Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 49 events i Gribskov Kommune d. 23. aug. 2019

Musik | Rock/Pop

Barbara Moleko

Tisvilde Bistro, kl. 21.

Fredag den 23. august 2019, kl. 21.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Fredag den 23. august - kl. 21.00. "Dum for dig", "Gør mig lykkelig" "Tag min hånd" sangerinden sangskriveren, Barbara Moleko, er kommet ind i varmen blandt store danske musikalske navne, hvilket nok skyldtes hendes skævt poppede danske R&B livsbekræftende facon, som har vundet hjerter efter hjerter herhjemme efter hendes gennembrud. Det bliver en uforglemmelig aften, hvor den soul-fulde sangerinde, Barbara Moleko på tæt hold udfolder sig selv til en akustik, intimkoncert.

Barbara Moleko er et eksklusivt udendørs show, hvorpå man ved køb af billet kun sikre sig adgang (ståplads) til showet. Såfremt man ønsker middag i forbindelse med, eller reservation af bord bedes man kontakte bistroen på info@bistrotisvilde.dk
Film | Tegnefilm/Animation

Angry Birds 2 - Dansk tale - 2D

Gilleleje Bio, kl. 15.

Fredag den 23. august 2019, kl. 15.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Animeret familiefilm, der er en efterfølger til 'Angry Birds' fra 2016, som byder på et gensyn med de vrede fugle og de grønne grise. Filmen er baseret på et mobilspil af de finske udviklere Rovio.
Film | Action/Drama

Amanda

Tisvilde Bio, kl. 15.

Fredag den 23. august 2019, kl. 15.
Drama, hvor Davids liv ændres totalt, da hans søster bliver dræbt under et terrorangreb i Paris. Ud over chokket og smerten ved tabet, efterlades David også med sin 7-årige niece Amanda i sin varetægt. Med blandt andre Vincent Lacoste og Isaure Multrier.
Film | Komedie/Romantik

Poms

Gilleleje Bio, kl. 16.30.

Fredag den 23. august 2019, kl. 16.30.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Komedie om Martha, som beslutter sig for at flytte i bofællesskab for pensionister. Egentlig ønsker hun ikke at involvere sig med nogen, men bare at leve tilbagetrukket i eget selskab. Sådan kommer det dog ikke til at gå. I hovedrollen ses Diane Keaton.
Film | Action/Drama

Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw

Gilleleje Bio, kl. 17.30.

Fredag den 23. august 2019, kl. 17.30.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Actionfilm, der bærer faklen videre i Fast & Furious-universet, hvor handlingen går på kryds og tværs over kloden - fra Los Angeles til London, over ødemarken ved Tjernobyl og til frodige Samoa. Med blandt andre Dwayne Johnson og Jason Statham.
Film | Komedie/Romantik

Once Upon a Time in Hollywood

Gilleleje Bio, kl. 19.30.

Fredag den 23. august 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Komediedrama af Quentin Tarantino, der foregår i Los Angeles i 1969, hvor tv-stjernen Rick Dalton og hans faste stuntmand Cliff Booth forsøger at navigere i en branche, de knap nok kan genkende længere. Med blandt andre Leonardo DiCaprio og Brad Pitt.
Film | Komedie/Romantik

Fisherman's Friends

Gilleleje Bio, kl. 20.

Fredag den 23. august 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kr) Køb/bestil billet
Komediedrama, der er baseret på den sande historie om et mandskor, som gik fra at optræde på stampubben i Port Isaac til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt. Med blandt andre Tuppence Middleton, James Purefoy og Daniel Mays.
Diverse | Marked/byfest

Tisvilde Loppemarked

Birkepladsen, Hver lørdag, kl. 9-14.

Lørdag den 1. juni til lørdag den 31. august 2019, Hver lørdag, kl. 9-14.
Arrangør: Tisvilde Lokalråd
I snart 30 år har Tisvilde Lokalråd arrangeret og afholdt loppemarkeder på Birkepladsen midt i byen hver lørdag i juni, juli og august måned. Loppemarkedet er efterhånden blevet et tilløbsstykke for såvel de, der sælger, som for de, der køber og trækker såvel stadeholdere som publikum fra hele Nordsjælland. Markedet er så absolut et LOPPEmarked og IKKE et kræmmermarked, og der gøres fra arrangørens side en stor indsats for at stadeholderne kun sælger brugte genbrugsting/loppevarer og ikke ubrugte outletvarer eller nye importerede og masseproducerede varer. Overskuddet fra markedet går til det frivillige foreningsliv og beslægtede formål i 3220 Tisvildeleje. Alle der tager del i afholdelsen af markedet arbejder frivilligt og ulønnet. Birkepladsen, Hjørnet af Tisvilde Hovedgade og Banevej
Udstilling | Billedkunst

Malerier af afdøde Tisvilde kunstnere

Ramløse Sognelænge, kl. 09 -12.30 mandag-fredag, samt tor kl. 16-18.

Torsdag den 4. juli til mandag den 2. september 2019, kl. 09 -12.30 mandag-fredag, samt tor kl. 16-18.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Vejby-Tibirke Selskabet råder over en stor samling af kendte afdøde Tisvilde malere. Et udvalg af de bedste vil blive udstillet. Fernisering torsdag d. 4. juli kl. 19.00 med efterfølgende jazzcafé med Pastor Porsagers Jazzkapel fra kl. 20.00.
Udstilling | Installation

Åbning af Nordkystens Kunsttriennale_Arv 2019

Rudolph Tegners Museum og Statuepark, kl. 12.

Lørdag den 22. juni til søndag den 22. september 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: Alm. entrépris /TegnersVenner fri adgang)
Nordkystens Kunsttriennale 2019 vil denne gang udforske hvilken arv der ligger rundt omkring i Gribskov via kunsten. På Tegners Museum viser vi kunstnerne Alexander Tovborg, Sophia Kalkau og Third Ear v. Tim Hinmann.
Diverse | Marked/byfest

Byens loppe-lørdage i helsinge,2019

Markedspladsen i Helsinge, kl. 830-14.30.

Lørdag den 6. april til lørdag den 28. september 2019, kl. 830-14.30.
Pris: (Fri entré)
Ægte loppemarked med private sælgende. alskens gode sager,genbrug i bedste forstand hver lørdag,udbydes. hele sommeren,til udgangen af september,afholder den frivillige forening BYENs LOPPE lørdage i HELSINGE loppemarked på Markedspladsen i Helsinge,3200.Køb,og salg kan ske når der er noget at se
Motion | Gymnastik/aerobic

Efterfødselspilates

Fysio Nord/Pilates Nord, 8 kursusdage kl. 24.

Mandag den 12. august til mandag den 30. september 2019, 8 kursusdage kl. 24.
Pris: (Pris: 760 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Gribskov
Underviser: Christel Press. Hos FysioNord//PilatesNord er der mulighed for træning i vores Pilates maskiner eller generel træning med forskellige redskaber. Træningen varetages af kvalificerede fysioterapeuter, med mange års træningserfaring. Der trænes på små hold med max 6 deltagere, der er fokus på den enkelte og der tages hensyn til eventuelle skader og skavanker. * Efterfødselspilates8 mødegange kr. 760* ( man kan løbende tilmelde sig og betale hos FysioNord.) OBS:Tilmelding skal sendes på mail til :info@fysionord - Betaling af kursus: Der betales første mødegang hos FysioNord. Tilmelding er kun gyldig til pågældende hold. Afbud kan ikke ombyttes til andet hold. Beskrivelse: Efterfødselspilates fra 8-12 uger efter deres fødsel eller kejsersnit. Her er det mødrene, der er i fokus. Børnene kan være med på gulvet eller sove i barnevognen lige uden for døren. Forløbet er på 8 uger, men opstart kan aftales individuelt. Hold 192074
Udstilling | Billedkunst

Ny udstillingen på restaurant Søstjernen

Restaurant Søstjernen

Fredag den 2. august til mandag den 30. september 2019
Pris: (Fri entré)
Så blev der 'vagtskifte' i Restaurant Søstjernen, da to af de fem Rågelejekunstnere Rita Handest og Berit Aagesen overtog scenen for at give deres bud på kunsten i Rågeleje. Malerierne kan beskues de næste to måneder.
Motion | Andet motionstilbud

Bækkenbund

Fysio Nord/Pilates Nord, 8 kursusdage kl. 24.

Tirsdag den 13. august til tirsdag den 1. oktober 2019, 8 kursusdage kl. 24.
Pris: (Pris: 760 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Gribskov
Underviser: Christel Press. Hos FysioNord//PilatesNord er der mulighed for træning i vores Pilates maskiner eller generel træning med forskellige redskaber. Træningen varetages af kvalificerede fysioterapeuter, med mange års træningserfaring. Der trænes på små hold med max 6 deltagere, der er fokus på den enkelte og der tages hensyn til eventuelle skader og skavanker. Beskrivelse: Bækkenbundshold Holdet er et 8 ugers forløb med undervisning i bækkenbundens anatomi, samt hvor der instrueres i korrekt og optimal brug af bækkenbunden. Der bliver udleveret et program med hjemmeøvelser. Vi laver øvelser på måtte og i pilatesmaskiner, som alle kan deltage i. OBS:Tilmelding skal sendes på mail til :info@fysionord - Betaling af kursus: Der betales første mødegang hos FysioNord. Tilmelding er kun gyldig til pågældende hold. Afbud kan ikke ombyttes til andet hold. Hold 192082
Udstilling | Historisk

Skibshallerne - museum om livet i Gilleleje

Skibshallerne - Museum Nordsjælland, torsdag-søn 11-16.

Torsdag den 18. april til søndag den 20. oktober 2019, torsdag-søn 11-16.
Pris: (Entré: 35 kr u/18 gratis)
I Skibshallerne kommer du tæt på fiskernes liv og arbejde på Sjællands nordkyst. Se fiskerbåde, bolig, sommerhus, skolestue og meget andet Se særudstillingen om redingen af de danske jøder i oktober 1943. Følg fiskeriet helt tilbage fra middelalderen. De gamle åbne fiskerbåde giver en ide om det farefulde liv på havet. I haven ligger to gamle fiskerhuse. Mærk historien i "Det gamle hus", hvor du går rundt i stuer fra 1800-tallet eller i "Fiskerhuset" som rummer en skolestue anno 1865 og to autentiske ferieboliger fra 1950'erne og 1960'erne. Og se Danmarks nok mindste sommerhus.

Oplev særudstillingen om redningen af de danske jøder i oktober 1943 og se jollen fra Villingebæk, som var en del af redningsaktionen
Udstilling | Historisk

Fyret på Nakkehoved i Gilleleje

Fyrhistorisk Museum på Nakkehoved vestre fyr - Museum Nordsjælland, kl. 11-16, dage varierer.

Fredag den 1. marts til søndag den 1. december 2019, kl. 11-16, dage varierer.
Pris: (Entré: 40 kr u/18 gratis)
Kom til tops og se Øresund og det smukke Gilleleje fra oven. Fyrhistorisk museum på Nakkehoved byder indenfor til historie, smuk natur og en kop kaffe. Åbningstider se museumns.dk. På toppen af Sjælland, i Gilleleje, ligger Nakkehoved Østre og Vestre Fyr. Fra toppen får man en spektakulær udsigt over Øresund og Gilleleje. Fyrene er omgivet af flot natur med nogle af Sjællands smukkeste udkigspunkter.
I Vestre fyr ligger Fyrhistorisk Museum, som beskriver dansk fyrvæsens udvikling fra Frederik d. 2's tid til fyrenes nuværende automatisering. Fyrene er opført i 1772 og er unikke i både national og international sammenhæng.

Se hjemmeside for aktuelle åbningstider
Motion | Gymnastik/aerobic

Pilates- Blød motion - Afspænding 50+

Helsinge Kulturhus, 15 kursusdage kl. 24.30.

Torsdag den 22. august til torsdag den 5. december 2019, 15 kursusdage kl. 24.30.
Pris: (Pris: 1150 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Gribskov
Underviser: Janice Anne-Renee Hansson. Pilates øvelserne fokuserer på optimal træning af muskulaturen der støtter rygsøjlen, dvs. musklerne i ryg og mave "muskelkorsettet". Formålet med øvelserne er at genopbygge den naturlige stilling af rygsøjlen, nedsætte unødige spændinger i kroppen,sammen med vejrtrækning og bækkenbunds træning øges korpsbevidstheden. Øvelserne der udføres i et roligt tempo siddende eller liggende er ret teknisk betonede. Vi starter med at varme kroppen op. Derefterer vi på måtten og går dybere ind i musklerne med Pilates-øvelser. Afslutter med udspænding og afspænding. Hold 192039
Motion | Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik og strecching - Varmtvandsbassin

Gribskov Svømmehal, 16 kursusdage kl. 13.

Mandag den 19. august til mandag den 9. december 2019, 16 kursusdage kl. 13.
Pris: (Pris: 960 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Gribskov
Underviser: Mette Christensen. Vi laver øvelser, der træner din stabilitet, balance og kropsbevidsthed.Styrker og smidiggør kroppens muskler og øger bevægeligheden i leddene. Afslutter altid med strækøvelser. Vandgymnastikken foregår på lavt vand, hvor du har kontakt med bunden. Undervisningen foregår i en let og glad atmosfære, og er tilpasset deltagernes forudsætninger, så alle kan være med. Kursisterne skal underskrive en handicaperklæring for berettigelse til at deltage på hold, hvor der tages særligt hensyn til deltagernes bevægehandicap. Varmtvandsbassinet i Gribskov Svømmehal er 34 grader varmt. Bassindybden er 120 cm dybt. Skriv dig på venteliste, du får besked når der er en plads. Hold 192002
Motion | Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik og strecching - Varmtvandsbassin

Gribskov Svømmehal, 16 kursusdage kl. 14.

Mandag den 19. august til mandag den 9. december 2019, 16 kursusdage kl. 14.
Pris: (Pris: 960 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Gribskov
Underviser: Mette Christensen. Vi laver øvelser, der træner din stabilitet, balance og kropsbevidsthed.Styrker og smidiggør kroppens muskler og øger bevægeligheden i leddene. Afslutter altid med strækøvelser. Vandgymnastikken foregår på lavt vand, hvor du har kontakt med bunden. Undervisningen foregår i en let og glad atmosfære, og er tilpasset deltagernes forudsætninger, så alle kan være med. Kursisterne skal underskrive en handicaperklæring for berettigelse til at deltage på hold, hvor der tages særligt hensyn til deltagernes bevægehandicap. Varmtvandsbassinet i Gribskov Svømmehal er 34 grader varmt. Bassindybden er 120 cm dybt. Skriv dig på venteliste, du får besked når der er en plads. Hold 192003
Motion | Andet motionstilbud

Varmtvandsundervisning - Motion i vand

Gribskov Svømmehal, 16 kursusdage kl. 24.

Mandag den 19. august til mandag den 9. december 2019, 16 kursusdage kl. 24.
Pris: (Pris: 0 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Gribskov
Underviser: Vibeke Fagerberg. Der lægges især vægt på balance og bevægelighed af leddene. Det varme vand ( ca. 33 grader ) virker lindrende på ømme muskler og bevirker, at det bliver lettere at udføre øvelserne, end hvis det foregår på land. Alle kan være med, da der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte. Kursisterne skal underskrive en handicaperklæring for berettigelse til at deltage på hold, hvor der tages særligt hensyn til deltagernes bevægehandicap. Varmtvandsbassinet i Gribskov Svømmehal er 34 grader varmt. Bassindybden er 120 cm dybt. Skriv dig på venteliste, du får besked når der er en plads. Hold 192001