Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 72 events i Roskilde Kommune d. 26. maj 2019

Motion | Cykeltur

Skjoldenæsholmløbet

Sct. Jørgens Skoles Kulturcenter, Fra kl. 7.

Søn. d. 26. maj 2019, Fra kl. 7.
Pris: (Pris: Fra 130-230 kr.)
Kom ud og cykel i det smukke Midtsjælland. Vælg mellem ruterne: 40, 80 og 145 km. Der er depoter på alle ruter og i mål venter et måltid mad og en øl/vand.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Kristian Gylling

Hvedstrup Kirke, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
5. s. e. påske.
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse ved Christina Ørskov Christensen

Gundsømagle Kirke, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
5. s. e. påske.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Marianne Pedersen

Jakobskirken, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
5. s. e. påske. 5. s. efter påske Den sidste søndag i måneden er Særlig Søndag. Velkommen til en gudstjeneste, der swinger! Orglet holder fri, og musikken spilles i stedet af Andreas og Mads Christensen sammen med organist Henrik Bjørnum på klaver. Kl. 9.30 øver vi dagens salmer med alle der har lyst til at være med til at synge for - bare duk op. Til kaffen bagefter er der hjemmebagt kage. Hvis du har lyst til at læse ved gudstjenesten eller bage kage til kaffen bagefter, så kontakt Marianne Pedersen på tlf. 50561135 eller map@km.dk eller Marietta Andreassen på tlf. 51964546 eller empeas@gmail.com
Diverse | Gudstjeneste

Friluftsgudstjeneste ved Karen-Marie Winther, Mogens Damm, Kaj Bollmann

Jyllinge Præstegård og præstegårdshave, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
5. s. e. påske.
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse ved Randi Rye

Svogerslev Kirke, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
5. s. e. påske.
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse ved Marianne Juel Maagaard

Himmelev Kirke, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
5. s. e. påske.
Diverse | Gudstjeneste

Friluftsgudstjeneste ved Karen-Marie Winther, Kaj Bollmann, Mogens Damm

Jyllinge Kirke, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
5. s. e. påske. I år kommer sommerfesten til at finde sted fredag 24. og søndag 26. maj. Programmet for fredag aften er som følger: Kulturskolens rytmiske bands spiller i præstegårdshaven kl. 18.00 og man kan glæde sig til gensyn med Six Foot Stompers, som spiller jazz i Laden fra 20 til 22. Søndagen indledes med friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven kl. 10.00. Vi håber, at Roskilde Stifts Tårnblæserlaug også i år vil spille ved gudstjenesten. Før- grundlovsdags-talen" bliver ved tidl. domprovst Jens Arendt, Roskilde. Han taler søndag efter gudstjenesten ca kl. 11:45, og kl. ca. 12:10 synger vort "gamle" bysbarn Isabel Schwartzbach, som er aktuel på Det Ny Teater i Phantom of the Opera og i Hedeland Roskilde i Sound of Music. Efter gudstjenesten er der så mulighed for at holde "frokost i det grønne". Hellig Kors Kirkens Venner står for forplejningen. Undervejs er der mulighed for at købe lodder i det traditionelle lotteri. Alle indtægter ved sommerfesten går til Hellig Kors Kirkens Venners arbejde
Diverse | Andet

Loppemarked på Jyllinge Bibliotek

Jyllinge Bibliotek, kl. 10.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis. Ingen tilmelding)
Arrangør: Roskilde Bibliotek
Kom glad til årets store Jyllinge loppemarked. Alle stande vil i år være placeret mod hallen (planetvej).

Over 100 stande med brugskunst, tøj, børnetøj, legetøj og meget meget mere.

Gratis, ingen tilmelding
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse ved Martin Leif Ishøy

Sankt Jørgensbjerg Kirke, kl. 10-11.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10-11.
5. s. e. påske. 5.s.e. påske Der er mulighed for kirkebil. Sankt Jørgensbjerg Kirke, Kirkegade 26.
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse ved Ellen Maria Grethe Harms

Roskilde Domkirke, kl. 10-11.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10-11.
5. s. e. påske.
Motion | Andet motionstilbud

Stand Up Paddling - Intro kursus

Roskilde Kajakpolo, kl. 10-12.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10-12.
Pris: (Pris: 475,-)
Basis introduktion til Stand Up Paddling i Roskilde havn. Vi sigter højt, men starter med en helt basis introduktion til Stand Up Paddling. Formålet er at give DIG de bedste forudsætninger for at komme ud og padle. Du vil blive undervist i hvordan udstyret bruges korrekt, hvordan du kommer sikkert ud og hjem igen, balance og vende teknikker. På turen giver vi dig en masse tips og tricks og der bliver god tid til at lege på boardet og afprøve alt det vi har lært dig.

Kurset tager 2 timer, vi låner dig alt udstyret både board, padle, våddragt og svømmevest. Efter kurset har du udstyret til rådighed i yderligere 2 timer og kan øve mere, hvis du har lyst.. Mødetid er 15min før kursus start.

Pris: kr. 475,-
Motion | Cykeltur

Cykeltur til Mølleåen

Stændertorvet, kl. 10-16.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10-16.
Pris: (Pris: Togbillet)
Vi tager cyklerne med toget til Lyngby og cykler langs Mølleåen. I Ravnholm Skov drejer vi nordpå mod Høje Sandbjerg. Med toget hjem fra Holte. 30 km. Bjarne. Tlf 46 36 67 56.
Udstilling | Billedkunst

Musicon Kunstfestival

Hal 9 - Eventhal på Musicon, kl. 10-16.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10-16.
Pris: (Entré: 20 kr.)
Besøg Roskildes største Kunstfestival i Musicons gamle produktionshal, hvor 65 kunstnere udstiller. Vind en skulptur af den inviterede gæstekunstner Morten Plesner, ved at deltage i konkurrencen på udstillingen. Alle er velkomne.
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse ved Karen Elise Nabe-Nielsen

Snoldelev Kirke, kl. 10.30.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.30.
5. s. e. påske. 5. søndag efter påske 26-05-2019 Tekstrække: Første række Denne hellige lektie skrives i Første Mosebog: Jakob var nu alene tilbage. En mand gav sig i kamp med ham, lige til det blev lyst. Da han indså, at han ikke kunne besejre ham, gav han ham under kampen et slag på hofteskålen, så Jakobs hofteskål gik af led. »Slip mig!« sagde han, »det er ved at blive lyst.« Men Jakob svarede: »Jeg slipper dig ikke, før du velsigner mig.« Manden spurgte ham: »Hvad er dit navn?« Han svarede: »Jakob.« Så sagde han: »Du skal ikke længere hedde Jakob, men Israel, for du har kæmpet med Gud og mennesker, og du har sejret«. Jakob sagde: »Sig mig dit navn!« Han spurgte: »Hvorfor spørger du om mit navn?« Så velsignede han ham dér. Jakob kaldte stedet Penuel, »for jeg har set Gud ansigt til ansigt og har reddet livet«. Netop da han gik forbi Penuel, stod solen op; og han haltede på grund af hoften. Første Mosebog 32,25-32 Eller Denne lektie skriver profeten Jeremias: Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb. Råber I til mig, og går I hen og beder til mig, vil jeg høre jer. Søger I mig, skal I finde mig. Jeremias' Bog 29,11-13a * Epistlen skrives i Jakobsbrevet: Vær ordets gørere, ikke blot dets hørere, ellers bedrager I jer selv. Den, der er ordets hører, men ikke dets gører, ligner en, som betragter sit eget ansigt i et spejl: Han betragter nok sig selv, men går bort og har straks glemt, hvordan han så ud. Men den, der fordyber sig i frihedens fuldkomne lov og bliver ved den og ikke er en glemsom hører, men en gerningens gører, han skal være salig ved det, han gør. Jakobsbrevet 1,22-25 Eller Denne hellige lektie skrives i Apostlenes Gerninger: Da der i de dage blev stadig flere disciple, begyndte hellenisterne at skumle over hebræerne, fordi enkerne hos dem blev tilsidesat ved den daglige uddeling. De tolv sammenkaldte så hele discipelskaren og sagde: »Det er ikke rigtigt, at vi forsømmer Guds ord for at varetage tjenesten ved bordene. Find derfor blandt jer selv, brødre, syv velanskrevne mænd, fyldt af ånd og visdom, som vi kan sætte til denne opgave, men selv vil vi fortsat holde os til bønnen og tjenesten for ordet.« Apostlenes Gerninger 6,1-4 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Jesus sagde: »Sandelig, sandelig siger jeg jer: Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det. Indtil nu har I ikke bedt om noget i mit navn. Bed, og I skal få, så jeres glæde kan være fuldkommen. Sådan har jeg talt til jer i billeder; der kommer en tid, da jeg ikke mere skal tale til jer i billeder, men ligeud forkynde for jer om Faderen. Den dag skal I bede i mit navn, og jeg siger ikke til jer, at jeg vil bede til Faderen for jer, for Faderen selv elsker jer, fordi I elsker mig og tror, at jeg er udgået fra Faderen. Jeg er udgået fra Faderen, og jeg er kommet til verden; jeg forlader verden igen, og jeg går til Faderen.« Johannesevangeliet 16,23b-28
Diverse | Gudstjeneste

Konfirmation ved Morten Henriksø Kastrup

Syv Kirke, kl. 10.30.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.30.
Sted: Syv Kirke
5. s. e. påske.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Sofie Frost Bondorf

Ny Vor Frue Kirke, kl. 10.30.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.30.
5. s. e. påske.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Claus Bækgaard

Baptistkirken i Roskilde, kl. 10.30.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.30.
Velkommen til gudstjeneste for hele familien i Roskilde Baptistkirke. For børn mellem 4 og 12 år er der børnekirke. For teenagere mellem 13 og 15 år er der undervisning og hygge.
Motion | Sejlads/roning

Vild med vand - Kom ud og sejl på Roskilde Fjord

Roskilde Havneforum, kl. 11 -16.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 11 -16.
Vi er vilde med vand og vil gerne dele oplevelsen med dig. Er du til en lille sejllads eller lidt længer så er muligheden der. Sejlklubben og havneselvskabet ligger både til. Kom til Roskilde haven og se skiltning. Gratis sejlads. Vi ses.
Motion | Ridning

Vild med vand - Gratis tur med hestevogn på Roskilde havn

Roskilde Havn, kl. 11 -16.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 11 -16.
Nu der igen Vild med vand på Roskilde haven. I den forbindelse har du mulighed for at få en gratistur med hestevogn på havneområdet. Det de Jyske heste der er spændt for (ølheste) Så kom på Roskilde havn. Følg skiltet -. Gratis sejltur. et af de faste stop er ved sejlklubben og vikingskibsmusset