Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 27874 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde fra/efter 10. jul. 2020

Udstilling | Historisk

Fredags-café med Balloner, historie - og kold rosé

Rudersdal Museer, Mothsgården, kl. 16.30-18.30.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 16.30-18.30.
Pris: (Fri entré)
Mothsgården og Søllerød Grundejerforening byder atter til fredags-café på Mothsgårdens gårdsplads med kølig vin, godt selskab, ballondyr og et godt oplæg. Temaet er denne gang det nære Søllerød for de voksne og ballonklovn for børnene. Vi får besøg af ballonklovnen Pippi, der blandt andet er kendt fra Cirkus Summarum. Hun laver sjove fantasifulde ballondyr til børnene fra kl. 16.30-17.30.

Herefter tager museumsinspektør Svend Christensen over og fortæller om "Søllerød set fra Mothsgården". Vi skal blandt andet høre om kirken og kroen, og den tætte forbindelse, der var mellem dem.

Du har stadig mulighed for at se og evt. købe Daniel Bødker Sørensen billeder fra særudstillingen og tage det med hjem når udstillingen lukker 9. august

Kølig vin og hygge
I dagens anledning kan man købe dejlig, kold rosévin og hvidvin samt vand, sodavand og is. Vi har stillet pavilloner op, hvis der skulle komme et dryp eller to.

Cafeen sælger vin til 30 kr. pr. glas. Vand, is og sodavand sælges til butikkens normalpriser

Overskuddet fra salg i cafeen går til investering i fremtidig cafedrift.

Vi glæder os meget til at se jer til en hyggelig sommer-fredags-café
Børn | Natur

Roskilde Fjordsejlads med "Hjortholm"

Vikingeskibsmuseet, kl. 16.45.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 16.45.
Pris: (Entré: Billetter 49-99 kr) Køb/bestil billet
Tag med familie og venner ud i det blå på sommersejlads i Roskilde Fjord med Hjortholm. Fjordsejladsen giver folk i alle aldre mulighed for at opleve Nationalpark Skjoldungernes Land fra søsiden. Hop ombord i Roskilde Havn og tag en rundtur omkring Ringøen i Kattinge Vig.

På turen rundt i Kattinge Vig vil du bl.a. opleve den smukke natur på Bognæs, kongeriet Elleore og få en fantastisk udsigt til Roskildes skyline fra vandet. Sejladsen med Hjortholm giver også mulighed for at komme tæt på fjordens fugleliv, bl.a. Europas største rovfugl, Havørnen, som yngler i skoven ved Bognæs. Med en kikkert kan du også se både fjordternen, troldanden, rødben, edderfuglen, gæs og mange andre fugle.

Du kan også lytte lydfortællinger om fjordens enestående natur, dens betydning for fuglene og et indblik i livet under vandet. Download nationalparkens app og find ruten 'Sommersejlads i Roskilde Fjord'.

Rederiet Stromma står bag sejladsen med Hjortholm i et tæt samarbejde med VisitFjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land.Varighed: 1 time ( + 15 min. til af/påstigning).

Billetter til turene i august måned finder du her.

Voksne: 99 kr. pr. personBørn (under 12 år): 49 kr. pr. person

Børn (under 2 år): gratis

Det er tilladt at medbringe mad- og drikkevarer ombord.

Hjortholm er ikke kørestolsvenlig.

Hunde ombord er ikke tilladt
Teater | Show/stand up

Cirkus Power

Cirkuspladsen i Rågeleje, kl. 17.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 17.
Teltet er indrettet så de lever op til myndighedernes krav. Der er 3 indgange, alle pladser er afsprittede før hver forestilling, og der er automatisk en tom plads mellem hver familie. Loger er kun forbeholdt én familie. Der skal betales for min. 4 pladser og disse kan kun reserveres på billettelefon 20 86 60 10
Vi gør opmærksom på at Cirkus Baldoni er ikke en del af regeringens sommerpakke og vores billetpriser er derfor som de plejer.

Priser: + gebyr kr. 10 pr. billet:
Musik | Andet/Ukendt

Kogekunst // ALICE Summer Series

Union, kl. 17.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 100 kr (børn: 50 kr))
Sted: Union
Når den aalborgensiske duo Kogekunst indtager gården, er der garanti for charmerende, syntetiske popballader og en fænomenal liveoptræden. Det kan gøres kort. Om Kogekunst skriver Kogekunst: "Vi er en duo, som spiller dronerock, børnehavehits, dansepop, støjpis, ballader og alt, der falder os ind. Simon spiller trommer, guitar og synger. En gang imellem danser eller nikker han lidt. Oskar spiller guitar, syntetisk klaver (det spiller også af sig selv), og synger. Oskar danser tit." Aalborg-duoen, der fejrede release for deres andet og anmelderroste album "LALALandia" på ALICE sidste år, er altid garant for en fænomenal liveoptræden og bløde knæ og bankende hjerter hos publikum. - ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series - en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series - sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers' Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads - så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer. Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series! OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk
Musik | Rock/Pop

Fredagsrock på torvet - Thomas Buttenschøn

Sortebrødre Plads, kl. 17.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 500 for 4 pers. 900 for 8 pers)
Vi savner alle en god koncert, musikalske intryk og nye oplevelser med familie og venner. Derfor har vi valgt at give kulturlivet i Odense et skub til at komme i gang igen med hjælp fra Odense Kommune og Facebook. Hver fredag i juli står vi klar med mulighed for god musik, lækker mad og dejlig drikkelse, når vi åbner op for Fredagsrock På Torvet.
Her kan du i løbet af fem fredage opleve fantastiske danske kunstnere på Sorte Brødre Torv lige midt i det autentiske H.C
Andersen Kvarter i Odense centrum, en perfekt lokation og atmosfære for vores arrangementer.

Med hjælp fra kommunen og Facebook, er det blevet muligt at sætte priserne på koncerterne ned til en pris hvor alle kan være med og give jer dejlige fynboer skønne musikalske oplevelser hen over sommeren.

Folkekendte musiker Thomas Buttenschøn levere lækker musik med hans guitar og fantastiske stemme. Han spiller op til godt humør og levere en fantastisk hyggelig intimkoncert.

Grundet forholdsregler i forbindelse med Covid19 er det kun muligt at købe borde til selskaber, og ikke enkeltbilletter.

Bemærk: pladsen er afskærmet, så det ikke er muligt at se scenen udefra.

Pris: 4 mands bord 500,- (+ gebyr)
Pris: 8 mands bord 900,- (+ gebyr)

Der er mulighed for at tilkøbe tapasbox. Pris: 150,- /person
Der er mulighed for at tilkøbe fri bar på øl/vin/vand ml. 17.00 - 19.00. Pris: 250,- /person
Musik | Jazz

Cathrine Legardh: 'En sång i en dröm' // CD-Release & Koncert

LiteraturHaus, kl. 17.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 150 kr)
Oplev jazzsangerinden Cathrine Legardh hylde det svenske jazzikon Monica Zetterlund - sammen med Jacob Christoffersen (piano) og Jesper Thorn (bas). Trioen udgiver denne dag deres brandvarme album 'En sång i en dröm' på Storyville Records. Stemningsfuld jazz & viser på svensk

Her er en unik mulighed for at høre jazzsangerinden, Cathrine Legardh, i en stemningsfuld hyldest af det svenske jazzikon Monica Zetterlund. Det sker med to fremragende musikanter; Jacob Christoffersen (piano) og Jesper Thorn (bas). Trioen har netop indspillet albummet 'En sång i en dröm', som udkommer samme dag på Storyville Records.

Det bliver en swingende, varm og udadvendt koncertoplevelse på klingende svensk. Repertoiret er et udpluk af Monicas mange og alsidige musikperler - nogle mere kendte end andre. Koncerten rummer således både folke- og revyviser samt jazzstandards oversat til svensk af bl.a. Beppe Wolgers og Hasse og Tage, Povel Ramel samt Olle Adolphson - foruden sange fra samarbejdet med Bill Evans. Legardh har med stor succes turneret i Skandinavien - for fulde huse på bl.a. Stadsteatret i Stockholm og Helsinki.

www.legardh.dk

LINE UP:

Cathrine Legardh (vocal)

Jacob Christoffersen (piano)

Jesper Thorn (bas)

Billetter kr. 150,- (begrænset antal pladser)
købes i døren eller her:

Koncert kl 17:
https://billetto.dk/en/e/cathrine-legardh-en-sang-i-en-drom-cd-release-koncert-tickets-456160/

Koncert kl 20:
https://billetto.dk/en/e/cathrine-legardh-en-sang-i-en-drom-cd-release-koncert-tickets-456161

SKREVET:

'Legardh imponerar! Zetterlund är en av mine favoriter och det krävs mycket för att jag ska bli imponerad. Hon har en fantastisk stämma med et relativt stort röstomfang och visst påminner den lite om Zetterlunds, men den är fortfarande personlig.'
****ORKESTER JOURNALEN (SE), Josephine Stensson

'Legardh synger med stil, autoritet og troværdighed. Og stor kunst er det da at annektere Monica Zetterlund-klassikeren »Sakta vi går genom stan« og så bare gøre den til sin egen.' *****BERLINGSKE, Kjeld Frandsen

'Suveræne vokallækkerier! Poetisk indlevelse og mærkbart engagement. Legardh synger fandeme dejligt og hun har udviklet en evne til at finde materiale der virkelig passer godt til hendes røst!'
**** POLITIKEN, Henrik Palle

'Cathrine är en säregen begåvning.. hon tolkar hon moget och okonstlat Monica Z:s låtar med en klangfärg och ett vibrato liknande förebilden. Det är ändå hennes egna tolkningar... De tycks vara syskonsjälar med samma jazzblod i generna. Monica Zetterlund var stor och unik i sin genre. Det är Cathrine Legardh också.' BJARNEMAGAZINET (SE)

'Hun bringer lethed til en sang, formidler smittende sangglæde, og har en evne til at synge så man virkelig lytter efter. Et smagfuld og elegant repertoire, leveret med en sikker intonation og en friskhed i sangforedraget - og så genopliver og serverer hun en række viser i en nutidig og frisk aftapning. JAZZSPECIAL, Jakob Hassing

'En slentretur gennem Stockholm og en bedårende sommervals. Legardh spadserede sikkert gennem Monicarepertoiret på svensk og engelsk... Med hvidt hårbånd og sommerkjole, som de så ud i 1960'erne, fik den danske sangerinde et fyldt Literaturhaus til at glemme, at lokaliteten var Nørrebro i København. **** POLITIKEN, Christian Munch-Hansen

'Hun synger på et bedårende smukt og formfuldendt svensk... Hun er supercharmerende og sender mig tilbage til en tid, hvor der var mælkedrenge til - og hverken Legardh eller jeg var født.' JAZZNYT, Niels Overgaard

'Jublet ville aldrig ta slut när Cathrine Legardh & Co tackades av publiken på ett utsålt Victoriateatern.''

VICTORIATEATERN, P.Falzon
Diverse | Ekskursion

Byvandring i Gasolin's Fodspor

Christianshavns Torv, kl. 17-18.30.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 17-18.30.
Pris: (Pris: 100 kr)
Arrangør: CPH Guides
Spring ud i den københavnske sommer og deltag i en byvandring på Christianshavn! Efter turen vil du kunne svare på følgende spørgsmål:

Hvem var Eik Skaløe?

Hvor ligger Andy's Bar?

Hvornår fik Vor Frelsers Kirke sit berømte tårn?

Se din by fra tårnets top?

Kan man besøge værtshuse som "Fingerbøllet" eller "Stærkodder" og komme levende ud igen?

Hvor ligger Sofiegade?

Langebro eller Knippelsbro?

Hvorfor og hvornår blev Gasolin' opløst?

Eksisterer Huset på Christianshavn og Rottehullet i virkeligheden?

Velkommen til Christianshavn i juli!
Teater | Show/stand up

Cirkus Arli

Hornbæk, pladsen ved Hornebyvej, kl. 18.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 150200 kr)
Arrangør: Cirkus Martin Arli
Velkommen til vores 50. jubilæumssæson. Vi har sat alle sejl til for at lave en festlig cirkusforestilling og glæder os til at byde jer velkommen i teltet. Vi har gjort alt for at det skal være en sjov, men samtidig sikker oplevelse at besøge Cirkus Arli.
Diverse | Møder

ACA-møde

Davidskirken, kl. 18.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 18.
Læs mere om ACA-møderne i Davids kirke.
Musik | Jazz

Jazzen swinger i M.G. Petersens Familiehave

M.G. Petersens Gamle Familiehave, kl. 18.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 18.
Pris: (Fri entré)
Hans Knudsens Jump Band. Se mere på Petersens familiehaves hjemmeside og Facebook.
Musik | Jazz

Sommerjazz: Jazzy Bossa Trio

Caféen skjolds plads, kl. 18.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 18.
Pris: (Fri entré)
Fantastiske toner vil lyde denne aften! Vi glæder os til at byde Jazzy Bossa velkommen igen - de trækker fulde huse, så vi anbefaler at du bestiller bord. Jazzy Bossa spiller blød og medrivende Bossa Nova med fokus på den gode melodi.
Børn | Natur

Aften-sejlads på Roskilde Fjord

Vikingeskibsmuseet, kl. 18 & 19.15.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 18 & 19.15.
Pris: (Entré: Billetter 49-99 kr) Køb/bestil billet
Nyd de lyse aftentimer på vandet, og se solen forsvinde i horisonten. Hop ombord på Hjortholm til en aftensejlads i Kattinge Vig midt i Nationalpark Skjoldungernes Land. Tag med familie og venner ud i det blå på sommersejlads i Roskilde Fjord. Nyd din medbragte lette aftensmad eller et lille glas og nyd naturen fra søsiden.

På turen rundt i Kattinge Vig vil du bl.a. opleve den smukke natur på Bognæs, den særlige ø Ringøen, kongeriet Elleore, en fantastisk udsigt til Roskildes skyline og muligvis Europas største rovfugl: Havørnen.

Afgang sker fra Roskilde Havn ved Vikingeskibsmuseets mole.

Rederiet Stromma står bag sejladsen med Hjortholm i et tæt samarbejde med VisitFjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land.

Billetter til aftensejlads-turen i august finder du her.

Varighed: 1 time ( + 15 min. til af/påstigning)Voksne: 99 kr. pr. person

Børn (under 12 år): 49 kr. pr. person

Børn (under 2 år): gratis

Det er tilladt at medbringe mad- og drikkevarer ombord.

Hjortholm er ikke kørestolsvenlig.

Hunde ombord er ikke tilladt
Børn | Marked/byfest

Hundested By Night

Nørregade, kl. 18-00.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 18-00.
Sted: Nørregade
Kom og vær med til en festlig fredag med masser af gode tilbud, levende musik, underholdning for børn, aktiviteter, god mad og åbne butikker helt til midnat. Kom til årets by Night I HUNDESTED. Fredag d. 10. juli kl. 18-23.00. Hundested By Night er desværre aflyst pga. COVID-19 situationen.

Nørregade bliver forvandlet til en hyggelig gågade med masser af musik, leben, lækker mad, kolde øl, super tilbud i butikkerne, konkurrencer....

Sæt allerede X i kalenderen nu....

Vel mødt til en hyggelig aften i den dejlige havneby Hundested. Kontakt: info@hundestederhverv.dk
Teater | Revy/kabaret

Ganløse Revyen 2020

Ganløse Kro, kl. 18.30.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 549 kr)
Sommerrevyen på Ganløse Kro er tilbage med succesholdet fra sidste år. Der bliver igen lagt op til en folkelig og nærværende revy, hvor der bliver lagt vægt det skal være sjovt. Prisen er inklusiv menu. Endnu en gang står Liselotte Krogager, Kim Hammelsvang og Martin Knudsen på scenen til Ganløse Kros sommerrevy, Ganløse Revyen, hvor de sidste år satte publikumsrekord. Men denne gang har Liselotte givet rollen som instruktør vider til Michel Castenholt, som har instrueret flere prisvindende revyer.

Kapelmester er igen i år Christian Berg, som vandt prisen som Årets komponist i 2019. Han får igen i år hjælp af musikeren Josef Aarskov og det er også koreograf Elise Ruusunen, som skal holde styr på alle trinene på scenen
Musik | Funk/Blues/R&B

Sommer i Haveselskabet: Teitur

Mielcke & Hurtigkarl, kl. 19.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 275-375 kr) Køb/bestil billet
Kom og oplev TEITUR i koncert i København! Mielcke & Hurtigkarl præsenterer, som én ud af 30 sommerkoncerter, Teitur. Få en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm.

Velkommen til Sommer i Haveselskabet 2020

Hvis du for tiden tænder tv'et søndag aften, har du næsten ikke kunne undgå at støde på Teiturs fantastiske musikalitet. Han er nemlig én af deltagerne i TV2s populære musikprogram "Toppen af Poppen", og Teitur har uge på uge overgået sig selv og imponeret og rørt sine medmusikanter, med specielle og yderst musikalske versioner af deres sange.

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med 'Poetry & Aeroplanes'.

Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet 'I Want To Be Kind'. "Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra "I Want To Be Kind," samt helt nye numre og selvfølgelig også publikumsfavoritter.

"Det bliver magisk" udtaler Teitur.

__________________________________________________

Når du køber din koncertbillet, er der mulighed for at tilkøbe en 3 retters picnic middag, tilberedt af Mielcke & Hurtigkarl. Maden kan nydes på græsset i Haven, på egne medbragte tæpper, før koncertens start. Glemmer man at tage et tæppe med, vil der også være mulighed for at købe tæpper. Derudover vil det være muligt at forsyne sig med lækre, kolde forfriskninger i baren og lidt let fra grillen.

Vi glæder os til at se dig

__________________________________________________

Vigtig information ang. Covid 19:
Grundet restriktioner i forbindelse med Covid 19 er koncerten en siddekoncert. Det er vigtigt at du under hele koncerten sidder på din tildelte plads, dette gælder også i tilfælde af regn. Hvis dette ikke overholdes, bliver du bedt om at forlade koncerten og haven, uden krav på refundering af din billet.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og tager de nødvendige forbehold for at sikre, at afviklingen af koncerten sker på ansvarlig vis for at minimere risikoen for smittespredning af Covid 19. Derfor opfordrer vi også vores gæster til at følge myndighedernes retningslinjer for afstand og håndhygiejne, så vi alle kan nyde en dejlig dag med musik i det fri.

Vi skal gøre opmærksom på, at billetter der bliver købt samlet (på én gang) betragtes som én gruppe, og får tildelt pladser samlet uden afstand hinanden imellem. Man skal kun købe det antal billetter og pladser, man ønsker at sidde samlet med. Ønskes afstand, skal I købe billetter hver for sig.

Husk inden arrangementet at holde dig opdateret på vores Facebook side, Sommer i Haveselskabet, omkring evt. ændringer ifbm. Covid 19.

General info:
Kom i god tid, da koncerten starter til tiden.

Husk at medbringe regnslag i tilfælde af regn. Vi beder vores gæster om ikke at tage paraply med, da det kan skærme for andre gæsters udsyn til scenen.

Man må ikke medbringe egen mad og drikke. Husk at du kan tilkøbe en skøn tre retters picnic middag, tilberedt af Mielcke & Hurtigkarl (dette skal tilvælges når man køber koncertbilletten). Derudover vil der være mulighed for at købe lidt let fra grillen, samt friske forsyninger i baren
Musik | Andet/Ukendt

European Jazz Collective

Cowbell Music, kl. 19.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 87 kr) Køb/bestil billet
Med dette års Summer Jazz koncert skydes European Jazz Collective i gang med et samarbejde mellem den tyske toppianist Florian Weber og en dansk stjernetrio med bassist Jesper Bodilsen, saxofonist Benjamin Koppel og trommeslager Martin Andersen. Musikken er moderne jazz, der trækker tråde til både europæisk og amerikansk musikhistorie og er primært komponeret af de fire musikere, der sammen udveksler musikalske erfaringer og forhåbninger og med European Jazz Collective sætter musikalsk fællesskab på dagsordenen. Visionen om at musik favner og samler kombineret med improvisationen som ramme for åbenhed og mod giver de fire virtuose musikere det perfekte afsæt for at komme med deres helt personlige og yderst aktuelle bud på, hvad rytmisk samtidsmusik er, kan være og kan få af betydning.

Florian Weber har igennem en årrække samarbejdet med den nyligt afdøde saxofonlegende Lee Konitz (der tidligere optrådte med Koppel på SummerJazz), Jesper Bodilsen har placeret sig stærkt som en af de mest efterspurgte bassister på den europæiske musikscene med tætte samarbejder med musikere som Stefano Bollani og Enrico Rava og Martin Andersen har udover et fornemt CV i Danmark også en storslået karriere i Spanien, hvor han arbejder med de største spanske jazznavne. Og Koppels alsidighed er så rigeligt præsenteret i resten af dette års Summer Jazz program
Teater | Skuespil

Skjoldunge - 10. juli

Frederikssund Festival, kl. 20.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Billetter 50-385 kr) Køb/bestil billet
Velkommen til Vikingernes Verden. Sammensæt din tur til Vikingernes Verden Spis aftensmaden i Vikingernes Verden Køb spisning a la carte på pladsen Vikingespil (kl. 20.00)

Sigurd og hans onkel kong Harald Hildetand er de sidste af den legendariske Skjoldungeslægt. En slægt velsignet af aserne. Men Harald er syg og for at redde ham, må Sigurd begive sig på en eventyrlig rejse gennem fremmede verdener og blandt jætter og guder for at søge råd hos nornerne.

Det er en historie om en ung mand, den sidste skjoldunge, der vil bestemme over sin egen skæbne. Men kan man ændre skæbnen, selvom man kender den, eller er menneskene i Midgård alle brikker i gudernes spil?

Årets forestilling byder på eventyr i særklasse, helte i kamp, kujoner i skjul og kvinder, du ikke må danse med.

Varighed ca. 2 1/2 time inkl. pause.

Rundvisning i Vikingernes Verden (kl. 17.45)

Kom med på rundvisning i Vikingernes Verden. Vikingeguiderne tager jer med på en rejse tilbage til vikingetiden og giver ligeledes et unikt indblik i fortællingen om Frederikssund Vikingespil fra dengang til nu. Turen varer ca. en time og foregår i et tempo, hvor alle kan være med.
Mødested: Infoboden ved Runestenen.

Spis aftensmaden i Vikingernes Verden (fra kl.18.45)

Lækker nordisk buffet i Valhal med 4 slags kød, forskelligt tilbehør og brød.

Vil du gerne sidde indenfor, når du spiser, så er det en god ide at booke buffeten allerede nu. Her er du garanteret en plads i Valhal. Er vejret godt, så kan maden også nydes udenfor ved langbordene
Musik | Andet/Ukendt

Olivier Antunes TRIO - Tribute to all the GREAT jazzpiano-players

Eliaskirken, kl. 20.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 20.
Jazz-koncert i Eliaskirken med Olivier Antunes orkester.
Teater | Show/stand up

Comedy Surprise

Warberg Comedy Club, kl. 20.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Kom helt tæt på Danmarks bedste komikere på Warberg Comedy Club, hvor fokus er 100% på comedyen. Der er mulighed for grin i rigelige mængder i den time som "Comedy Surprise" showet varer du kan se frem til skønt comedy-nørderi legesyge indslag samtidig med at du er helt tæt på nogle af landets bedste komikere. Konceptet er skåret helt ind til benet, der er således ikke bar eller toiletter i klubben.

Derudover skal du være klar på overraskelser, da lineuppet er hemmeligt.

Du kan godt begynde at glæde dig, for det bliver sjovt. Virkelig sjovt

Varighed: Ca. 60 min.. Dørene åbner 10min før

Der kan max købes 4 stk billetter pr. kunde. Dvs der kan ikke bestilles billetter til større grupper.

Der kan IKKE reserveres til shows i Warberg Comedy Club
Musik | Andet/Ukendt

Kaya brüel/benjamin koppel sangspejl

Cowbell Music, kl. 20.

Fredag den 10. juli 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 87 kr) Køb/bestil billet
Lineup: Kaya Brüel(vokal), Benjamin Koppel(Saxofon), Florian Weber(Piano), Jesper Bodilsen(bas), Martin Andersen(Trommer). Kaya Brüel og Benjamin Koppel er begge ud af familier med store musikalske rødder i den danske muld. Igennem flere generationer har familierne krydset hinanden gennem tiden og sat sit tydelige præg på dansk musiktradition fra viser over klassisk musik til jazz og pop.

Nu mødes de to og spejler sig i deres musikalske ophav.

Med et repertoire på dansk, med sange, deres forfædre skrev og spillede, sange de selv har skrevet hver især i deres egne efterhånden lange karrierer, kulminerer mødet sågar omkring et par helt nyskrevne sange på dansk, hvor Kaya og Benjamin reflekterer over deres musikalske rødder.

Akkompagneret af tre fænomenale europæiske jazzmusikere er Brüels og Koppels Sangspejl et frisk og anderledes musikalsk møde, hvor fortid og nutid i smuk kombination giver et blik ind i fremtiden