Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
 • Vælg alt Nulstil

Viser 13 events i Hillerød Kommune d. 13. jul. 2020

Film | Komedie/Romantik

Livets bedste år

Café Slotsbio, kl. 18.

Mandag den 13. juli 2020, kl. 18.
I denne franske komedie fortsætter Claude Lelouch kærlighedshistorien fra new wave klassikeren En Mand Og En Kvinde. Denne gang præsenteres vi for et nostalgisk gensyn mellem Anne og Jean-Louis, hvor kærlighedens styrke atter sættes på prøve.
Film | Thriller/Gyser

Undtagelsen

Café Slotsbio, kl. 19.50.

Mandag den 13. juli 2020, kl. 19.50.
Dansk thriller om fire kvinder, der arbejder i en NGO, hvor dødstrusler pludselig begynder at florere. Hovedrollerne spilles af blandt andre Sidse Babett Knudsen og Danica Curcic. Filmen er instrueret af Jesper W. Nielsen.
Motion | Andet motionstilbud

Stimulastik 7-12 mdr

Støberihallen, 4 kursusdage kl. 10.

Mandag den 6. til mandag den 27. juli 2020, 4 kursusdage kl. 10.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
Stimulastik er gymnastik og stimulation tilbabyer fra 2-12 måneder. Konceptet er udviklet af ergoterapeuter og foregår på små hold. Til Stimulastik lærer du hvordan du styrker din babys sanseintegration og motoriske udvikling gennem sjove lege og får samtidig viden om babymassage, babytegn og babys nærmeste udviklingszone (NUZo). Prisen er for baby+voksen - det er den voksne der skal tilmeldes Om underviseren: Maj-Brit Birch Lykkegaarder en entusiastisk børneergoterapeut og ammekonsulent. Læs mere på ammeergo.dk Covid-19 forholdsregler:Da deltagerne ikke må bruge samme redskaber, er der en ekstraudgift på dette hold på 150 kr for køb af en lille motorikpose, som man får udleveret den første gang I mødes(pengene betales via mobilepay til Maj-Brit).Motorikposen består afto bolde + sæbebobler, som skal brugesi undervisningen - og du kan selvfølgelig beholde tingene, så I kan lege videre med dem når holdet er stoppet. Vi vil også bede dig tage et tæppe og en stofble med:-) Vi ernaturligvis opmærksomme på afstand, afspritning og rengøring ifgl. de aktuelle covid-19 retningslinier. Der er mulighed for indendørs barnevognsparkering og der er toiletter i kælderen, caféen er desværre ikke åben (åbner til august). Hold 20063
Motion | Andet motionstilbud

Stimulastik 2-7 mdr

Støberihallen, 4 kursusdage kl. 11.20.

Mandag den 6. til mandag den 27. juli 2020, 4 kursusdage kl. 11.20.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
Stimulastik er gymnastik og stimulation tilbabyer fra 2-12 måneder. Konceptet er udviklet af ergoterapeuter og foregår på små hold. Til Stimulastik lærer du hvordan du styrker din babys sanseintegration og motoriske udvikling gennem sjove lege og får samtidig viden om babymassage, babytegn og babys nærmeste udviklingszone (NUZo). Prisen er for baby+voksen - det er den voksne der skal tilmeldes Om underviseren: Maj-Brit Birch Lykkegaarder en entusiastisk børneergoterapeut og ammekonsulent. Læs mere på ammeergo.dk Covid-19 forholdsregler:Da deltagerne ikke må bruge samme redskaber, er der en ekstraudgift på dette hold på 150 kr for køb af en lille motorikpose, som man får udleveret den første gang I mødes(pengene betales via mobilepay til Maj-Brit).Motorikposen består afto bolde + sæbebobler, som skal brugesi undervisningen - og du kan selvfølgelig beholde tingene, så I kan lege videre med dem når holdet er stoppet. Vi vil også bede dig tage et tæppe og en stofble med:-) Vi ernaturligvis opmærksomme på afstand, afspritning og rengøring ifgl. de aktuelle covid-19 retningslinier. Der er mulighed for indendørs barnevognsparkering og der er toiletter i kælderen, caféen er desværre ikke åben (åbner til august). Hold 20065
Diverse | Undervisning

Power mom

Støberihallen, 4 kursusdage kl. 11.05.

Onsdag den 8. til onsdag den 29. juli 2020, 4 kursusdage kl. 11.05.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Louise Rønne Green. Holdet for dig, der har lyst til at få pulsen op og træne hele kroppen igennem. Vi træner bla. med elastikker og bruger kroppens egen vægt som belastning. De babyer der har lyst, kan være med i øvelserne som "træningsvægte"/"babybells". Det stimulerer baby, samtidigt med at du træner. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi justerer øvelserne, så de passer til den enkelte, så holdet er både for dig, der så småt vil i gang efter fødslen og for dig der gerne vil udfordres. Der er selvfølgelig mulighed for at holde pause, hvis baby har brug for mad eller en ren ble. Du skal have fået ok fra lægen til at kunne starte træning efter fødslen. Det får man typisk i forbindelse med 8 ugers undersøgelsen. Om underviseren: LouiseRønne Green er læreruddannet og har selv været aktivt trænende siden den første efterfødselstræning for 17 år siden. Hun har med sine tre børn selv gået på samlet fem forskellige slags efterfødselstræningshold, arbejdet med hjemmetræningoghar vikarieret på hold iet fitnesscenter. Covid-19 forholdsregler:Hver deltagerfår udleveret et sæt elastikker og klude, som opbevares i separate poser fra gang til gang. Vi holder naturligvispassende afstand, gør rent og spritter af i mellem holdene. Tag ettæppe og lidt legetøj med til din baby, der er ikke nogen fælles legeting til rådighed i denne særlige tid. Der er mulighed for indendørs barnevognsparkering og der er toiletter i kælderen, meningen badefaciliteter. Caféen er desværre ikke åben endnu (åbner til august). Hold 20061
Børn | Billedkunst

Sommerferie på slottet | Børnenes Frederiksborg

Frederiksborg Slot, kl. 10-17.

Lørdag den 27. juni til søndag den 9. august 2020, kl. 10-17.
Pris: (Entré: 75-300 kr)
Hjemmeside: http://dnm.dk
I skolernes sommerferie er der masser af sjov for børn på Frederiksborg Slot, når Nationalhistorisk Museum gør læring til spændende leg i børnehøjde. Gå på opdagelse i det kæmpemæssige, eventyrlige slot hvor I skal løse opgaver og quizze ved hjælp af 5 forskellige sporlege med hvert sit tema. I kan også får en guidet rundvisning - eller tage den på egen hånd og i eget tempo. Velkommen på slottet!. Sporlege på slottet - løs opgaverne

Museet har sporlege til børn i alle aldre. Med en sporleg kommer I rundt i slottets sale, gange og tårnværelser, og oplever Frederiksborgs, kongernes og hele Danmarks historie på en sjov og anderledes måde.

Undervejs skal I løse opgaver af forskellig sværhedsgrad - I kan vælge mellem 5 forskellige udfordringer med hvert sit tema. Få sporlegen udleveret i billetkassen, når I ankommer. Vælg mellem:

1. Billedjagt
Børn og voksne går sammen på opdagelse i museets spændende historiemalerier og flotte portrætter, ved at løse opgaver.

2. Kongen af Danmark
Her bliver I klogere på kongernes familie, klædedragter, riger og krige og skal til slut løse "Kongernes Quiz"

3. Dronningen Ansigter
I bliver ført gennem den aktuelle udstilling om Dronning Margrethe 2. på en anderledes måde, der involverer jer.

4. Genforeningen
Dyk ned Genforeningen 1920 via museets samling af malerier og fotografier, og lær mere om denne vigtige begivenhed i Danmarks historie.

5. Brostrups historiemalerier (svær)
Tag sproglegen med op i udstillingen "Folkets Tid" på 3. sal og studer de mange detaljer i de flotte, moderne historiemalerier. I skal finde 7 fugle - én på hvert maleri. Løser I opgaven og viser den udfyldte sporleg i Museumsbutikken, udløser det en lille præmie.

Omvisning for børnefamilier

Hver dag kl. 11.00 kan I komme på en omvisning specielt for børnefamilier, hvor I ser slottets pragtfulde sale og flotte stuer, og får fortalt om dem. Omvisningerne begynder ved værkstedet i Rosen.

NB! Der er plads til max. 30 deltagere, så det er nødvendigt at tilmelde sig i billetkassen, når I ankommer.

Omvisning på egen hånd

Har I mere lyst til at gå rundt på egen hånd, men vil alligevel gerne vide mere om, hvad I ser? Få museets skriftlige guide med historier om udvalgte steder, skrevet i børnehøjde. I får den i billetsalget.

Kreativt værksted for børn i Rosen

I den smukke sal, som hedder "Rosen", er der i uge 27 - 32 værksted for børn, hvor I kan slå jer løs med at tegne, klippe og klistre. Hent inspiration i de mange historiske våbenskjolde i kirken og lav dit eget personlige våbenskjold - eller tegn efter de smukke udstillede dragter.

Se værkstedets åbningstider her:
 • Mandag - fredag: Hele dagen i åbningstiden
 • Lørdag-søndag: 10.00-11.00, 12.30-14.00, 15.15-16.45
  (området er lukket under omvisninger i weekenden)


Alle aktiviteter er inkluderet i entrebilletten. Omvisningerne starter ved værkstedet i Rosen.

Kontakt: dnm@dnm.dk / 48260439
Børn | Omvisning

Omvisninger på Frederiksborg Slot i sommerferien

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot, kl. 11 & 14.

Lørdag den 27. juni til søndag den 9. august 2020, kl. 11 & 14.
Pris: (Entré: 75 kr)
Frederiksborg Slot er en attraktion, du ikke må gå glip af, når du besøger Nordsjælland i sommerferien. Deltag i en rundvisning og få mere ud af dit besøg. Vælg mellem familie omvisning eller generel omvisning. Hver dag i skolernes sommerferie er der omvisning for hele familien kl. 11.00. Omvisningen er særligt rettet mod børnefamilier, og I kommer gennem slottes pragtfulde sale og rum og får alle de spændende fortællinger om, hvad I ser.

Kl. 14.00 kan du deltage i en generel omvisning for alle.

NB! For begge rundvisninger gælder det, at tilmelding er nødvendig på grund af begrænset deltagerantal (max. 30 personer). Tilmelding sker i billetkassen.

Omvisningerne er gratis med entrebillet til museet.

Kontakt: dnm@dnm.dk / 4826 0439
Udstilling | Billedkunst

BKF | Sommerudstilling 2020

Kunsthuset Annaborg, kl. 12-16.

Torsdag den 18. juni til søndag den 9. august 2020, kl. 12-16.
Hillerød Kunstforening i Kunsthuset Annaborg i Hillerød byder igen ind med kunstoplevelser til glæde og inspiration, ovenpå en lang Corona-pause. Kom og oplev 65 nordsjællandske BKF-kunstneres værker inden for maleri, skulptur, grafik, foto og kunsthåndværk. Højt kunstnerisk niveau

Sommerens udstilling på Annaborg har et højt kunstnerisk niveau - med garanti. Det er nemlig 65 kunstnere som alle er medlemmer af BKF, Billedkunstnernes Forbund, der viser deres kunnen. For at blive medlem skal man have en anerkendt billedkunstnerisk uddannelse med afgang fra et af de 3 danske kunstakademier eller en tilsvarende relevant uddannelse og udstillingsvirksomhed.

Udstilling med bredt spektrum

BKF Nordsjælland har 132 medlemmer, og de 65 er repræsenteret på udstillingen som spænder over et bredt spektrum af kunstneriske udtryksformer: fra maleri, skulptur og grafik til foto og kunsthåndværk.

Praktiske oplysninger
 • Hvad: BKF - sommerudstilling 2020
 • Hvor: Kunsthuset Annaborg, Frederiksværksgade 2A, 3400 Hillerød
 • Hvornår: 18. juni - 9. august 2020
 • Åbningstider: torsdag - søndag kl. 12 - 16
 • Entré: Gratis adgang
 • Læs mereHillerød Kunstforenings hjemmeside


Kontakt: formand@hillerodkunstforening.dk / 20156341
Musik | Andet/Ukendt

Internationale Sommerkoncerter i Frederiksborg Slotskirke 2020

Frederiksborg Sognegård, kl. 17.

Søndag den 28. juni til søndag den 30. august 2020, kl. 17.
Har du prøvet at sidde på en kirkebænk i det himmelstræbende rum, og blot betragte den overdådige udsmykning, mens du indsuger stemningen af 400 års historie? Så prøv at forestille dig oplevelsen tilsat brusende orgelmusik, spillet af fremragende solister.

Internationale Sommerkoncerter er et gratis kulturtilbud af meget høj karat, som Frederiksborg Slotskirke hvert år arrangerer ganske gratis for publikum. Fremtrædende danske og internationale organister giver koncert i kirken hver søndag kl. 17.00, fra d. 28. juni til d. 30 august

Program for 2020 følger - se også www.frederiksborg-slotskirke.dk/kalender
Udstilling | Blandet/Ukendt

Folkets tid | Jacob Brostrups historiemalerier

Frederiksborg Slot, kl. 10-17.

Torsdag den 11. juni til søndag den 27. september 2020, kl. 10-17.
Hjemmeside: http://www.dnm.dk
Historiemalerier kan godt være moderne, og det er netop hvad Jacob Brostrups 7 malerier om arbejderbevægelsens, Danmarks og Socialdemokratiets historie er. Se dem på Frederiksborg Nationalhistorisk Museum hele sommeren. I slutningen af 2018 præsenterede maleren Jacob Brostrøm 7 historiemalerier, skabt til Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg. Billederne skildrer arbejderbevægelsens, Danmarks og Socialdemokratiets historie fra 1870'erne og frem til i dag.

I sommermånederne har Frederiksborg Nationalhistorisk Museum fået lov at låne malerierne, så alle kan se dem.

Værkerne er et bud på hvordan en klassisk genre kan gøres nutidig, så den appellerer også til et yngre publikum. På Nationalhistorisk Museum har historiemalerier altid været brugt til at fortælle om vigtige begivenheder i Danmarks historie, nu kan du se et bud på en moderne formidling af arbejderbevægelsens og Socialdemokratiets historie.

Se malerierne i museets afdeling for nyere Danmarkshistorie, hvor de går i dialog med de portrætter og historiemalerier, der findes her.

Kontakt: dnm@dnm.dk / +4548260439
Udstilling | Blandet/Ukendt

Dronningens Ansigter | H.M. Dronning Margrethe II 1940-2020

Frederiksborg Slot, kl. 10-17.

Onsdag den 17. juni til torsdag den 31. december 2020, kl. 10-17.
Hjemmeside: http://www.dnm.dk
H. M. Dronning Margrethe havde 80-års fødselsdag d. 16. april 2020. Som bekendt satte Corona-krisen en stopper for al officiel fejring, også den planlagte indvielse af særudstillingen Dronningens Ansigter på Frederiksborg Nationalhistorisk Museum d. 3. april.

Men nu åbner udstillingen! Fra d. 17. juni og frem til d. 31. december kan du i Riddersalen på Frederiksborg Slot se den stort anlagte udstilling, som kommer hele vejen rundt om Dronningens opvækst, opgaver som statsoverhoved og særlige kunstneriske interesser og evner. Dronningen fejres med særudstilling

Frederiksborg Slot er Danmarks Nationalhistoriske Museum, så det giver god mening at markere Dronning Margrethes 80-års fødselsdag med en stor særudstilling i slottets riddersal. Du kan opleve udstillingen fra d. 17. juni - d. 31. december 2020.

Skæbneændrende lov

Udstillingen skildrer Dronningens familiebaggrund og hendes opvækst. En opvækst, der ændrede sig dramatisk for den unge prinsesse med Grundlovsændringen i 1953, som åbnede for kvindelig arvefølge til tronen. Hermed så fremtiden anderledes ud, og der blev i stigende grad fokuseret på forberedelse til en dag at blive regent og statsoverhoved.

En afholdt regents livsværk

Dronningens lange regeringstid og hendes funktion som samlingspunkt i rigsfællesskabet bliver belyst på udstillingen. Du kan bl.a. se en lang række portrætter, udført gennem otte årtier, suppleret af dragter, genstande og film.

Nyt dronningeportræt til museet

Et helt nyt portræt, skabt til Frederiksborg Nationalhistorisk Museum i anledning af fødselsdagen, bliver afsløret og vist som en del af udstillingen.

Et kunstnerisk menneske

Et særligt afsnit af udstillingen fokuserer på Dronningens store interesse for billedkunst, tekstilkunst og scenografi, og viser eksempler på hendes virke inden for disse genrer.

Praktiske oplysninger
Udstilling | Blandet/Ukendt

Genforeningen 1920

Frederiksborg Slot, kl. 10-17.

Lørdag den 30. maj til torsdag den 31. december 2020, kl. 10-17.
Hjemmeside: http://www.dnm.dk
Hundredåret for Genforeningen markeres i hele Danmark i 2020. Se historiske fotografier på Frederiksborg Nationalhistorisk Museum, som optakt til sommerens udstilling om Genforeningen 1920. Du kan se udstillingen i museets fotogalleri fra 8. februar - 31. december 2020. Er du dansk eller tysk?

Versailles-freden, som blev indgået efter 1. Verdenskrig, åbnede mulighed for at afholde folkeafstemning i Sønderjylland og Slesvig om tilhørsforhold til Danmark eller Tyskland. Afstemningen i zone 1 og zone 2 resulterede i den nuværende landegrænse mellem Danmark og Tyskland.

Historisk dokumentation

Fra d. 8. februar kan du i museets fotogalleri se historiske billeder, der dokumenterer det spændende og afgørende forløb efter 1. Verdenskrigs afslutning og frem til Sønderjyllands genforening med Danmark. Se bl.a. billeder af de festlige begivenheder i sommeren 1920, da kong Christian 10. på sin hvide hest red over grænsen ved Kongeåen og symbolsk markerede den tabte landsdels tilbagevenden til Danmark.

Praktiske oplysninger

Kontakt: dnm@dnm.dk / +4548260439
Diverse | Banko

Bankospil Kulsviergården

Kulsviergården, kl. 19.

Mandag den 1. januar 2018 til fredag den 31. december 2021, kl. 19.
Vi spiller bankospil på Kulsviergården 2 gange om ugen, mandage og fredage hele året rundt. Kom til vores ugentlige bankospil på Kulsviergården. Vi spiller mandage, hvor overskuddet går til vores lokale Idrætsforeningen og Kulsviergården. Fredag spiller vi til fordel for Muskelsvindfonden.

Mandage starter spillet kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 17.00) og fredage starter spillet kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 16.30)

Kontakt evt. Ulla Hautop for nærmere pålysninger på tlf. 20 46 11 59 eller på hautopulla@gmail.com