Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 10 events i Lejre Kommune d. 17. jun. 2019

Diverse | Natur

Nationalpark Paddling - Herslev Havn

Herslev Strand, kl. 18.30-21.

Man. d. 17. juni 2019, kl. 18.30-21.
Pris: (Entré: 350,-)
Nationalpark Paddling er en 2,5 times tur på paddleboard i Nationalpark Skjoldungernes Land med fokus på outdoor aktivitet, naturoplevelser og fællesskab indenfor rammerne af Roskilde Fjord som udgør 1/3 af nationalparken. Stand Up Paddling er en fantastisk outdoor aktivitet til at opleve naturen og tage udflugt i hele nationalpark området for at udforske skoven, stilheden og bølgerne på fjorden. I vil opleve hvordan alle sanserne bliver sat i spil af fjordens lyde, dufte og smukke farver.

Efter en kort velkomst og introduktion til turen klargør vi udstyr og klæder om til vådddragter. Når alle føler sig godt tilrette drager vi afsted for at opleve nationalparken fra vandsiden. Vi padler stille afsted nordpå langs kysten med Boserup skov på højre side eller vestpå i retning mod maritimt forsøgscenter i Lyndby alt afhængigt af vinden. Ruten planlægger vi efter vejr og vind på dagen. Uanset hvilken rute vi tager er det altid en fantastisk naturoplevelse i samspil med dyrelivet i nationalparken og hinanden.

Medbring: badetøj, håndklæde og evt. egen våddragt.

Sværhedsgrad: 2 ud af 5 - turen er for alle der har erfaring med Stand Up Paddling og ønsker en god og sikker oplevelse. Ingen krav om højt SUP niveau.

Pris: Kr. 350,- per person inkl. alt nødvendigt udstyr, guide, noget at drikke og forsikring.

Betaling: Via mobilepay nr. 20325 ved tilmelding
Diverse | Workshop

Drop-in nørklerier på Lejre Bibliotek

Lejre Station, kl. 19.

Man. d. 17. juni 2019, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter)
Kom til drop-in nørklerier hver mandag på Lejre Bibliotek. Alle interesserede, både begyndere og øvede, har nu mulighed for at inspirere og hjælpe hinanden med alverdens nørklerier mandag aften på Lejre Bibliotek. Man dukker bare op de aftenener man kan, helt uden tilmelding. Det er mandage aftenener kl. 19-21, undtagen i juli måned og den første uge af august.

Medbring egne materialer fx garn og malerbøger, hvad som helst kreativt fra tegning til broderi, og vær med til at starte et kreativt netværk i denne del af kommunen. Et netværk også for folk som ikke har haft børn i skolen, eller som måske ikke har boet i Lejre i en menneskealder.

Det er gratis og der er lidt godt til ganen i de nye hyggelige og kreative rammer på Lejre Stationsbibliotek.

Initiativtageren er Anne Birgit fra Lejre. Hun er 53 år og oprindeligt født i Haderslev. For 8 år siden mødte hun en sød mand, og hun flyttede til Lejre. Anne Birgit er uddannet som sygeplejerske og sundhedsfaglig kandidat. Hun har bl.a arbejdet i Lejre Kommune som projektsygeplejerske, og på onkologisk afd i Roskilde. Tidligere gik hun mest op i at uddanne sig og lære sprogkundskaber, ligesom hun pt også er engageret som bestyrelsesmedlem i Lejre fitness. Men nu vil hun gerne udfordre sine kreative sider, samtidig med at hun får skabt sig et lokalt netværk. Hun er ikke ud af en kreativ familie, men mærker simpelthen trangen trænge sig på efter mange år som omsorgsperson. Hun vil gerne være mere "skabende', og sætte sig aftryk i verden på den måde.

Anne Birgit modtager gerne input på: Annebirgitr@gmail.com

Vi ses på biblioteket!
Film | Thriller/Gyser

En spions bekendelser

Hvalsø Bio, kl. 19.30.

Man. d. 17. juni 2019, kl. 19.30.
Drama af Trevor Nunn, som er inspireret af den sande historie om 'The Granny Spy', der som 87-årig blev afsløret som KGB-informant i 1999 til hele Storbritanniens store overraskelse. Med blandt andre Judi Dench og Sophie Cookson.
Motion | Andet motionstilbud

Styrkende yoga i Lejre

Domus Felix, kl. 17.

Tir. d. 23. april til tir. d. 25. juni 2019, kl. 17.
Pris: (Pris: 10 ugers yoga 885kr.)
10 ugers Vinyasa flow yoga. Få mere styrke i kroppen og ro i hovedet. Styrkende yoga flow (også kaldet Vinyasa flow) er en dynamisk yogaform, hvor vi sætter fokus på at bevæge kroppen i takt med vores åndedræt. TILMELDING PÅ YOGAMEDMETTE.DK

STYRKENDE YOGA INDEHOLDER

Igennem et mildt flow møder du de grundlæggende yogastillinger og forskellige variationer heraf, som vil styrke dine muskler, sætte din forbrænding op og give lidt sved på panden.

Du får varmet kroppen godt igennem, og vi arbejder desuden med balance, smidighed samt at skabe ro i dit sind ved hjælp af åndedræt og enkle meditationer. Vi afslutter hver gang undervisningen med afspænding.

I en travl hverdag rører vi ofte kroppen for lidt og har tilgengæld travlt i hovedet - dette yogahold giver dig lige det modsatte. Her får du styrket din krop og mere ro i hovedet. Det er en rigtig god modvægt til vores travle hverdag for at opnå større balance og livskvalitet.

STYRKENDE YOGA GIVER DIG:

Mere styrke i dine muskler
Bedre holdning
Mere smidighed
Mindre stress
Øger fokus
Ro og omsorg til dig selv

NIVEAU

Styrkende yoga er for begyndere og let øvede, uanset alder og form. Du behøver hverken kunne gå i spegat eller meditere for at deltage - alle der ønsker at røre sig og styrke kroppen er meget velkomne. Jeg underviser udfra princippet om at "yoga er for alle", hvilket betyder, at hver yogastilling kan laves på mange forskelllige måder, alt efter hvem du er.

MEDBRING

Din egen yogamåtte (hvis du ikke har en, så skriv til mig)
Blødt og behageligt tøj
Vandflaske

TID

Tirsdage kl. 17:00-18:30
Motion | Andet motionstilbud

Afstressende yoga i Lejre

Domus Felix, kl. 19.

Tir. d. 23. april til tir. d. 25. juni 2019, kl. 19.
Pris: (Pris: 10 ugers yoga 885kr.)
10 ugers restorativ yoga. Lær at give slip og få ro i krop og sind. Afstressende yoga (også kaldet Restorativ yoga) er en meget rolig yogaform, hvor du aktiverer dit parasympatiske nervesystem og giver din krop mulighed for at give helt slip og slappe af. TILMELDING PÅ YOGAMEDMETTE.DK

10 ugers afstressende yoga indeholder

Igennem blide og afslappende yogastillinger skaber du balance i nervesystemet og ro i sindet.

Kroppen er støttet op af yogatilbehør såsom yoga bolster, tæppe, pude og yogaklodser, så kroppen og sindet får mulighed for at finde vej til en tilstand af ro og nydelse. De restorative yogastillinger virker terapeutisk, idet kroppen får lov at hvile og derved genopbygge sig selv.

I en travl hverdag har vi mange bolde i luften og bliver bombarderet med indtryk - dette yogahold giver dig lige det modsatte. Afstressende restorativ yoga er et rigtig godt modsvar til stress, depression, angst, søvnløshed, muskelspændinger. mm.

Afstressende yoga giver dig:

Balance i nervesystemet
Mindre stress
Bedre søvn
Et stærkere immunsystem
En bedre fordøjelse
Ro og omsorg til dig selv

Niveau

Afstressende yoga er for nybegyndere som øvede, uanset alder og form. Du behøver hverken kunne gå i spegat eller meditere for at deltage - alle der ønsker at ro og afspænding er meget velkomne. Jeg underviser udfra princippet om at yoga er for alle, hvilket betyder, at hver yogastilling kan laves på mange forskelllige måder, alt efter hvem du er.

Medbring

Din egen yogamåtte (hvis du ikke har en, så skriv til mig)
Blødt, lunt og behageligt tøj
Vandflaske

TID

Tirsdage kl. 19 - 20:30
Diverse | Undervisning

Trollekoret - Rytmisk Kor

Kirke Hyllinge Skole, 38 kursusdage kl. 19.

Tir. d. 4. september 2018 til tir. d. 25. juni 2019, 38 kursusdage kl. 19.
Pris: (Pris: 1300 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Ulrich Spahn Klausen. Dette kor har nu eksisteret i over 10 år og repertoiret består af alt lige fra jazz til gospel, over gamle danske (og afrikanske) sange til swing og andet rytmisk. Vi mødes en gang om ugen, fordi vi er glade for at synge og hvis det er noget for dig, er du altid velkommen. Bramsnæs Rytmiske kor er for alle, der gerne vil opleve glæden ved at synge sammen med andre - kom og vær med, jo flere vi er, des sjovere bliver det. Hold 21810
Udstilling | Billedkunst

Kunstudstilling i samatrbejde med Lejre Kunstforening

Hvalsø Skole, Udstillingen kan ses i skolens åbningstid.

Ons. d. 1. maj til tir. d. 2. juli 2019, Udstillingen kan ses i skolens åbningstid.
Pris: (Fri entré)
Søren Larsen udstiller abstrakte billeder med genkendelige motiver.
Udstilling | Blandet/Ukendt

Udstilling: Osteds historie gennem 300 år

Osted Bibliotek, kl. 08.

Man. d. 10. juni til lør. d. 10. august 2019, kl. 08.
Pris: (Gratis billetter)
Kom og se en udstilling om Osteds historie fra 1719 til 2019 på Osted Bibliotek. Henover sommeren kan man opleve Osted Bylaugs fine udstilling om Osteds historie gennem 300 år på Osted Bibliotek. Udstillingen består af 7 plancher, med billeder og kort.

Om Osted Bylaug se her: https://osted-bylaug.dk/

Fri entre. Obs. Biblioteket er et åbent bibliotek, hvor man skal være oprettet som låner.

Fernisering annonceres senere
Motion | Andet motionstilbud

Fly-High Til-Tops på Ledreborg

Ledreborg Slot & Park, kl. 10-18 weekender.

Lør. d. 6. april til søn. d. 27. oktober 2019, kl. 10-18 weekender.
Pris: (Pris: 275 kr og børn 199 kr) Køb/bestil billet
Udfordring og oplevelse for alle, Fly-High Til-Tops er svævebaner og klatrebaner i højder fra 2,5 m og helt op til næsten 40 meter over jorden på vores 400 m lange svævebane. Kom Til-Tops med dig selv nær toppen af træerne i vores smukke slotspark. Du tager dig fra træ til træ enten på vores svævebane rute Little John (12 svæv og 6 gangbroer) eller på forskellige forhindringer som gynger lidt under fødderne på Mama Mia (op til 10 m højde) eller på Tuff Tom (op til 2,5 m over jorden). Vores næsten 400 meter lange svæv kilder godt i maven, når du starter i 15 meters højde og svæver hen over åbent terræn med kig til godset
Udstilling | Billedkunst

Kunstudstilling

Rådhuset i Allerslev, Alle hverdage.

Tor. d. 6. december 2018 til ons. d. 25. december 2019, Alle hverdage.
Pris: (Fri entré)
Lejre Kunstforening: Jette Tofte Bøndergaard og Rolf Andreasen udstiller deres værker under et samlet tema: "Rejsehatten". Fernisering den 6.12. kl. 16 - 17.