Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 95 events i Gribskov Kommune d. 22. feb. 2020

Børn | Anden forestilling

Fastelavn i BLIK for de mindste

BLIK - Græsted Bibliotek, kl. 10.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter)
Arrangør: Helsinge Bibliotek
Musikpædagog Conni Frøge sørger for musik og dans. Vi har sminke og fastelavnslege klar. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i BLIK-Græsted Bibliotek. "Kan du gætte hvem jeg er ?" - er bare een af de gode fastelavnssange, som Conni vil synge og danse med børnene. Efter sang og dans er er mulighed for at blive sminket og vi leger "bide til bolle" og andre fastelavnslege. Arrangementet er for de 1 til 6 årige. Det er gratis og der er ingen tilmelding
Musik | Jazz

Lørdagsmusik på Helsinge Bibliotek

Helsinge Bibliotek, kl. 11.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 11.
Biblioteket slår dørene op for et musikalsk møde med sangerinden Linnea Dam akkompagneret af pianisten Søren Svagin. Lørdag 22. februar er der en enestående mulighed for at høre to fantastiske gennemmusikalske og herboende musikere på Helsinge Bibliotek.

Duoen Linnea & Søren har været undervejs siden 2012. Dengang gik både Linnea og Søren på Gribskov Gymnasium i Helsinge - Linnea som elev, Søren som lærer. Linneas talent som sanger blev hurtigt ret indlysende, ikke bare for Søren, men for hele skolen, og gennem de sidste 2 år af hendes gymnasietid, optrådte hun og Søren ved adskillige lejligheder i duosammenhæng med amerikanske standards.

I virkeligheden var Linneas baggrund popmusikken, og efter studentereksamen meldte hun sig i 2015 til konkurrencen Popstars på Kanal 5 og vandt. Siden har hun nu i flere år studeret musik på Københavns Universitet, og Duoen Linnea & Søren har udviklet deres koncept til at omfatte nye danske versioner af amerikanske standards.

Linnea Dam Bendiks (f. 1994) har været beskæftiget med musik og sang siden 5års alderen. I 2015 fyldte popscenen en hel del i kølvandet på sejren i Popstars. Efterfølgende har hun stået på mange større festivalscener rundt i Danmark. Linnea arbejder stadig på sin popkarriere, sideløbende med sine studier på universitetet.
Har udgivet flere singler samt en EP, som er blevet spillet på radiostationer i hele landet.

Søren Svagin har, udover sit gymnasiearbejde, de sidste 50 år været aktiv på den københavnske jazzscene som pianist i utallige sammenhænge.
Var i 1987 medstifter af radiostationen Radio Jazz, hvor han stadig er radiovært.

Gratis adgang
Musik | Jazz

Lørdagsjazz og Pizza

Bolværket, Kulturhavn Gilleleje, kl. 12-14.30.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 12-14.30.
Pris: (Entré: 200 kr) Køb/bestil billet
Jazz denne lørdag er med Paul Harrison Band UK/DK/SE Feat. Angela Strandberg. Kom og nyd lækker pizza og herlig jazz. Jazz denne lørdag er med Paul Harrison Band UK/DK/SE Feat. Angela Strandberg.
Paul Harrison har føjet endnu et navn til sin mangfoldige stab af internationale musikere. Svenskfødte Angela Strandberg er et helt nyt bekendtskab for det danske publikum
Hun er bare 24 år, yderst scenevant, imponerende sikker på trompet, besidder en fabelagtig vokal og kan i den grad swinge et washboard. Mød Angela sammen med det skarpe mandskab i Paul Harrison Band, med det velkendte drive, dynamik og store musikalske overskud.

Line-up:
Paul Harrison UK - klarinet/altsax/sopransax
Angela Strandberg SE - trompet/washboard/vokal/
Kevin Grenfell UK - trombone/vokal
Bo Møller Petersen DK - guitar/banjo/vokal4
Søren Stausbøll DK - piano/vokal
Peter Williams UK - kontrabas
Mikkel Find DK - trommer
Diverse | Marked/byfest

Maskebal i Ramløse

Ramløse Forsamlingshus, kl. 17.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 295 kr) Køb/bestil billet
Et brag af en fest, stor buffet, live optræden med Late Late Cover, dans og hygge. Det bliver SJOVT- Det bliver LÆKKERT- Det bliver UNDERHOLDENDE. Forsamlingshuset sætter alle sejl for at lave et brag af en fest og håber de 150 billetter bliver revet væk. Vipsen kommer med en af deres fantastiske buffeter, der er live musik hele aftenen ved den " levende jukeboks" Jan Omann-Vestergaard og det lokalt kendte band Late Late Cover, begge vil sørge for at fylde dansegulvet med deres forrygende musik og energi. Baren vil være fyldt med festlige drinks og hyggeligt personale. Desuden vil der være et par små underholdende og overraskende indslag i løbet af aftenen.

Man skal ikke lade sig afskrække af det er et maskebal, man behøver ikke det store skrud for at deltage, men almindeligt pænt tøj, en maske, en paryk, et par briller eller en kasket - andet er ikke nødvendigt. Er man overhovedet ikke til at klæde sig ud, er man alligevel mere end velkommen til at komme og feste. Vi håber, der er nogle modige sjæle, der vil give den gas med udklædning og kårer i løbet af aftenen den "Flotteste" og "Sjoveste" udklædning.

Billetterne købes på www.ramloseforsamlingshus.dk og tillægges et administrationsgebyr på 10,- kr. pr. billet.

Grupper bedes helst tilmelde sig samlet eller skriver til nedenstående mail med tydelig angivelse af hvem man ønsker at sidde sammen med.

Spørgsmål til arrangementet kan ligeledes rettes til nedenstående mail.

Vi håber på fuld opbakning fra alle i lokalområdet!

Med venlig hilsen

Festudvalget

fest@ramloseforsamlingshus.dk
Film | Tegnefilm/Animation

Spioner på missioner

Gilleleje Bio, kl. 11.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 11.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Amerikansk animationsfilm om topspionen Lance Sterling, som sammen med teknologigeniet Walter Beckett må løse en umulig mission. Med stemmeskuespil af blandt andre Will Smith, Rashida Jones og Tom Holland. Filmen er instrueret af Nick Bruno og Troy Quane.
Film | Komedie/Romantik

De særlige

Gilleleje Bio, kl. 11.15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 11.15.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Fransk komedie/drama om to mænd, der vil hjælpe børn og unge, som ikke passer ind i det øvrige samfund. Hovedrollerne spilles af Vincent Cassel og Reda Kateb, og filmen er instrueret af Olivier Nakache og Éric Toledano.
Film | Tegnefilm/Animation

Drømmebyggerne

Gilleleje Bio, kl. 13.30.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 13.30.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Pigen Minna opdager at hun har en fantastisk evne; hun kan bryde ind i- og lave om på andre menneskers drømme, når de sover! Minnas evner er dog ikke blot julelege, og hun finder hurtigt ud af, at det har konsekvenser at blande sig i drømmeverden.
Film | Tegnefilm/Animation

Sonic The Hedgehog - 2D

Gilleleje Bio, kl. 13.45.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 13.45.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Amerikansk action-komediefilm om pindsvinet Sonic, som kommer til jorden for at undslippe onde kræfter, der ønsker at stjæle hans superevner. Jim Carrey og Ben Schwartz spiller hovedrollerne, og filmen er instrueret af Jeff Fowler.
Film | Komedie/Romantik

Portræt af en ung kvinde i flammer

Tisvilde Bio, kl. 16.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 16.
Fransk romantisk drama om maleren Marianne, som bliver ansat af en grevinde til at male et maleri af grevindens unge datter, Héloïse. Hovedrollerne spilles af Noémie Merlant og Adèle Haenel. Filmen er instrueret af Céline Sciamma.
Film | Familiefilm

En helt almindelig familie

Gilleleje Bio, kl. 16.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: 90 kr) Køb/bestil billet
Dansk drama om pigen Emma, hvis far ønsker at skifte køn. Hovedrollerne spilles af blandt andre Kaya Toft Loholt og Mikkel Boe Følsgaard. Filmen er instrueret af Malou Reymann.
Film | Dokumentar

The Cave (DK/SY)

Gilleleje Bio, kl. 17.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Dansk-syrisk dokumentarfilm om en syrisk læge, der sammen med to kolleger har lavet et midlertidigt hospital i en hule, hvor de tager sig af den syriske borgerkrigs ofre. Filmen er instrueret af Feras Fayyad.
Film | Action/Drama

A Hidden Life

Gilleleje Bio, kl. 19.15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 19.15.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Amerikansk drama om en mand, som nægter at kæmpe for nazisterne under 2. verdenskrig. Hovedrollerne spilles af blandt andre August Diehl og Valerie Pachner. Filmen er instrueret af Terrence Malick.
Film | Action/Drama

De forbandede år

Gilleleje Bio, kl. 19.30.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Dansk drama om en velhavende familie, som under besættelsen i 1940 påbegynder et samarbejde med besættelsesmagten, som dog resulterer i store brud i familien. Filmen er instrueret af Anders Refn.
Film | Dokumentar

Den største lille gård

Tisvilde Bio, kl. 20.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 20.
Amerikansk dokumentarfilm om ægteparret Molly og Chester, som forsøger at skabe et bæredygtigt landbrug udenfor Los Angeles. Filmen er instrueret af John Chester.
Diverse | Undervisning

WordPress til hjemmesider

Helsinge Kulturhus, 2 kursusdage kl. 10.15-14.

Lørdag den 22. og søndag den 23. februar 2020, 2 kursusdage kl. 10.15-14.
Pris: (Pris: 690 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Nordsjælland
Underviser: Bo Jönsson. Er du på udkig efter en nem måde at komme i gang med en hjemmeside? WordPress er et uhyre effektivt værktøj til oprettelse af mindre hjemmesider. Fordelen ved WordPress er, at du ikke behøver en masse teknisk viden, inden du går i gang, og så ser resultatet professionelt ud!

Hold: 295211
Diverse | Undervisning

Vild Og Skør Med Akvarel

Helsinge Kulturhus, kl. 09.30-16.

Lørdag den 22. og søndag den 23. februar 2020, kl. 09.30-16.
Pris: (Pris: 730 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Karen Lindberg. Vild og skør med akvarel På dette kursus slår vi os løs med den eksperimenterende akvarel. Pigmenterne i farverne og deres specielle karakterer bruger vi i billederne og får vores egne unikke udtryk. Vi eksperimenterer med at tilsætte akvarellen andre media og arbejder både naturalistisk og abstrakt. Kurset er for øvede akvarelmalere
Udstilling | Foto

Fotoudstilling: "forandring Og Det Med Blåt"

Helsinge Bibliotek, kl. 11-22.

Lørdag den 18. januar til onsdag den 18. marts 2020, kl. 11-22.
Susanne Borup og Evert Friberg-Jensen udstiller på Helsinge Bibliotek. Fernisering lørdag 18. januar kl. 11 - 12
Alle er velkomne.

"FORANDRING af Susanne Borup
Jeg bruger meget af min frie tid i naturen, på at færdes i den og be- tragte det liv, der udspiller sig i den og kan ses i dets mange former og stadier, - primært til nydelse, men også for at bruge den som fotogra-fisk objekt, forsøge at indfange momenter af naturens cyklus og liv. Det er næsten udelukkende fra naturen, at motiverne til mine bil-leder er hentet, og det er derfor helt naturligt det, man vil se på min udstilling: motiver fra naturens verden, af naturens store kræfter, som mennesket i årtusinder har forsøgt at tæmme og kontrollere, delvis uden held, delvis desværre med ødelæggende virkning. FORANDRINGen er en eksistensiel realitet hvert sekund i naturen, i opbygning og nedbrydning af såvel naturens egne materialer som de menneskeskabte. FORANDRINGen ses i det små som i det store, og betragterens væren i naturen afgør om forandringens skønhed og forfald rammer nethinden - og bag-efter de fotografiske objektiver. Jeg har forsøgt at indfange og vise små dele af den natur, vi lever i, - og af.

og Det med blåt".

Fotografier af Evert Friberg-Jensen
Det siges, at man skal være påpasselig med dét, der er skrevet med småt.
Djævlen ligger i detaljen, og det overraskende kan dukke frem, når man mindst venter det.
I Evert Fribergs billeder ligger det overraskende, det karakteristiske, det bærende element eller detaljen i farven blå.
Mange virksomheder og foreninger bruger farven blå for at understrege, at de er kreative, intelligente og problemløsende.
Blå er en farve, som symboliserer loyalitet, styrke, visdom og tillid. Farven siges at have en beroligende virkning på psyken.
Blå er farven på himlen og på havet og den bruges ofte til at repræsentere disse billeder.
Blå er en farve, der generelt ser godt ud i næsten alle nuancer, og er en populær farve, især blandt mænd.

Jeg har fotograferet igennem et langt liv, først som dokumentation for ferieoplevelser, senere kom de skæve vinkler,
linjer og arkitektur i fokus. Nu fotograferer jeg gerne både det smukke, det æstetisk forfaldne og det morsomme, fortællende
Udstilling | Kunsthåndværk

Design by Gallaus - unikke smykker

Kulturhavn Gilleleje, kl. 07-22.

Fredag den 21. februar til søndag den 29. marts 2020, kl. 07-22.
Pris: (Fri entré)
Jeg starter på et smykke, når jeg har en ide om, hvad det skal være - hvilken sten, jeg vil bruge, og så går jeg i gang. Smykkerne er unikke, de er alle håndlavede, og derfor er der kun et af hver. Annette Gallaus. Jeg flyttede til Gilleleje i 2015 og fik det smykkeværksted, jeg længe havde drømt om. Jeg havde i mange år leget med "smykkerne", men et rigtigt guldsmedekursus satte gang i det at kunne lave "rigtige" smykker. Jeg kan lide at lave anderledes og lidt rustikke smykker - nogle med sten, som jeg har fundet på mine rejser rundt i verden, andre sølvafstøbninger af fosiler, muslingeskaller eller afstøbninger i tandstikker, bønner eller andre ting. Jeg arbejder primært i sølv.

Jeg starter på et smykke, når jeg har en ide om, hvad det skal være - hvilken sten, jeg vil bruge, og så går jeg i gang.

Smykkerne er unikke, de er alle håndlavede, og derfor er der kun et af hver.

Annette Gallaus
Udstilling | Foto

Frederik Valdemar Kjeldgaard, udstilling: Old Times

Kulturhavn Gilleleje, kl. 07-22.

Fredag den 21. februar til fredag den 3. april 2020, kl. 07-22.
Pris: (Fri entré)
Udstillingen OLD TIMES handler om det, der var, og som lever videre gennem minder - fysiske såvel som psykiske. Udstillingen består af to fotoserier. Den første "What about when we get old?". Udstillingen OLD TIMES handler om det, der var, og som lever videre gennem minder - fysiske såvel som psykiske. Udstillingen består af to fotoserier. Den første "What about when we get old?" er en portrætserie af ældre mænd med tatoveringer. Fotografen har med sine egne tatoveringer ofte fået spørgsmålet mange gange: "Hvad så når du bliver gammel? Billederne undersøger de små aftryk, der er indgraveret i personernes hud, og de minder, der ligger bag dem. Tatoveringerne er et evigt bevis på det, der har været engang. For nogle af de portrætterede mænd står minder og erfaringer, som tiden har budt på, klare. Andre er nået til det trin i livet, hvor disse begynder at falme. Tilfælles har de alle deres indgraverede minder.

"Freedom is a full tank" er en skildring af Græsted Veterantræf, som er et træf for veterankøretøjer, der hvert år bliver afholdt i pinsen. Træffet værner om gammel mekanik, men lige så meget om fortiden. For nogle er det noget helt nyt, for andre er det nostalgi, Fælles er det en levende historie.

Om kunstneren: Frederik Valdemar Kjeldgaard: Med rødder i det kunst- og dokumentariske fotogafi ser Frederik fotografiet som en stærk måde at kommunikere på. Hans fotografier bærer præg af et stærkt visuelt sprog, som samtidig er let afkodeligt. Han bor til daglig på Nørrebro i København, men er opvokset i Gilleleje. Han studerer fotografisk kommunikation ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og arbejder derudover som selvstændig, hvor han både beskæftiger sig med levende såvel som stilstående billeder
Motion | Andet motionstilbud

Osteoporosehold - Styrk dine knogler

Fysiocenter Helsinge, 15 kursusdage kl. 15.

Onsdag den 8. januar til onsdag den 15. april 2020, 15 kursusdage kl. 15.
Pris: (Pris: 850 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Gigtskolen
Underviser: Stine Thorup Andersen. Undervisningen fokuserer på at styrke dine knogler, muskler og led gennem fysisk aktivitet. Gennem udvalgte øvelser træner vi balance og koordination med fokus på holdningskorrektion. Du lærer at træne "indefra og ud", og styrker de muskler som støtter op om knoglerne. Herudover instrueres der i rygskåneprincipper. Fysisk aktivitet og træning er en vigtig del af behandlingen og forebyggelsen af osteoporose. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Hold 20138