygeleje eller operation. Vibevæger og strækkeralle led igennem. Vi styrker musklerne ved at udnytte vandets modstand og vi træner balance og koordination bl.a. ved at rette opmærksomheden mod vores "indre korset". Du er velkommen til at ringe for yderligere information til underviser fysioterapeut Gudrun Bach: tlf 2738 9848. Generelt om bassintræning: Træning i varmtvandsbassin vedligeholder og forbedrer funktionsevnen. Gennem bevægelse og afspænding i det varme vand udnyttes vandets egenskaber til at opnå stor virkning uden overbelastning. Det er muligt at komme længere ud i bevægelserne i det varme vand, end tilfældet er på land. Bassintræningen tager udgangspunkt i det hele menneske og lægger stor vægt på at styrke musklerne, smidiggøre leddene og vægter balance og koordineringsøvelser højt, samt sikrer at hele kroppen arbejdes igennem. Den høje vandtemperatur er nødvendig for at få det fulde udbytte af bevægelserne i form af smertelindring og ledfrigørelse, samtidigt med den fysiske og psykiske afspænding. Bassintræning har som motionsform vist sig at være særdeles gavnlig for mennesker med nedsat funktionsevne, gigt, sygdomme i led og muskler, kroniske smerter samt overvægt. Gribskov Svømmehals varmtvandsbassin har 34 grader varmt vand og er 1,20 meter dybt. Hold 19233
Motion | Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding i varmtvands bassin

Gribskov Svømmehal, 16 kursusdage kl. 11.30.

Onsdag den 21. august til onsdag den 11. december 2019, 16 kursusdage kl. 11.30.
Pris: (Pris: 975 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Bevar Mig Vel
Underviser: Gudrun Holmehøj Bach. 16 mødegange á 1 lektion. At bevæge sig i varmt vand er for mange mennesker forbundet med velvære. Når du mærker, at vandet bærer og vugger kroppen, får du umiddelbart kontakt med bevægeglæden, - ikke mindst når vi eksperimenterer med forskellige redskaber i vandet. Bassintræning er god træning: - Hvis du føler velvære i varmt vand - Hvis du har smerter i ryg, hofter og knæ, - måske på grund af slidgigt eller efter operation. Opdriften gør, at der er mindre belastning på kroppens bærende led og varmen gør, at stive led blødgøres, så du kan lidt mere. Hvis du er overvægtig. På grund af opdriften føler du sig dejlig let i vandet, og du kan gøre ting, som du ikke kan på land. Hvis du har brug for genoptræning efter sygeleje eller operation. Vibevæger og strækkeralle led igennem. Vi styrker musklerne ved at udnytte vandets modstand og vi træner balance og koordination bl.a. ved at rette opmærksomheden mod vores "indre korset". Du er velkommen til at ringe for yderligere information til underviser fysioterapeut Gudrun Bach: tlf 2738 9848. Generelt om bassintræning: Træning i varmtvandsbassin vedligeholder og forbedrer funktionsevnen. Gennem bevægelse og afspænding i det varme vand udnyttes vandets egenskaber til at opnå stor virkning uden overbelastning. Det er muligt at komme længere ud i bevægelserne i det varme vand, end tilfældet er på land. Bassintræningen tager udgangspunkt i det hele menneske og lægger stor vægt på at styrke musklerne, smidiggøre leddene og vægter balance og koordineringsøvelser højt, samt sikrer at hele kroppen arbejdes igennem. Den høje vandtemperatur er nødvendig for at få det fulde udbytte af bevægelserne i form af smertelindring og ledfrigørelse, samtidigt med den fysiske og psykiske afspænding. Bassintræning har som motionsform vist sig at være særdeles gavnlig for mennesker med nedsat funktionsevne, gigt, sygdomme i led og muskler, kroniske smerter samt overvægt. Gribskov Svømmehals varmtvandsbassin har 34 grader varmt vand og er 1,20 meter dybt. Hold 19235
Udstilling | Historisk

Udstilling "Forskning på farten"

Gilleleje Bibliotek, kl. 10.15.

Tirsdag den 19. november til fredag den 13. december 2019, kl. 10.15.
Pris: (Fri entré)
Udstillingen "Forskning på farten" kommer til Gilleleje Bibliotek. Vidste du, at et menneskehjerte slår ca. 100.000 gange i løbet af en dag, og at gamle isbjørnekranier kan afsløre forurening på Arktis? Svarene på den slags spørgsmål skal normalt findes på et Statens Naturhistoriske Museum og Experimentarium. Men nu kan du få svarene på dette og meget mere i den nye rejseudstilling Forskning på Farten
Udstilling | Blandet/Ukendt

3220Arts&Crafts udstiller hos Arresø Glashytte Tisvildeleje

Glaspusteri - Arresø Glashytte, kl. 11-16.

Lørdag den 30. november til søndag den 15. december 2019, kl. 11-16.
Pris: (Fri entré)
3220ARTS&CRAFTS viser glas, ikoner, maleri, tegning, grafik, foto, keramik og skulptur alle lørdage og søndage i udstillingsperioden. Værker kan købes og medtages. Sammenslutningen består af :

Britt Salver, Charlotte Hjorth-Rohde, Christina Bardram, Eva Muller, Finn Dam Rasmussen, Hans Friedrichsen, Jens-Eril Søholt Hammerum og Viggo Kierkegaard.

Velkommen!
Motion | Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding i varmtvands bassin

Gribskov Svømmehal, 16 kursusdage kl. 18.

Mandag den 19. august til mandag den 16. december 2019, 16 kursusdage kl. 18.
Pris: (Pris: 975 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Bevar Mig Vel
Underviser: Dorthe Lyhne Hvidt. 16 mødegange á 1 lektion. Træning i varmtvandsbassin vedligeholder og forbedrer funktionsevnen. Gennem bevægelse og afspænding i det varme vand udnyttes vandets egenskaber til at opnå stor virkning uden overbelastning. Det er muligt at komme længere ud i bevægelserne i det varme vand, end tilfældet er på land. Bassintræningen tager udgangspunkt i det hele menneske og lægger stor vægt på at styrke musklerne, smidiggøre leddene og vægter balance og koordineringsøvelser højt, samt sikrer at hele kroppen arbejdes igennem. Den høje vandtemperatur er nødvendig for at få det fulde udbytte af bevægelserne i form af smertelindring og ledfrigørelse, samtidigt med den fysiske og psykiske afspænding. Bassintræning har som motionsform vist sig at være særdeles gavnlig for mennesker med nedsat funktionsevne, gigt,sygdomme i led og muskler, kroniske smerter samt overvægt. I vand kan man træne uden at overbelaste. Vand er tungt at flytte, og vandmodstanden bruges til at træne muskler, kondition og åndedræt. Hjerte- og kredsløbssystemet styrkes gennem vandtrykket. Opdriften gør, at overvægtige og mennesker med led og muskelproblemer, ubesværet kan motionere. GribskovSvømmehals varmtvandsbassin har 34 grader varmt vand og er 1,20 meter dybt. Hold 19214