Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 294 events i Københavns Kommune d. 11. aug. 2020

Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Morgenandagt v/ Stine Munch

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.05.

Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Morgenandagt

Bellahøj Kirke, kl. 08.30.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 08.30.
Efter morgenandagten er der kaffe og franskbrød.
Diverse | Andet

Morgensang i Lundehus kirke

Lundehus Kirke, kl. 09.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 09.
Lundehus kirke morgensang for alle som har tid og lyst. Vi synger primært fra Højskolesangbogen og der er rig mulighed for at ønske sange.
Diverse | Andet

Strikkecafé

Adventskirken, kl. 10.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 10.
Cafeén har åbent hver tirsdag fra kl. 10.00 til kl. 13.00. Vi Strikker og hygger over en kop kaffe med brød. De færdige varer sælges, og overskudet går til kirkens menighedspleje. Læs mere her.
Diverse | Andet

Babysalmesang - holdstart 11/8

Filips Kirke, kl. 10.

Diverse | Andet

Morgensang

Sions Kirke, kl. 10.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 10.
Vi synger 3 salmer, beder fader vor og drikker kaffe sammen. Vel mødt til alle!
Børn | Andet

Babymusik

Johannes Døbers Kirke, kl. 10, 12 & 14.

Børn | Historisk

Skattejagt: På jagt efter druidernes hemmelige besked

Nationalmuseet, kl. 10-17.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 10-17.
Pris: (Gratis når entréen er betalt. Har du bogen med på museet, får du en præmie, hvis du løser gåden)
Nationalmuseet er arnestedet for et nyt eventyr i ungdomsbogen "Blodkongens datter". Læs bogen og tag med på en runejagt alle dage 10-17. En dag da en 14-årig dreng, Rane, er på besøg på Nationalmuseet, får han fingrene i en mystisk runestav. Han drejer på den, og med et klik sendes han tilbage i tiden i 1100-tallet midt i en blodig borgerkrig mellem kongerivalerne Svend, Knud og Valdemar. Rane møder kongedatteren Gunhild, og de begiver sig ud på en dødsensfarlig rejse i tiden. Undervejs får de fingrene i vigtige vidnesbyrd i danmarkshistorien. De genstande skal du på jagt efter på en skattejagt på museet. Druiderne har skrevet én hemmelig besked og efterladt små ledetråde. Find beskeden, løs mysteriet og få en præmie.

Bogen "Blodkongens datter" kan købes på museet. Skattejagten tager udgangspunkt i bogen. Når du ankommer til museet, får du udleveret dit skattekort.

Bemærk: Har du bogen med på museet, får du en præmie, hvis du løser gåden.

Foto: Nationalmuseet
Diverse | Andet

Det åbne atelier

Sct. Matthæus Kirke, kl. 13.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 13.
Sct. Matthæus Kirke tirsdage kl. 13-16 Er du i en svær periode i dit liv, så kig ind i Det åbne atelier i Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31. Her er mulighed for at tilbringe en hyggelig eftermiddag og bruge dine kreative evner. Vi har materiale til maleri, akvarel, strik, linoleumstryk, og der er to pc'er med internet og printer til fri afbenyttelse. Du kan enten lave ting til dig selv eller hjælpe andre, fx Mariatjenesten, Mother Theresa Klubben eller Nødherberget. Atelieret er åbent i Sct. Matthæus Kirke tirsdage kl. 13-16. Du kan komme og gå, som det passer dig. Det er helt uforpligtende at være med. Og det er gratis at deltage. Ring evt. til præst Anita Rohwer på 21 64 77 21, hvis du vil høre mere
Udstilling | Omvisning

De første danskere

Nationalmuseet, kl. 13.30.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 13.30.
Pris: (Gratis når entréen er betalt)
Tag med på en rundvisning og få historien om de første danskere, der levede i det landskab, vi i dag kalder Danmark. Dommedag har åndet mennesket i nakken, lige siden vi rejste os på to ben. Til at begynde med var det sult og kulde, der var tæt på at gøre det af med os. I dag er det overforbrug og ødsel af naturens ressourcer, der kan blive vores undergang. På en guidet tur gennem Danmarks oldtid kommer vi rundt om de landvindinger, der har sikret vores overlevelse, og som har finpudset vores kreativitet. Kilden til at modstå undergangen.

For 2 millioner år siden greb et menneske en sten og nedlagde et dyr, og for 6.000 år siden kom en mand eller kvinde trækkende med en ko igennem skoven og gjorde os til landmænd.

Vores forfædre evnede at forvandle naturmaterialer til våben og okkulte genstande for at kontrollere en usikker verden. Og når katastrofer trak mørke skygger over dem, skabte de dommedagsfortællinger og ofrede til både forfædre og guder for at sikre livet.

Historien om mennesket har altid været en historie om katastrofer og om overlevelse.

Alle dage kl. 13.30.

Varighed: 1 time.

Pris: gratis når entréen er betalt.

Billetter kan reserveres på: http://billet.natmus.dk/rundvisninger/de-foerste-danskere

Foto: Nationalmuseet
Diverse | Andet

SYNG! Til Tiden - Vi synger sensommerens skønneste sange og salmer

Simeons Kirke, kl. 14.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 14.
SYNG! Til tiden 2. tirsdag i mdr. kl. 14.00 Månedlig sangeftermiddag i Simeons Kirke med kort introduktion til tidens temaer i kirkeåret og årstiden. Alle kan være med og alle er velkomne. Vi begynder med ca. 15 minutters introduktion til bibeltekster og salmer til kirkeårstiden. Så får vi kaffe og lidt at bide i, der ofte vil passe til tidens temaer - og så synger vi salmer og sange der hører til. Værter ved arrangementet: Organist Jens Rønn og sognepræst Louise Britze Kijne Arrangementet afholdes som udgangspunkt i kirkerummet af hensyn til at kunne holde tilstrækkelig afstand
Diverse | Andet

Tirsdagstræf i gården

Anna Kirke, kl. 14-16.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 14-16.
Sted: Anna Kirke
Læs mere om tilmelding på www.annakirke.dk!
Diverse | Ekskursion

Byvandring, København, byen med de mange tårne

Københavns Universitets Hovedbygning, kl. 14-17.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 14-17.
Pris: (Pris: 200 kr) Køb/bestil billet
Tag med på byvandring rundt i København, oplev den smukke by med de mange tårne. Vi mødes foran trappen til Københavns universitet, her vil I høre lidt om de kendte personer, der har boet omkring universitetet. Vi kigger indenfor i den gamle bygning. Tag med på byvandring rundt i København, oplev den smukke by med de mange tårne.

Vi mødes foran trappen til Københavns universitet, her vil I høre lidt om de kendte personer, der har boet omkring universitetet. Vi kigger indenfor i den gamle bygning.

Bagefter går vi over Frue Plads for at besøge Domkirken med udsmykning af Thorvaldsen og bispegården. Derfra går turen til Gammel Torv, byens ældste torv og med byens ældste springvand, videre over Nytorv med domhuset. Slentre gennem de smalle stræder forbi det hus, hvor brygger Jacobsen startede ølproduktionen videre mod kanalen, hvor vi kigger over mod Slotsholmen med Christiansborg, og nyder udsigten med de mange tårne og får fortalt om det vi ser.

Vi går over Højbro Plads og gennem strøget op til Kongens Nytorv, forbi Det Kgl. Teater og ned igennem Nyhavn, ser på de gamle skibe og hvor H.C. Andersen boede. Videre til Amaliehaven over Amalienborg og ned mod Langelinie, hvor vi ser Gefionspringvandet over til Christian 4. forsvarsværk Kastellet og slutter turen ved Den lille Havfrue, hvor vi kigger over på Holmen og Mastekranen.

På hele byvandringen vil jeg fortælle om de ting, vi ser.

Denne tur - men på et andet tidspunkt eller sprog

Har du lyst til denne tur, men på et andet tidspunkt eller sprog er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 41562859, så finder vi en løsning sammen medl dig.

Følg os på Facebook

Følg GuideserviceDanmark på Facebook og vær opdateret om guidede ture i hele Danmark www.facebook.com/GuideserviceDK/

Hvem er Guideservice Danmark

Guideservice Danmark tilbyder guider og guidede ture i hele Danmark og på mange sprog. Du kan enten vælge en af vore fastsatte datoer eller du kan selv vælge dato, tidspunkt og sprog.. Du kan se alle turforslag i hele Danmark her: www.guideservicedanmark.dk/se-turforslag/

Andre ture og sprog

Har du brug for en skræddersyet tur et sted i Danmark, vil vi glæde os til at høre fra dig og hjælpe med at arrangere den. Med en skræddersyet tur vælger du selv tid, sted, sprog og hvis ikke et af vore eksisterende turbeskrivelser rammer dit ønske, så hjælper vi med at lave det helt rigtige indhold og turbeskivelse. Du kan altid kontakte os på tlf. 41562859
Diverse | Ekskursion

Ny dato: Teatervandring: Det besatte teater

H.C. Andersen-statuen på Rådhuspladsen, kl. 16-17.30.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 16-17.30.
Pris: (Pris: 75 Billet købes via Billetto eller på Mobilepay på selve dagen)
Nazisternes besættelse af Danmark satte hurtigt sit præg på dansk teater. Med censur, udgangsforbud, modstandsvilje - men også store succeser. Besøg nogle af besættelsens centrale kulturspots som Deutches Eck, Apolloteatret, Saga biografen og Valencia. Mødested: Rådhuspladsen ved H.C. Andersen statuen

Guide: museumsinspektør Rikke Rottensten

Køb billet på Mobilepay på dagen eller via Billetto: https://billetto.dk/e/teatervandring-det-besatte-teater-billetter-413087/

Max 20 deltagere, først til mølle
Børn | Andet

Børneklub

Vigerslev Kirke, kl. 16-17.30.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 16-17.30.
Hveranden tirsdag 16-17.30. Børneklub er for 0. 3. klasse. Til børneklub skal vi hygge, lege, høre bibelhistorier, synge og en hel masse andet. Info: Signe Munk Larsen tlf. 27584832 og Maibritt N. Iversen. Tlf. 51274630.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Aftenandagt

Bellahøj Kirke, kl. 16.30.

Børn | Gudstjeneste

Spaghettigudstjeneste / med tilmelding (ved at klikke videre ind her)

Husumvold Kirke, kl. 17.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 17.
Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer til spaghettigudstjeneste sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf. Det er kirke, kristendom og bibelhistorier fortalt, så børnene kan forstå det. Gudstjenesten varer ca. en halv time, og bagefter er der fællesspisning. Det er gratis, men husk tilmelding - klik her
Diverse | Ekskursion

Det nye Carlsberg med middag på toppen

AOF København, kl. 17-20.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 17-20.
Pris: (Pris: 300 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Lisa Elsbøll. Carlsberg er under gennemgribende forandring - fra industrianlæg til lækker bydel med campus, kreative erhverv og ikke mindst omkring 3000 nye spændende boliger. Bydelen bliver en unik blanding af fredede bygninger, nybyggeri tegnet af Danmarks bedste arkitekter og ikke mindst nye byrum der fortsat spejler Carlsbergs fortid som bryggeri. En del er færdigt, men der er forsat store huller i jorden, rå beton og en følelse af, at her skabes fremtiden. En byvandring som binder fortid, nytid og fremtid sammen - en historie som starter med en familie og et bryggeri, og som i dag er en historie om en international virksomhed og en ny bydel. Vi slutter med et overblik fra toppen af det nye Hotel Ottilia. Her serverer den italienske restaurant Tramonto pasta, alt mens vi nyder udsigten.
Drikkevarer er ikke inkl. i prisen.
Carlsberg er under gennemgribende forandring - fra industrianlæg til lækker bydel med campus, kreative erhverv og ikke mindst omkring 3000 nye spændende boliger. Bydelen bliver en unik blanding af fredede bygninger, nybyggeri tegnet af Danmarks bedste arkitekter og ikke mindst nye byrum der fortsat spejler Carlsbergs fortid som bryggeri. En del er færdigt, men der er forsat store huller i jorden, rå beton og en følelse af, at her skabes fremtiden. En byvandring som binder fortid, nytid og fremtid sammen - en historie som starter med en familie og et bryggeri, og som i dag er en historie om en international virksomhed og en ny bydel. Vi slutter med et overblik fra toppen af det nye Hotel Ottilia. Her serverer den italienske restaurant Tramonto pasta, alt mens vi nyder udsigten.
Drikkevarer er ikke inkl. i prisen.

Hold: 202048-2 Mødested: Carlsberg S-tog station, Købenmhavn
Diverse | Møder

Grillaften i Emdrup Kirke

Emdrup Kirke, kl. 17.30.

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 17.30.
Diverse | Møder

Menighedsmøde og Orienteringsmøde i Sognegården

Jesuskirkens Sognegård, kl. 18.