Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 56 events i Hørsholm Kommune d. 26. sep. 2020

Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Konfirmation /DFB

Rungsted Kirke, kl. 09.30.

Lørdag den 26. september 2020, kl. 09.30.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Konfirmation /DFB

Rungsted Kirke, kl. 12.

Diverse | Andet

Cirkus Arli

Cirkuspladsen i Hørsholm, kl. 16.

Lørdag den 26. september 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: 150-200)
Arrangør: Cirkus Martin Arli
Velkommen til vores 50. jubilæumssæson. Vi har sat alle sejl til for at lave en festlig cirkusforestilling og glæder os til at byde jer velkommen i teltet. Vi har gjort alt for at det skal være en sjov, men samtidig sikker oplevelse at besøge Cirkus Arli.
Film | Familiefilm

Lassie kommer hjem - Dansk tale

Trommen Bio, kl. 16.30.

Lørdag den 26. september 2020, kl. 16.30.
Lassie er tilbage! I dette remake af klassikeren fra 1943, følger vi atter hunden Lassie på sine farefulde eventyr og redningsaktioner.
Film | Komedie/Romantik

La Belle Epoque

Trommen Bio, kl. 17.

Lørdag den 26. september 2020, kl. 17.
Fransk romantisk komedie om en mand, hvis ægteskab halter, og som af samme grund bestiller en forestilling, som kan få ham til at genopleve hans første møde med sin kone. Filmen er instrueret af Nicolas Bedos.
Film | Action/Drama

Druk

Trommen Bio, kl. 19.

Lørdag den 26. september 2020, kl. 19.
Thomas Vinterbergs film tester hypotesen om hvordan det sødes liv leves, da fire mænd undersøger hvorvidt deres livskvalitet kan forøges ved blot at være en lille smule fuld - hele tiden.
Film | Action/Drama

Vores mand i Amerika - Danske undertekster

Trommen Bio, kl. 19.30.

Lørdag den 26. september 2020, kl. 19.30.
Danmarks mand i USA, under besættelsen i 1940, Henrik Kauffmann kæmpede for at holde den danske fane højt. Han nægtede at følge den samarbejdspolitik, der blev lagt for dagen i København, og plottede i stedet mod Hitler for atter at gøre Danmark frit!
Diverse | Undervisning

Kend Dit Spejlreflekskamera

Trommen, kl. 18-21.30.

Onsdag den 16. til onsdag den 30. september 2020, kl. 18-21.30.
Pris: (Pris: 685 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted: Trommen
V/ Hans-Henrik Jensen. Kend dit spejlreflekskamera

Dette kursus er for dig, der har købt et spejlreflekskamera og gerne vil lære det nærmere at kende. Vi ser på kameraets og objektivets opbygning, taler om udstyr og gennemgår de væsentligste knapper og kameraindstillinger. Vi kigger på både automatiske og halvautomatiske programmer og lærer, hvordan vi i manuel indstilling bruger ISO, blænde og lukkertid. Hvidbalance, fokusering og lysmåling indgår også.

Praktiske fotoøvelser samt fremvisning af deltagernes billeder indgår undervejs. Medbring kamera samt manual. Husk opladet batteri! Evt. computer.

Forudsætninger: Ingen
Udstilling | Billedkunst

Henrik Schütze - "Mellem verdener"

Fuglsanghus, kl. 12-17.

Lørdag den 8. august til søndag den 4. oktober 2020, kl. 12-17.
Pris: (Fri entré)
Udstillingen i Fuglsanghus er med billedkunstner Henrik Schütze. Hans motivverden er naturen, arkitekturen, rejsens synsindtryk, figuren og det ikke forståelige sprog, abstraktionen og dens mystik. Henrik Schützes billeder er ekspressive både i udtryk og farvevalg. I værkerne fra Italien arbejder han ofte i æstetiske og perspektiviske landskabskompositioner. I de abstrakte billeder er der i nogle værker en legen med farver, der grænser til det kaotiske i nogle værker, mens andre bliver holdt sammen af stramme geometriske kompositioner, der lægger sig fragmentarisk ind over hinanden. Farvevalget er præget af varme, og motiverne udstråler en mystik, som kom de fra alle verdens religioner, for at samles i et punkt. Bybilleder kan være motiver lagt ovenpå abstrakte tegn
Diverse | Foredrag

Axels Aktie- Og Investeringskursus

Rungsted Skole, kl. 17.30-21.

Mandag den 14. september til mandag den 9. november 2020, kl. 17.30-21.
Pris: (Entré: 1075 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Axel Steuch. Axels aktie og investeringskursus

Giver du dine investeringer en seriøs behandling og opmærksomhed?

A) Vil du gerne lære, hvordan du udnytter værdiskabelsen i aktiemarkederne til at fordoble værdien af dine aktieinvesteringer?

B) Vil du gerne lære at forvalte din egen opsparing ved investering i obligationer, investeringsbeviser og aktier? Du lærer at benytte enkle og praktiske analysemetoder.

C) Vil du gerne kunne vurdere, om din porteføljeforvalter, investeringsforening eller pensionsselskab gør deres arbejde ordentligt?

Kursusmateriale: Til kursets fem aftener er der udarbejdet Power Point præsentationer, som deltagerne får pr. email i PDF-filer. Kursusmappe med kursusbeskrivelse og program for de fem aftener udleveres første aften.

Har du spørgsmål om kursusindholdet, kan du sende dem til axel@steuchama.dk
Diverse | Undervisning

Akvarel for fortsættere

Frennehus, 8 kursusdage kl. 12.15.

Onsdag den 16. september til onsdag den 18. november 2020, 8 kursusdage kl. 12.15.
Pris: (Pris: 995 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: Frennehus
At male akvarel handler om at fange lyset og de vibrerende farver mellem de dybe kontraster. Det kan man kun, hvis man har forståelse for akvarellens væsen og en god portion viden om teknik og materialer. Holdene er for øvede og der forudsættes kendskab til Annelise Pio's grundlæggende teknik. For begyndere tilakvarelkurserne med Annelise Pio er introduktionskursetnødvendig før du kan deltage i de annoncerede ugekurser. Der er efterårsferie i ugerne 41 + 42. Kontakt: :aph@pio-akvarel.dk eller på telefon 20784852. Frennehus adr: Hørsholm Alle 4, 2970 Hørsholm. Benyt hovedindgangen. Fra den lille mellemgang finder I billedkunstlokalet indenfor til venstre. Parkering: skal ske på den offentlige parkeringsplads mellem Frennehus og tankstationen. Parkeringen på Frennehus' matrikel er forbeholdt hjemmeplejen, som holder til i de gule bygninger på Hørsholm Allé 4. Hold E02303
Diverse | Undervisning

Akvarel for fortsættere

Frennehus, 8 kursusdage kl. 15.15.

Onsdag den 16. september til onsdag den 18. november 2020, 8 kursusdage kl. 15.15.
Pris: (Pris: 995 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: Frennehus
At male akvarel handler om at fange lyset og de vibrerende farver mellem de dybe kontraster. Det kan man kun, hvis man har forståelse for akvarellens væsen og en god portion viden om teknik og materialer. Holdene er for øvede og der forudsættes kendskab til Annelise Pio's grundlæggende teknik. For begyndere tilakvarelkurserne med Annelise Pio er introduktionskursetnødvendig før du kan deltage i de annoncerede ugekurser. Der er efterårsferie i ugerne 41 + 42. Kontakt: :aph@pio-akvarel.dk eller på telefon 20784852. Frennehus adr: Hørsholm Alle 4, 2970 Hørsholm. Benyt hovedindgangen. Fra den lille mellemgang finder I billedkunstlokalet indenfor til venstre. Parkering: skal ske på den offentlige parkeringsplads mellem Frennehus og tankstationen. Parkeringen på Frennehus' matrikel er forbeholdt hjemmeplejen, som holder til i de gule bygninger på Hørsholm Allé 4. Hold E02305
Diverse | Undervisning

Akvarel for fortsættere

Frennehus, 8 kursusdage kl. 9.

Onsdag den 16. september til onsdag den 18. november 2020, 8 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 995 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: Frennehus
At male akvarel handler om at fange lyset og de vibrerende farver mellem de dybe kontraster. Det kan man kun, hvis man har forståelse for akvarellens væsen og en god portion viden om teknik og materialer. Holdene er for øvede og der forudsættes kendskab til Annelise Pio's grundlæggende teknik. For begyndere tilakvarelkurserne med Annelise Pio er introduktionskursetnødvendig før du kan deltage i de annoncerede ugekurser. Der er efterårsferie i ugerne 41 + 42. Kontakt: :aph@pio-akvarel.dk eller på telefon 20784852. Frennehus adr: Hørsholm Alle 4, 2970 Hørsholm. Benyt hovedindgangen. Fra den lille mellemgang finder I billedkunstlokalet indenfor til venstre. Parkering: skal ske på den offentlige parkeringsplads mellem Frennehus og tankstationen. Parkeringen på Frennehus' matrikel er forbeholdt hjemmeplejen, som holder til i de gule bygninger på Hørsholm Allé 4. Hold E02302
Diverse | Andet

Turneringsbridge

Sophies Hus, kl. 10-14.

Torsdag den 10. september til torsdag den 3. december 2020, kl. 10-14.
Pris: (Entré: 1200 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Sussie Rasmussen. Turneringsbridge

Sussie Rasmussen

På holdet begynder vi med undervisning i de grundlæggende regler for Bridge, herunder konventioner, det videre meldeforløb, spille taktik og offermeldinger.

Derefter spilles en turnering med ca. 24 spil.

Kurset er for spillere med kendskab til Bridge.

Underviser og turneringsansvarlig er Sussie Rasmussen, der har mere end 15 års bridge undervisningserfaring
Musik | Gospel/Kor/Fællessang

Alsang

Trommen, kl. 14.

Mandag den 6. januar til mandag den 7. december 2020, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Sted: Trommen
Syng sammen og bliv glad i låget - den første mandag i alle måneder dog ikke juli og august Der synges efter Folkehøjskolens Sangbog og alle kan deltage. Vi synger fra kl. 14 - 15 og ved flyglet sidder tidligere musikskoleleder Per Johannesson.
Børn | Undervisning

Den Ydre Helt 3-6 år

Hørsholm Skole, kl. 10-11.

Søndag den 13. september til søndag den 13. december 2020, kl. 10-11.
Pris: (Pris: 1100 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Ib Knudsen. Heltetræning (Den ydre helt 3-6 år)

Har dit barn brug for at blive Livstryg - så er Heltetræning en løsning.

Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Vi laver en masse øvelser, som udfordrer børnenes heltemod, viljestyrke, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Heltetræningen er opdelt efter børns alders- og udviklingstrin. Forløbet tager udgangspunkt i farver, hvor hver gang har en ny farve der afspejler et temperament. Vi arbejder med en rød-, gul-, grøn-, blå- og sort dag. Efter sort dag kommer anden halvdel af forløbet. Det er 12 gange i alt med afsluttende Heltetest og Heltefest med diplom

Kort sagt kan man sige, at farverne afspejler alle de sider vi har i os. Nogle sider kender vi bedre end andre. For at blive den hele Helt skal man lære alle sider af sig selv at kende. Det er det børn lærer til Heltetræning. Den røde dag står for det glade humør og følelsen af at være til fødselsdag. Det er altid den dag vi starter forløbet med. Her laver vi heltebaner og taler om, hvad det vil sige at være den røde farve, som står for det utæmmede og spontane. Den gule dag står for gruppedynamik, samarbejde og omsorg for andre. Her er aktiviteterne f.eks. skuespil, sansetræning og det helt jordnære at lære at dække et bord korrekt. Den grønne farve, står for det dynamiske og eksplosive. Det er en dag med fart over feltet og seje heltebaner. Til sidst afrunder vi med blå dag, hvor vi prøver at skabe ro og koncentration. Ny farve er lig med nye aktiviteter. Det er også det, der gør undervisningen sjov og udfordrer børnene.

Se mere om Heltetræning og Heltetrænere på heltetræning.dk.

Har du brug for yderligere information eller har særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på telefon 77 550 550 eller mail på info@heltetraening.dk.
Diverse | Undervisning

Den Indre Helt 7-12 år

Hørsholm Skole, kl. 11.15-12.45.

Søndag den 13. september til søndag den 13. december 2020, kl. 11.15-12.45.
Pris: (Pris: 1430 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Ib Knudsen. Heltetræning (Den indre helt 7-12 år)

Har dit barn brug for at blive Livstryg - så er Heltetræning en løsning.

Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Vi laver en masse øvelser, som udfordrer børnenes heltemod, viljestyrke, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Heltetræningen er opdelt efter børns alders- og udviklingstrin. Forløbet tager udgangspunkt i farver, hvor hver gang har en ny farve der afspejler et temperament. Vi arbejder med en rød-, gul-, grøn-, blå- og sort dag. Efter sort dag kommer anden halvdel af forløbet. Det er 12 gange i alt med afsluttende Heltetest og Heltefest med diplom.

Kort sagt kan man sige, at farverne afspejler alle de sider vi har i os. Nogle sider kender vi bedre end andre. For at blive den hele Helt skal man lære alle sider af sig selv at kende. Det er det børn lærer til Heltetræning. Den røde dag står for det glade humør og følelsen af at være til fødselsdag. Det er altid den dag vi starter forløbet med. Her laver vi heltebaner og taler om, hvad det vil sige at være den røde farve, som står for det utæmmede og spontane. Den gule dag står for gruppedynamik, samarbejde og omsorg for andre. Her er aktiviteterne f.eks. skuespil, sansetræning og det helt jordnære at lære at dække et bord korrekt. Den grønne farve, står for det dynamiske og eksplosive. Det er en dag med fart over feltet og seje heltebaner. Til sidst afrunder vi med blå dag, hvor vi prøver at skabe ro og koncentration. Ny farve er lig med nye aktiviteter. Det er også det, der gør undervisningen sjov og udfordrer børnene.

Se mere om Heltetræning og Heltetrænere på heltetræning.dk.

Har du brug for yderligere information eller har særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på telefon 77 550 550 eller mail på info@heltetraening.dk.
Diverse | Undervisning

Syning Og Tilskæring

Aktivitetscentret Sophielund, kl. 09.30-12.45.

V/ Lise-Lotte Schönfeldt. Syning og tilskæring

Lise-Lotte Schönfeldt

Sy selv, og garderoben vil altid være moderigtig og fremhæve netop din personlighed. Al undervisning er individuel med professionel vejledning. Sammensætning af tøj og farver passende til hver enkelt vil indgå i undervisningen. Hvis du ønsker det, gives der anvisninger om forandringer af garderoben
Diverse | Undervisning

Familieyoga 2-7 år

Yogafamilien, kl. 10-10.45.

Lørdag den 29. august til lørdag den 19. december 2020, kl. 10-10.45.
Pris: (Pris: 665 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Line Valentina Christiansen. Familieyoga 2-7 år

Yoga for børn og familier er en skøn måde at lave noget både aktivt, afstressende og sjovt med dit barn, og I får en unik mulighed for at være nærværende sammen. Yoga stimulerer dit barns sanser, styrker motorikken og fremmer indlæringsevnen hos dit barn. Vi skal både lege, synge, grine, danse, lave solhilsner, fortælle historier og massere. Prisen er for 1 voksen og 1 barn
Diverse | Undervisning

Familieyoga 3-6 år

Yogafamilien, kl. 11-11.45.

Lørdag den 29. august til lørdag den 19. december 2020, kl. 11-11.45.
Pris: (Pris: 665 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Line Valentina Christiansen. Familieyoga 3-5 år

Yoga for børn og familier er en skøn måde at lave noget både aktivt, afstressende og sjovt med dit barn, og I får en unik mulighed for at være nærværende sammen. Yoga stimulerer dit barns sanser, styrker motorikken og fremmer indlæringsevnen hos dit barn. Vi skal både lege, synge, grine, danse, lave solhilsner, fortælle historier og massere. Prisen er for 1 voksen og 1 barn