Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 3 events i Solrød Kommune d. 21. okt. 2019

Diverse | Andet

Herreklub

Kirkens Hus, kl. 14.

Mandag den 21. oktober 2019, kl. 14.
Vær med i klubben, hvor voksne mænd mødes 1. mandag i måneden til snak, en kop kaffe og kage. Ingen tilmelding, bare mød op, der er plads til alle. Programmet tilrettelægges fra gang til gang, alt efter humør, ønsker og vejret. Kontakt evt. Bent Ditlevsen, tlf 2117 0874
Musik | Klassisk

Solrød Opera 21 oktober Cellist Jerome Fruchart fra Concertgebouw

Solrød Opera, kl. 19.

Mandag den 21. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr)
Solrød Opera - fængende, fejende, flotte, franske cellist Jerome Fruchart og hans ditto fantastiske pianist Galya Kolarova spiller i Solrød Opera 21 okt kl 19 Tilmelding: info@solroedopera.dk eller tlf 21275209.
Børn | Workshop

Kids Island - Iværksætterakademi For Børn 5. 7. Klasse

Solrød Bibliotek, kl. 15.15.

Mandag den 23. september til mandag den 25. november 2019, kl. 15.15.
Pris: (Entré: 250 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Kultur og Fritid
Er du nysgerrig, idérig og kreativ? Og elsker du at bygge og skabe? Så tag med når Kids Island starter et nyt hold på iværksætterakademiet for børn i Solrød. På akademiet møder vi seje iværksættere og besøger lokale virksomheder. Er du nysgerrig, idérig og kreativ? Og elsker du at bygge og skabe? Så tag med når Kids Island starter et nyt hold på iværksætterakademiet for børn i Solrød. På akademiet møder vi seje iværksættere og besøger lokale virksomheder. Vi leger og eksperimenterer os frem, mens vi bygger nye løsninger og får gode idéer, der gør en forskel for os selv og andre.

Når du tilmelder dit barn til Kids Island, giver du samtykke til at Solrød Bibliotek og Kulturhus overdrager de i tilmeldingen anførte oplysninger til foreningen Kids Island. Kontaktoplysningerne vil herefter benyttes af Kids Island i forbindelse med afholdelse af akademiet.

"Det hele har været sjovt! Især når vi fik besøg fra iværksættere som kom ud og fortalte og når vi var ude og undersøge ting og interviewe personer. Det var også sjovt at være sammen med nye mennesker. Vi har også fejlet et par gange mig og min gruppe, og det lærer man jo også af" - Elias - Kids Island, forår 2019