Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 18 events i Tårnby Kommune d. 16. okt. 2019

Diverse | Workshop

Akvarelcafé

Tårnby Hovedbibliotek, kl. 10.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter)
Akvarelmaling er en dejlig hobby. Måske maler du allerede eller har lyst til at prøve i selskab med andre. I akvarelcaféen er du velkommen, uanset om du er nybegynder eller godt i gang.
Her er plads til alle og mulighed for gensidig inspiration og erfaringsudveksling.

Medbring selv papir, farve og pensler, så finder vi bibliotekets bøger om akvarelmaling med tips og tricks, og vi sørger for kaffe og te.

Fri adgang uden billetter
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste

Skelgårdskirken, kl. 10.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 10.
Ved kirkens præster.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste

Kastrup Kirke, kl. 12-13.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 12-13.
En af kirkens præster.
Børn | Blandet/Ukendt

Lav din egen halloweenfilm - for børn fra 7 år

Tårnby Hovedbibliotek, kl. 13.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Slip fantasien løs og væk monstre og spøgelser til live i din helt egen animerede gyserfilm. Bliv filmskaber for en eftermiddag og lav en hårrejsende halloweenfilm med med "stop motion" teknikken.

Tag billeder af en figur, et udklip eller en ven, og flyt dem lidt mellem hvert billede. Når billederne vises hurtigt efter hinanden, ser det levende ud - og du har lavet en animationsfilm.

Du arbejder med din film i forskellige faser - idé, produktion af baggrunde/figurer og endelig optagelse.
Vi sørger for alle nødvendige materialer, men du er velkommen til at medbringe egne figurer og genstande, som du kan bruge i filmen. Små figurer er lettest at arbejde med - det kan for eksempel være Lego-figurer.

For børn fra 7 år.

Gratis billetter
Diverse | Ekskursion

Aftensmad i Efterårsferien - ons 16/10

Traktørstedet Naturcenter Vestamager, kl. 17.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 17.
Pris: (Pris: Voksen 125 kr, Barn 3-12 år 60 kr, Barn 0-3 år 25 kr) Køb/bestil billet
Diverse | Foredrag

Historien om Amager

Air Pub, kl. 17-19.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 17-19.
Pris: (Entré: 295 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Amager
Sted: Air Pub
Underviser: Allan Mylius Thomsen. Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen fortæller om Amagers historie fra de tidligste tider. Vi hører også om de hollændere, som Chr. II hentede til øen, og de byer de byggede. Vi hører, hvordan byerne Tårnby, Kastrup, Store Magleby, Sundbyerne og Dragør opstår og øen udvikler sig
Vi får historien om landbrugs- og fiskeriøen, der langsom blev forvandlet til arbejderøen

Foredraget afholdes i den lokale restaurant Air Pub på Amager, hvor Lena og hendes personale sørger for, at vi får serveret et dejligt måltid mad

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer . Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen fortæller om Amagers historie fra de tidligste tider. Vi hører også om de hollændere, som Chr. II hentede til øen, og de byer de byggede. Vi hører, hvordan byerne Tårnby, Kastrup, Store Magleby, Sundbyerne og Dragør opstår og øen udvikler sig. Vi får historien om landbrugs- og fiskeriøen, der langsom blev forvandlet til arbejderøen. Foredraget afholdes i den lokale restaurant Air Pub på Amager, hvor Lena hendes personale sørger for, at vi får serveret et dejlig måltid mad
Hold: 191285
Film | Tegnefilm/Animation

Den lille afskyelige snemand - Dansk tale

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 12.15 & 15.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 12.15 & 15.
Animationsfilm, der handler om den tilfangetagne magiske Yeti, som med hjælp fra pigen Yi og hendes venner genforenes med sin familie og Himalayas bjerge. Filmen er instrueret af Jill Curton med Todd Wilderman som medinstruktør.
Film | Familiefilm

Gooseboy

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 12.45.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 12.45.
Dansk familiefilm af Wikke & Rasmussen om drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det oven i købet viser sig, at gåsen kan tale.
Film | Tegnefilm/Animation

Mugge & vejfesten

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 14.30.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 14.30.
Animeret komedie om Mugge, verdens lykkeligste dreng, der bor med sine forældre på en idyllisk og almindelig dansk villavej befolket med skæve typer. Men Mugges lykke slutter brat, da moren bliver forelsket i en anden mand og forlader Mugge og hans far.
Film | Action/Drama

Valhalla (2019)

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 16.15.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 16.15.
Adventurefilm, hvor vikingebørnene Røskva og Tjalfe sammen med Thor og Loke tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla. Her må de kæmpe sammen med guderne for at redde verden fra Ragnarok. Med blandt andre Roland Møller og Salóme Gunnarsdóttir.
Film | Komedie/Romantik

Downton Abbey

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 17.30.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 17.30.
Drama, der er en fortsættelse til den populære TV-serie af samme navn, som kørte i seks sæsoner. Året er 1927, og Crawley-familien står foran at skulle få besøg af Kong George V og Dronning Mary. Men finanserne er ikke, hvad de har været.
Film | Komedie/Romantik

Jagtsæson - Danske undertekster

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 18.30.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 18.30.
Dansk komedie om den nyligt fraskilte singlemor Eva, der tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe hende gennem en midtvejskrise. Med blandt andre Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo.
Film | Thriller/Gyser

Joker (2019)

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 20.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 20.
Thrillerdrama om Batmans ærkefjende, som fokuserer på skurkens oprindelseshistorie. Todd Phillips har instrueret og Joaquin Phoenix ses i hovedrollen som Jokeren, hvis borgerlige navn er Arthur Fleck. På rollelisten ses også Robert De Niro og Zazie Beetz.
Film | Science Fiction

Gemini Man

Kulturhuset Kastrup Bio, kl. 20.30.

Onsdag den 16. oktober 2019, kl. 20.30.
Actionthriller instrueret af Oscar-vinderen Ang Lee med Will Smith som snigmorderen Henry Brogan, der selv bliver målet for en mystisk, ung agent. I øvrige roller ses blandt andre Elizabeth Winstead, Clive Owen og Benedict Wong.
Motion | Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Røllikevej 4-6, 15 kursusdage kl. 15.

Tirsdag den 27. august til tirsdag den 3. december 2019, 15 kursusdage kl. 15.
Pris: (Pris: 905 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Gigtskolen
Underviser: Susanne Petersen. Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed. Undervisningen varetages hovedsagelig fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type. Hold 29455
Motion | Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Røllikevej 4-6, 15 kursusdage kl. 15.45.

Tirsdag den 27. august til tirsdag den 3. december 2019, 15 kursusdage kl. 15.45.
Pris: (Pris: 905 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Gigtskolen
Underviser: Susanne Petersen. Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed. Undervisningen varetages hovedsagelig fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type. Hold 29456
Motion | Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Røllikevej 4-6, 15 kursusdage kl. 16.30.

Tirsdag den 27. august til tirsdag den 3. december 2019, 15 kursusdage kl. 16.30.
Pris: (Pris: 905 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Gigtskolen
Underviser: Susanne Petersen. Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed. Undervisningen varetages hovedsagelig fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type. Hold 29457
Udstilling | Historisk

Plyssen udstilling åbner Søndag d 1 sept. fra 13- 16

Plyssen, lør søn kl. 13-16.

Søndag den 1. september til søndag den 15. december 2019, lør søn kl. 13-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: http://Plyssen.dk
Sted: Plyssen
Plyssen er en gammel klædefabrik med stolte traditioner og banebrydende historier for det tid, i dag er der lokal samling af mangt og meget, samt lokale kunstnere der udstiller på skift. Plyssen flytter fra det nuværende sted og til Gården ved Diget i Februar 2020 (estimeret), så Plyssen i den nuværende form kan du se frem til 15 December 2019, så skynd dig og besøg en tidslomme der snart er slut.

Åbent Lørdage og Søndage 13-16

PS skulle du have lyst til at være en del af vores frivillige vagter, så kan vi lokke med Sommerfrokost, Julefrokost, hygge med de andre vagter, og masser af dialog med alle typer mennesker, kig forbi på Amager Strandvej 350