Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 15 events i Halsnæs Kommune d. 25. feb. 2020

Diverse | Gudstjeneste

Meditationsgudstjeneste i Torup kirke

Torup Kirke, kl. 19.30.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 19.30.
Film | Familiefilm

En helt almindelig familie

Kosmorama Frederiksværk, kl. 10 & 19.30.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 10 & 19.30.
Dansk drama om pigen Emma, hvis far ønsker at skifte køn. Hovedrollerne spilles af blandt andre Kaya Toft Loholt og Mikkel Boe Følsgaard. Filmen er instrueret af Malou Reymann.
Udstilling | Billedkunst

ECHO - syv kunstnere undersøger deres kunstneriske baggrund

Gjethuset, kl. 12-16 & 10-13.

Søndag den 19. januar til fredag den 6. marts 2020, kl. 12-16 & 10-13.
Sted: Gjethuset
Fortidens aftryk på nutiden. De syv kunstnere har sat sig for at gå tilbage i tiden og zoome ind på et særligt, og måske afgørende, møde med kunsten. Ved at fokusere på dette møde undersøger de deres inspirationskilder for at se, om der er en forbindelse op til deres virke i dag.

Kunstneriske udtryk i dialog

Udstillingen viser kunst på tværs af medier og discipliner:
videomalerifotoskulpturinstallationtekstil
Det er en udstilling båret af stor spændvidde og forskellighed, men med en rød tråd, fordi kunstnernes værker går i dialog med hinanden. Det stramme og dogmatiske sættes op mod det sensitive og intuitive, det materialeundersøgende mod det fortællende, det figurative mod det nonfigurative.

De syv kunstnere bag udstillingen ECHO er:
Renate BorgenHanne G. GrønlundHanne HelmsHanne Nielsen KjærsgaardNinna Bohn PedersenMette SandfærGitte Svendsen
Praktiske oplysninger

Hvad: ECHO - Syv kunstnere undersøger deres kunstneriske baggrund
Hvor: Galleri Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk
Hvornår: 19. januar - 6. marts 2020
Åbningstid: Tirsdag - fredag 12 - 16, lørdag 10 - 13. Søndag, mandag og helligdage lukket.
Læs mere: Gjethuset, udstillinger
Udstilling | Billedkunst

Anne Brodersen udstiller i Kældergalleriet under Brugsen i Torup

Kældergalleriet, kl. 11-13 Fernisering-Herefter i Brugsens åbningstid.

Lørdag den 8. februar til lørdag den 7. marts 2020, kl. 11-13 Fernisering-Herefter i Brugsens åbningstid.
Pris: (Fri entré)
Kældergalleriet under Brugsen i Torup holder fernisering på Anne Brodersens udstilling "TRO OG MYTE". Anne Brodersen er medlem af BKF og uddannet billedvæver fra Kunsthåndværkerskolen i 1970 og har siden deltaget i et hav af udstilllinger på museer og gallerier i ind- og udland, bla Trapholt og Kirsten Kjærs Museum i Nordjylland. Ligeledes er Anne kommet gennem nåleøjet til den censurerede Kunstnernes Sommerudstilling i Tistrup hele 3 gange.

Om værkerne fortæller Anne Brodersen: "Billederne er skabt med inspiration fra shamanisme - teosofi - græsk mytologi - asatro - islam - tibetansk buddhisme - zen buddisme - hinduisme - daoisme og kristendom. På rejser har jeg fotograferet og fornemmet stemninger. Jeg har læst bøger og hørt foredrag om enmerne og formet alle disse indtryk til udtryk."

Med en baggrund som billedvæver er den tekstile struktur vigtig for Anne, som benytter sig af en form for collage teknik. Materialerne er håndlavet papir, tryk og broderi samt akvarel, kridt og små fundne objekter.

Det er også blevet til mange studierejser, undervisningsjob på håndarbejdsskoler samt udsmykningsopgaver i kirker, amter og kommuner.

Mandag d. 24. februar kl 19 holder Anne Brodersen foredrag om sine værker, inspirationer og arbejdsmetoder.

Udstillingen kan ses i Brugsens åbningstid til og med d.7. marts
Diverse | Undervisning

Dit eget Maleri. Frederiksværk

Foreningshuset, 11 kursusdage kl. 10.

Torsdag den 9. januar til torsdag den 26. marts 2020, 11 kursusdage kl. 10.
Pris: (Pris: 2280 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dit eget Maleri. Inspiration til motiv og malestil. Daghold. OBS. Tinaskurser afholdesi malerværksted i Frederiksværk, Hans Futtrups Sti nr. 6. Der er parkering tæt på lokalet. Her kan du arbejde med dit eget maleri, og få inspiration til motiver der passer til dig. Der er stor fokus på valg af farver, så du får et smukt maleri. Du bliver trænet i lys og toninger, så lyset træder bedst frem. På holdet arbejdet man på hvert sit maleri og niveau og her er både begyndere og øvede. Det er til stor inspiration for alle. Vi har billedanalyse hver 3. uge. Der bruger vi ½ time på at kikke en elevs værker. Tina sætter ord på de grundlæggende elementer i malerierne. Det kan give en øjenåbner og inspiration. Vi tager på kunstudstilling og ser en mesters værker og malestil. Derefter laver Tina en opgave man kan lave som inspiration til ens egen malestil. Tina vejleder og støtter hver enkelt person i deres maleproces og du kan udveksle erfaringer med andre interesserede malere. Her er et hyggeligt og inspirerende miljø. Vi arbejder på et værksted der ligger i Frederiksværk. Her er dejligt lyst og varmt med udsigt til træer og åløb. Her er god plads med staffelier, borde, stole og vandbøtter. Du medbringer selv farver, pensler og lærreder. I pausen drikker vi kaffe/the med kage og har et hyggeligt samvær. Underviser: Tina Rosenberg er uddannet billedkunstner og har lavet udsmykning til Herlev Hospital med 60 malerier. Rutineret underviser og projektleder. Hold F01305
Diverse | Undervisning

Moderne papirklip og simple trykteknikker

Kunstnerhuset i Frederiksværk, 7 kursusdage kl. 10.

Onsdag den 19. februar til onsdag den 1. april 2020, 7 kursusdage kl. 10.
Pris: (Pris: 950 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Camilla Grell. Moderne papirklip og simple trykteknikker. Papirklip er en gammel tradition, som er kendt i det meste af verden. Kurset er for dig, der har lyst til at prøve kræfter af med papir og skalpel på en anderledes og nytænkende måde. Vi vil udforske papirets mange muligheder, og du vil lære hvordan du kan gøre brug af både den positive og negative form f.eks. til simple skabelontryk. Der vil indgå konkrete opgaver undervejs i undervisningen, og vi vil komme til at arbejde med fortællingen i klippene, ligesom H.C. Andersen er verdenskendt for i sine papirklip. Kurset for alle, der ønsker at stifte bekendtskab med papirkunstens inspirerende verden. Camilahar mange års erfaring med at undervisning børn og unge i tegning, maleri, design og forskellige former for trykteknikker. Hun er billedkunstner og beklædningsformgiver, uddannet fra The Academy of Fine Arts, Poznan i Polen 1995-1997 og Hellerup Tekstilseminarium 2008-2012. I de sidste mange år har Camilla undervist børn på Billedskolen i Gentofte under Kulturpakkerne for skoleklasser. Her blev der især undervist i Street Artens mange udtryk og teknikker. Under Halsnæs Ungdomsskole har Camilla de seneste to år undervist unge i både tegning og tekstiltryk. Desuden udbyder Camilla Street Art forløb for skoleklasser under Kulturtjeneste Halsnæs, og har over flere gange samarbejdet med Kultur På Tværs. Camillaudstillerpå gallerier og udstillingssteder, og har en tværmedial praksis, men arbejder primært med tegning, tryk og papirarbejde. Besøg hendes Instagram profil: camillagrell. Hold F01302
Diverse | Undervisning

Moderne papirklip og simple trykteknikker

Kunstnerhuset i Frederiksværk, 7 kursusdage kl. 18.30.

Onsdag den 19. februar til onsdag den 1. april 2020, 7 kursusdage kl. 18.30.
Pris: (Pris: 950 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Camilla Grell. Moderne papirklip og simple trykteknikker. (kurset aflyses, men kontakt os hvis du er interesseret, idet vi arbejder på at tilbyde emnet på anden vis. send mail til :post@fritidsskoler.dk) Papirklip er en gammel tradition, som er kendt i det meste af verden. Kurset er for dig, der har lyst til at prøve kræfter af med papir og skalpel på en anderledes og nytænkende måde. Vi vil udforske papirets mange muligheder, og du vil lære hvordan du kan gøre brug af både den positive og negative form f.eks. til simple skabelontryk. Der vil indgå konkrete opgaver undervejs i undervisningen, og vi vil komme til at arbejde med fortællingen i klippene, ligesom H.C. Andersen er verdenskendt for i sine papirklip. Kurset for alle, der ønsker at stifte bekendtskab med papirkunstens inspirerende verden. Camilahar mange års erfaring med at undervisning børn og unge i tegning, maleri, design og forskellige former for trykteknikker. Hun er billedkunstner og beklædningsformgiver, uddannet fra The Academy of Fine Arts, Poznan i Polen 1995-1997 og Hellerup Tekstilseminarium 2008-2012. I de sidste mange år har Camilla undervist børn på Billedskolen i Gentofte under Kulturpakkerne for skoleklasser. Her blev der især undervist i Street Artens mange udtryk og teknikker. Under Halsnæs Ungdomsskole har Camilla de seneste to år undervist unge i både tegning og tekstiltryk. Desuden udbyder Camilla Street Art forløb for skoleklasser under Kulturtjeneste Halsnæs, og har over flere gange samarbejdet med Kultur På Tværs. Camillaudstillerpå gallerier og udstillingssteder, og har en tværmedial praksis, men arbejder primært med tegning, tryk og papirarbejde. Besøg hendes Instagram profil: camillagrell. Hold F01303
Diverse | Undervisning

Akvarel for begyndere og øvede

Krudthuset, 8 kursusdage kl. 14.30.

Onsdag den 5. februar til onsdag den 1. april 2020, 8 kursusdage kl. 14.30.
Pris: (Pris: 995 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: Krudthuset
Akvarel er et spontant medium. Lær at opleve motiver som landskaber og genskabe dem i akvarellens hurtige strøg. Vi taler om billedopbygning og komposition. Du får vist forskellige teknikker, så du selv kan arbejde videre og lære at styre akvarellen. Jeff Mages har en Master of Fine Arts Degree in Painting fra East Carolina University, USA. Undervisning kan foregå på både dansk og engelsk. Hold F01301
Motion | Danseundervisning

Argentinsk tango - danseundervisning

Aktivitetshuset Paraplyen, kl. 17.

Tirsdag den 2. juli 2019 til mandag den 6. april 2020, kl. 17.
Pris: (Pris: 700 kr)
Hver mandag undervises der: 19:00 - 19:45 instruktion for begyndere 19:15 - 20:15 øvetid for alle, instruktørerne hjælper efter behov 20.15 - 20:30 fælles kaffepause - med medbragt kaffe/the 20:30 - 21:15 instruktion for let-øvede 21:15 - 22:15 øvetid.
Diverse | Undervisning

"Rend og hulahop" (Bevægelseslege (børn 3-6 år) og voksne sammen i Torup

Center for kropskultur, 10 kursusdage kl. 15.30.

Mandag den 20. januar til mandag den 20. april 2020, 10 kursusdage kl. 15.30.
Pris: (Pris: 100 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Eva / barn Zimling Jensen. "Rend og hulahop" - Holder pause i uge 6 og 7 bevægelseslege for børn mellem 3 og 6 år (med mor/far eller en anden voksen). Den voksne tilmelder sig. Prisen er for voksen + et barn. Barn nr. to kan deltage for 100 kr. Vi skal lege og bevæge os på alle mulige måder; hurtigt, langsomt, højt og lavt. Lege med rekvisitter som hullahopringe, bolde og faldskærm mm. Her er plads til børnenes egne bevægelser. Foruden at have det sjovt, vil børnene gennem legen få stimuleret deres sanser, motorikken, sproget og fantasien, og få en god kropsbevidsthed. Kom og vær med! Jeg hedder Eva Zimling. Jeg er 39 år og mor til tre børn på 2, 6 og 9 år. Jeg er uddannet pædagog fra Fyns Socialpædagogiske Seminarium i 2008. Jeg har en efteruddannelse fra Gøsselskolen i musik og bevægelse for børn mellem 0 og 9 år. Derudover har jeg en efteruddannelse i danseformidling. Underviser: Eva Zimling Jensen :zimling@gmail.com 28 28 58 44 Afholdes i forsamlingshuset. Hågendrupvej 6 A. Torup. Hold T01805
Motion | Gymnastik/aerobic

Yoga, Iyengar yoga for begyndere

Center for kropskultur, 18 kursusdage kl. 16.15.

Onsdag den 22. januar til onsdag den 3. juni 2020, 18 kursusdage kl. 16.15.
Pris: (Pris: 1495 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Henriette Thiel-Nielsen. Med stor fokus på at placere kroppens enkelte dele præcist i forhold til hinanden opbygges udholdenhed og balance mellem styrke og smidighed. Gennem præcision og fastholdt opmærksomhed udvikles de finere aspekter af stillingerne. Dette har en dyb indvirkning på åndedrættet samt din mentale og emotionelle tilstand. I praksis opleves lyengar yoga derfor som et dynamisk og vitalt system med dyb positiv virkning på dit fysiske og psykiske velbefindende. Aftal gerne en prøvetime med Henriette. Det vil altid være plads til en mere på kurserne. Tlf. 30 50 11 10 OBS: salen er optaget 29.5. sidste gang bliver derfor 12.6. Hold T01801
Motion | Gymnastik/aerobic

Yoga, Iyengar yoga for fortsættere

Center for kropskultur, 18 kursusdage kl. 18.

Onsdag den 22. januar til torsdag den 4. juni 2020, 18 kursusdage kl. 18.
Pris: (Pris: 1495 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Henriette Thiel-Nielsen. Med stor fokus på at placerekroppens enkelte dele præcist i forhold til hinanden opbygges udholdenhed og balance mellem styrke og smidighed. Gennem præcision og fastholdt opmærksomhed udvikles de finere aspekter af stillingerne. Dette har en dyb indvirkning på åndedrættet samt din mentale og emotionelle tilstand. I praksis opleves lyengar yoga derfor som et dynamisk og vitalt system med dyb positiv virkning på dit fysiske og psykiske velbefindende. OBS: salen er optaget 29.5. sidste gang bliver derfor 12.6. Aftal gerne en prøvetime med Henriette på begynderkurset. Det vil altid være plads til en til. Tlf. 30 50 11 10. Hold T01802
Diverse | Undervisning

Varmtvandstræning

Frederiksværk Svømmehal, kl. 08-08.40.

Diverse | Undervisning

Varmtvandstræning

Frederiksværk Svømmehal, kl. 08.40-09.20.

Torsdag den 9. januar til torsdag den 11. juni 2020, kl. 08.40-09.20.
Pris: (Pris: 1680 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Mette Christensen.
Diverse | Undervisning

Varmtvandstræning

Frederiksværk Svømmehal, kl. 09.20-10.