Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 86 events i Rudersdal Kommune d. 22. feb. 2020

Børn | Gymnastik/aerobic

Morgenkrudter

SNIK Atletik, kl. 08.45.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 08.45.
Pris: (Pris: 30 kr pr. barn pr. gang)
Kom og brænd krudtet af inden middagsluren. Motorik, redskaber og sjove lege, hvor alle kan være med. Hver lørdag fra kl. 8.45-9.45. Ingen tilmelding, men man betaler på MobilePay, når man kommer. Alder: 2-5 år med forældre/bedsteforældre. "SNIK Gymnastik Morgenkrudt" er et tilbud for friske piger og drenge fra 2 til 5 år. Udover at få brændt noget krudt af inden middagsluren, er fokus på social og motorisk stimulans, samtidigt med at vi har det supersjovt.
Forskning viser, at helt basale motoriske evner er et problem for mange skoleelever. Konsekvensen kan blive mindre selvværd og social isolation. Børn der ikke bevæger sig ret meget har 3 gange større risiko for at få problemer med motorikken end børn, der bevæger sig meget.
Med "SNIK Gymnastik Morgenkrudt " ønsker vi at motivere børnene til at bruge og udvikle deres motoriske kompetencer. Samtidigt stifter børnene tidligt bekendtskab med "gå til noget" og er mere tryg ved at starte på egen hånd, når de måske starter til gymnastik, fodbold, svømning, tennis eller andre sportsgrene.

Vi leger hver lørdag i Rundforbi mellem 8.45 og 9.45. Vi leger på 2 baner, der har hvert sit tema. Et tema kan måske være at lege med skumbolde, et andet tema at hoppe på madras og lave koldbøtter, mens et tredje kan være at løbe forhindringsløb. På hver bane har vi en hjælper, som kan vise øvelser, men der er fri leg og børnene kan hoppe ind og ud som de vil. De voksne må gerne lege med - måske nogle af børnene har taget deres bedsteforældre med og ladet forældrene blive hjemme.

Det koster kr. 30 per barn, og betaling sker med MobilePay på 62483.

Nogle af overfladerne vi arbejder på kan være glatte, så træningssko, hjemmesko eller bare tæer er det bedste - i strømpesokker er der stor chance for at glide og falde.

Vi har en bagkant i hallen, da BSV fodbold gerne skal begynde deres træning kl. 10:00. Derfor opfordrer vi alle til at hjælpe til med at få ryddet op i hallen og gjort den klar til fodbolddrengene
Diverse | Undervisning

Smykkedesign

Kulturcenter Mariehøj, kl. 09-17.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 465 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Nordsjælland
Underviser: Berglind Levisdottir. Smykkedesign med Art Silver Smykketeknikken, er en af de nyeste metoder indenfor smykkefremstilling, der giver mulighed for at lave smykker af ægte materialer som sølv, guld, bronze og kobber. Vi arbejder med Art Silver produkter i sølv, der er et smidigt materiale, der kan formes og bearbejdes til ringe, øreringe og halsvedhæng, uden at være afhængig af prototyper eller præfabrikerede emner
Du lærer at forme, tørre og brænde materialet hvorefter du er klar til at forsætte arbejdet hjemme
På kurset kan du lave 2-4 smykker og anvende Zirkonia stene, fatninger og halvfabrikata.

Ideerne og billeder af smykker kan du få på kurset, eller du kan komme med dine egne ideer

Kurset er et nemt introduktionskursus, hvor der ikke kræves noget kendskab til arbejdet med finsølv

Efter endt undervisning har du adgang til support og workshop hos underviser

Undervisningsmaterialer købes hos underviser, hvor der må påregnes omkostninger på 600-750 kr. (modtager ikke dankort)
Vi arbejder med Art Silver-produkter i sølv, som er et smidigt materiale, der kan formes og bearbejdes til ringe, øreringe og halsvedhæng uden at være afhængig af prototyper eller præfabrikerede emner. Du lærer at forme, tørre og brænde materialet, hvorefter du er klar til at fortsætte arbejdet hjemme. På kurset kan du lave 2-4 smykker og anvende Zirkonia Stene - fatninger og halvfabrikata.
Hold: 263111
Børn | Andet motionstilbud

AOF: Familie yoga med børn fra 7 år

Mantziusgården, kl. 10.15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 10.15.
Pris: (Pris: 775 kr (1 barn + 1 voksen))
Familie yoga er til dig der ønsker at gå til yoga med dit barn, og selv få en oplevelse ud af det. Yoga har en god indflydelse på både barnets motorik, koncentration og velvære. Ved spørgsmål ring 45801900. Tilmelding her: https://nordsjaelland.aof.dk/kurser/Familieaktiviteter/Voksen_barngymnastik/4789518/

De fleste yoga øvelser er baseret på naturens håndgribeligheder og har sin inspiration fra bla. dyreverdenen, derfor er det også både sjovt og nemt for børn, at leve sig ind i yogaen, med leg og lethed. Her kan du give dig selv og dit barn en oplevelse, som bringer jer sammen med øvelser og afspændingsteknikker, som har vist sig at skabe ro og harmoni i sind og krop.

Bemærk: undervisning i lige uger

Børn fra 7 år.
Prisen er incl. 1 voksen + 1 barn. Pris for 1 voksen + 2 børn: 1000 kr
Børn | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Gud, det' for børn! Fastelavn

Birkerød Kirke, kl. 11.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 11.
Gud, det' FOR BØRN! er en gudstjeneste der foregår på børnenes præmisser, for vi vil så gerne, at det med Gud ikke kun kommer til at handle om de voksne! Engle, drager, prinser, prinsesser og alle andre, store som små mødes kl. 11.00 i kirken. Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden i haven omkring sognegården, og når konger og dronninger er kåret, er der fastelavnsboller og drikke for børn og voksne i sognegården. Det er gratis og der er ingen tilmelding
Børn | Kampsporttræning

Familiefægtning i Rudersdal Fægteklub

Birkerød Idrætscenter, kl. 13-15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 13-15.
Pris: (Pris: -)
Fægtning er sjov motion og hele familien kan være med - børn og voksne - alle er velkomne. Kom og prøv - første gang er gratis - vi mødes på fægtesalen på 1. sal i Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.
Musik | Folk/Vise/Country

Mantzius VinterFolk: Lingua Franca Ensemble (NL) + Basco feat. Jullie Hjetland (INT)

MantziusLive, kl. 20.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 160 kr + gebyr / Festivalpas (begge dage): 250 kr + gebyr) Køb/bestil billet
Henover en februarweekend smelter Mantzius VinterFolk den sidste vinterfrost væk med to dages gnistrende og enestående indblik i musikverdens diverse folkscene. I år har vi udvidet perspektivet endnu mere og glæder os til at præsentere originale, internationale kunstnere som en del af vores festival. Kom helt tæt på den levende musiktradition, når vi præsenterer fire bud på folkemusik, der hver især fortolker folkemusikalske rødder og inspirationer på tværs af tid og rum:

22. februar: Lingua Franca Ensemble (NL) + Basco feat. Jullie Hjetland (INT)
Lingua Franca Ensemble består af græske og cypriotiske musikere bosat i Holland og er manifestationen af en musikalsk vandring. Velkommen til en følelsesmæssig fodrejse gennem rige, østlige middelhavstraditioner kombineret med vestlige musikelementer. Lingua Franca Ensemble er aftenens frie, ekspressive vejvisere med deres virtuose behandling af instrumenter som bl.a. yayli tanbur (langhalset, tyrkisk lut), oud (13-strenget lut) og ney (langfløjte), og musikken det fælles sprog. Til Mantzius Vinterfolk opfører ensemblet albummet "Ephemera" (2017)- en samling af kompositioner skabt på øen Cypern, der bruger musikken til at indramme nogle af følelser, vi ellers forbinder med flygtighed - de passerer måske på et øjeblik, men kan præge en livstid.

Basco er: Den skotske multiinstrumentalist Hal Parfitt Murray, de danske spillemænd Andreas Tophøj og Anders Ringgaard, den virtuose svenske citternist Ale Carr og den forunderlige dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland. Sammen fortolker denne prisbelønnede nordiske kvintet, der har optrådt på internationale festivaler som bl.a. Tønder Festival, Folk Baltica m.fl., sagn og myter fra det gamle Norden. Bascos gnistrende spil, Jullies lysende stemme og en håndfuld skandinaviske forfattere har givet gamle nordiske viser liv på ny og forløser de hvirvlende melodier. Oplev stemninger fra hurtige skotske reels, flyvende norske hallingdanse, polkaer under den danske sommer og elverpigernes ekko i de dybe svenske skove. Gennem den vilde, strømmende inspiration glimter også alverdens musik, som de fem musikere har hørt, spillet, danset, dyrket og elsket.

21. februar: Oscar Danielson (SE) + Mirja Klippel (FI/DK)
Den svenske visepopsmed Oscar Danielson er et etableret navn på den nordiske musikscene med en helt særlig tyngde og tilstedeværelse, kendt for sine humoristiske, rørende og ikke mindst exceptionelle koncerter. Den finske sangskriver Mirja Klippel udgav i 2016 debut EP'en "Lift Your Lion", som prompte resulterede i en pris som "Årets Sangskriver" ved Danish Music Awards. I 2018 fulgte "River of Silver", som tog anmelderne med storm med sine minimalistiske, poetiske sange, der omslutter lytteren med lige dele styrke og skrøbelighed.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Entré: 160 kr. + gebyr.

Få billet til begge dage med folkemusik i fokus for kun 250 kr. + gebyr

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen
Film | Tegnefilm/Animation

Ellevilde Ella

Birkerød Bio, kl. 12.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 12.
Ella og Mikkel er tilbage, og nu har de sat sig for at lave et cirkusshow. Den nye og seje dreng Johnnys påfund og lege er dog mere interessante for Mikkel, og et skænderi sætter Ella og Mikkels venskab på prøve, en prøve der afhjælpes fra uventet side.
Film | Tegnefilm/Animation

Drømmebyggerne

Reprise Teatret, kl. 13.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 13.
Pigen Minna opdager at hun har en fantastisk evne; hun kan bryde ind i- og lave om på andre menneskers drømme, når de sover! Minnas evner er dog ikke blot julelege, og hun finder hurtigt ud af, at det har konsekvenser at blande sig i drømmeverden.
Film | Tegnefilm/Animation

Spioner på missioner - Dansk tale

Birkerød Bio, kl. 13.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 13.
Amerikansk animationsfilm om topspionen Lance Sterling, som sammen med teknologigeniet Walter Beckett må løse en umulig mission. Med stemmeskuespil af blandt andre Will Smith, Rashida Jones og Tom Holland. Filmen er instrueret af Nick Bruno og Troy Quane.
Film | Tegnefilm/Animation

Drømmebyggerne

Birkerød Bio, kl. 14.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 14.
Pigen Minna opdager at hun har en fantastisk evne; hun kan bryde ind i- og lave om på andre menneskers drømme, når de sover! Minnas evner er dog ikke blot julelege, og hun finder hurtigt ud af, at det har konsekvenser at blande sig i drømmeverden.
Film | Komedie/Romantik

Klovn 3: The Final

Reprise Teatret, kl. 15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 15.
Frank fejrer 50-års fødselsdag - resten er en hemmelighed. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard med manuskript af Frank Hvam og Casper Christensen.
Film | Tegnefilm/Animation

Frost 2 - Dansk tale

Birkerød Bio, kl. 15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 15.
Amerikansk animationsfilm om dronningen Elsa, som skal ud på en eventyrlig rejse for at redde sit kongedømme. Med stemmeskuespil af blandt andre Kristen Bell, Jason Ritter og Idina Menzel. Filmen er instrueret af Chris Buck og Jennifer Lee.
Film | Tegnefilm/Animation

Sonic The Hedgehog

Birkerød Bio, kl. 16.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 16.
Amerikansk action-komediefilm om pindsvinet Sonic, som kommer til jorden for at undslippe onde kræfter, der ønsker at stjæle hans superevner. Jim Carrey og Ben Schwartz spiller hovedrollerne, og filmen er instrueret af Jeff Fowler.
Film | Action/Drama

A Hidden Life

Reprise Teatret, kl. 17.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 17.
Amerikansk drama om en mand, som nægter at kæmpe for nazisterne under 2. verdenskrig. Hovedrollerne spilles af blandt andre August Diehl og Valerie Pachner. Filmen er instrueret af Terrence Malick.
Film | Action/Drama

De forbandede år

Birkerød Bio, kl. 17.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 17.
Dansk drama om en velhavende familie, som under besættelsen i 1940 påbegynder et samarbejde med besættelsesmagten, som dog resulterer i store brud i familien. Filmen er instrueret af Anders Refn.
Film | Familiefilm

En helt almindelig familie

Birkerød Bio, kl. 18.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 18.
Dansk drama om pigen Emma, hvis far ønsker at skifte køn. Hovedrollerne spilles af blandt andre Kaya Toft Loholt og Mikkel Boe Følsgaard. Filmen er instrueret af Malou Reymann.
Film | Komedie/Romantik

Klovn 3: The Final

Birkerød Bio, kl. 20.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 20.
Frank fejrer 50-års fødselsdag - resten er en hemmelighed. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard med manuskript af Frank Hvam og Casper Christensen.
Film | Familiefilm

En helt almindelig familie

Reprise Teatret, kl. 20.15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 20.15.
Dansk drama om pigen Emma, hvis far ønsker at skifte køn. Hovedrollerne spilles af blandt andre Kaya Toft Loholt og Mikkel Boe Følsgaard. Filmen er instrueret af Malou Reymann.
Film | Thriller/Gyser

Parasite (2019)

Birkerød Bio, kl. 20.15.

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 20.15.
Prisvindende sydkoreansk mørk komediefilm om en arbejdsløs familie, som kommer tæt på en rig familie, hvorefter alting ryger ud af kontrol. Filmen er instrueret af Joon-ho Bong.
Udstilling | Kunsthåndværk

Papir Collager

Holte Bibliotek, kl. 10-18.

Lørdag den 1. februar til mandag den 2. marts 2020, kl. 10-18.
Pris: (Fri entré)
Anette oesterlin vævede billede-papir collager.