Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 2838 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde d. 29. feb. 2020

Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Morgenandagt v/ Anders Gadegaard

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.05.

Børn | Gymnastik/aerobic

Morgenkrudter

SNIK Atletik, kl. 08.45.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 08.45.
Pris: (Pris: 30 kr pr. barn pr. gang)
Kom og brænd krudtet af inden middagsluren. Motorik, redskaber og sjove lege, hvor alle kan være med. Hver lørdag fra kl. 8.45-9.45. Ingen tilmelding, men man betaler på MobilePay, når man kommer. Alder: 2-5 år med forældre/bedsteforældre. "SNIK Gymnastik Morgenkrudt" er et tilbud for friske piger og drenge fra 2 til 5 år. Udover at få brændt noget krudt af inden middagsluren, er fokus på social og motorisk stimulans, samtidigt med at vi har det supersjovt.
Forskning viser, at helt basale motoriske evner er et problem for mange skoleelever. Konsekvensen kan blive mindre selvværd og social isolation. Børn der ikke bevæger sig ret meget har 3 gange større risiko for at få problemer med motorikken end børn, der bevæger sig meget.
Med "SNIK Gymnastik Morgenkrudt " ønsker vi at motivere børnene til at bruge og udvikle deres motoriske kompetencer. Samtidigt stifter børnene tidligt bekendtskab med "gå til noget" og er mere tryg ved at starte på egen hånd, når de måske starter til gymnastik, fodbold, svømning, tennis eller andre sportsgrene.

Vi leger hver lørdag i Rundforbi mellem 8.45 og 9.45. Vi leger på 2 baner, der har hvert sit tema. Et tema kan måske være at lege med skumbolde, et andet tema at hoppe på madras og lave koldbøtter, mens et tredje kan være at løbe forhindringsløb. På hver bane har vi en hjælper, som kan vise øvelser, men der er fri leg og børnene kan hoppe ind og ud som de vil. De voksne må gerne lege med - måske nogle af børnene har taget deres bedsteforældre med og ladet forældrene blive hjemme.

Det koster kr. 30 per barn, og betaling sker med MobilePay på 62483.

Nogle af overfladerne vi arbejder på kan være glatte, så træningssko, hjemmesko eller bare tæer er det bedste - i strømpesokker er der stor chance for at glide og falde.

Vi har en bagkant i hallen, da BSV fodbold gerne skal begynde deres træning kl. 10:00. Derfor opfordrer vi alle til at hjælpe til med at få ryddet op i hallen og gjort den klar til fodbolddrengene
Diverse | Konference/seminar

Specialsport Kursus

Glostrup Fritidscenter og Svømmehal, kl. 09.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter)
Arrangør: Sidsel Vinther
Viden, fif og tricks til frivillige trænere og ledere. Læs mere herunder. Kurset indeholder:
Struktur og planlægning af aktiviteten.
Konkret og praktisk viden om handicap.
Forebyggelse af konflikter.
Værktøj og kommunikation.
Viden om børn og unge med særlige behov.

Kurset afholdes af IFEL specialsport og finansieres af Den Fælleskommunale Handicapidrætspulje.

Alle kommuner i Den Fælleskommunale Handicapidrætspulje har 5 pladser til frivillige trænere og ledere på kurset. Alle tilmeldte får besked mellem den 18.-20. december, om de har fået den plads de har søgt. Er der her efter flere ledige pladser på nogle af kurserne, udbydes disse frit, frem til den 6. januar 2020.
Kurset er gratis at deltage i for foreningen. Det koster foreningen 250 kr. at udeblive uden afbud
Diverse | Andet

Aa

Timotheuskirken, kl. 09.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.
AA holder møde hver lørdag kl. 9.30 i Timotheuskirkens lokaler. Det eneste, der kræves for at blive medlem, er et ønske om at holde op med at drikke. 2. lørdag i måneden åbent møde med speaker * AA kan ikke at løse problemerne i dit liv. * Men som medlemmer af AA kan vi vise dig, hvordan du lærer at leve uden alkohol ved at tage »en dag ad gangen«. * I AA holder vi os fra den »første genstand«, fordi vi har erfaring for, at vi ikke kan nøjes med den ene
Diverse | Workshop

PREP-kursus

Bellahøj Kirke, kl. 09.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.
Du kender det sikkert, du hæver stemmen og bruger gamle historier fra tidligere konflikter. Du fremhæver din partners utilstrækkelighed, undlader at se på ham, vælger at tale udenom, tier eller går. Opfattelsen af jeres parforhold har ændret sig fra et "vi" til et "jeg og du", hvor du vil vinde og din partner er blevet til din fjende. Sådan beskriver Birgitte og Henrik List tegnene på et konfliktfyldt forhold. De har siden 2011 arbejdet med PREP og er til dagligt beskæftiget som kirke- og kulturmedarbejder og psykoterapeut. For at hjælpe par til at kommunikere bedre med hinanden, har de sammen med Bellahøj Kirke sammensat et PREP-kursus d. 28. februar til d. 1. marts. PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program eller lidt frit oversat: "Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold'". På kurset får man konkrete redskaber til at kommunikere trygt sammen, og man får større forståelse for sig selv og hinandens tanker og følelser. Der vil hverken være gruppeterapi eller andre tiltag, der udstiller det enkelte par. Alle samtaler foregår imellem det enkelte par og ikke i plenum. PREP-kurset koster 800 kr. pr. par. Du kan læse mere om PREP-kurset og tilmelde dig her
Sportsturnering | Øvrige sportsturneringer

Bordtennis: DM Veteran

Royal Stage, kl. 09.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.
Pris: (Gratis)
Danmark har stolte traditioner, når vores bedste veteranbordtennisspillere drager ud i verden og spiller om EM- og VM-medaljer. Men de leverer så sandelig også højt niveau, når de kæmper om de danske mesterskaber.
Diverse | Andet

Bogbyttedag

Hovedbiblioteket i Birkerød, kl. 09-23.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09-23.
Pris: (Fri entré)
Sidste lørdag hver måned er der bogbyttedag i bibliotekets forhal. Kom og læg de bøger du vil af med - og tag nogle andre med hjem. Alt er gratis, også selv om man ikke selv lægger bøger.
Diverse | Andet

Rytmik og salmer

Bellahøj Kirke, kl. 09.30.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.30.
Aldersopdelte hold - tilmelding nødvendig Rytmik i kirken er for alle 1-6 årige sammen med en voksen. Vi leger, spiller synger og danser. Rytmik er musik og bevægelse men også tid til rolige øjeblikke. Bagefter er der tid til hygge med saft, kaffe, te og lidt at spise, mens børnene har mulighed for selv at lege sammen. Man er også velkommen til at tage madpakke med, Hvor og hvornår: Lørdage kl. 9:30 for 1-3 årige og 10:30 for 4-6 årige i Bellahøj kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj. Klik her for at åbne tilmeldingsformularen. Betaling: Det koster 400 kr. at deltage i et forløb på 10 gange. Hvis du starter midt i et forløb, betaler du mindre. Når du har tilmeldt dig, får du en sms fra Anette Riis med det beløb, du skal indbetale. VIGTIGT: vent med betaling, til du har fået en SMS med beløbet. Beløbet overføres til Mobile Pay på 16830 Husk at skrive: "RYTMIK + DIT BARNS NAVN" på indbetalingen. Instruktør:mail@praise.dk eller mobil 24 24 02 13
Diverse | Andet

Counterstrike Turnering (publikum). Nu med Stream fra ESL Katowice!

Greve Bibliotek, kl. 09.30.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Kom og se det store CS:GO clash mellem regionens ungdomsskoler. Greve Bibliotek lægger hus til en af årets helt store begivenheder - Greve Gaming 2020 CS:GO for ungdomshold.
Det bliver et brag af en skuddag, hvor der bliver fragget, bombet og flået fjender i småstykker.
Greve Ungdomsskole og Greve Bibliotek er gået sammen om denne kæmpestore begivenhed og Greve Ungdomsskole stiller selv med indtil flere hold.
Det hele foregår i Børnebiblioteket med stort setup af gamingcomputere.

Kom og hep på de lokale:-)

Som noget helt særligt har vi fået lov til at streame fra Intel Extreme Master ESL i Katowice i Polen. En turnering der er blevet lukket for publikum pga. frygt for Coronavirus.
Vi viser semifinalen fra kl. 15:00 og indtil da streamer vi reruns fra turneringen hidtil.

Hvis du har lyst kan du også melde dig som frivillig hjælper på dagen og i dagene op til.
Skriv til son@grevebib.dk
Børn | Skuespil

Far Er Sur

Zangenbergs Teater, kl. 09.30 & 11.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.30 & 11.
Pris: (Entré: Abonnement/Klub: 75 kr, Børn/Unge: 55 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 85 kr, Løssalg: 125 kr) Køb/bestil billet
Teater for børn. Aldersgruppe: 4-9 år. Varighed: 35 min uden pause. Når Far er sur, er gode råd dyre og i dag er Far altså virkelig sur. Datter prøver alle mulige krumspring for at få Far til at komme ud af sin surhed, men lige meget hvad hun finder på, virker det ikke. Hverken kaffe, smøger, Lego, en kælekanin eller en dejlig sang - og da slet ikke en fodboldkamp, når nu Sønderjyske taber- kan hjælpe! Men det viser sig heldigvis til sidst, at Far er meget mere medgørlig, når bare de rette midler tages i brug

Medvirkende: Christopher Lillman, Emma Silja Sångren

Instruktør: Sofie Pallesen
Kapelmester: Thomas Dinesen
Børn | Skuespil

Tommelise

Ishøj Teater, kl. 09.30 & 11.15.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.30 & 11.15.
Pris: (Entré: Abonnement/Klub: 75 kr, Børn/Unge: 55 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 85 kr, Løssalg: 125 kr) Køb/bestil billet
Teater for børn. Aldersgruppe: 3-9 år. Varighed: 45 min uden pause. Hvem er hun den lille pige? Hvor hører hun til? Er det mon i den mudrede sump hos de besidderiske, opblæste tudser? Eller blandt de sofistikerede, men fordomsfulde biller? Måske hører hun hjemme på et ensomt åkandeblad, der stille flyder med strømmen? Eller trygt under jorden som kone til muldvarpen i en verden fyldt med goder, men hvor solen aldrig skinner?
Ishøj Teaters nye ensemble fortolker H. C. Andersens gamle eventyr om Tommelise. Gennem musik, sang, masker og fysisk komik skaber de tre skuespillere et poetisk univers. Ved brug af lyseffekter og enkle teatralske elementer stimuleres tilskuernes fantasi og inviteres til at digte med og begejstres over teaterets essentielle magi

Medvirkende: Annevig Schelde Ebbe, Mette Alvang, Vika Mia Dahlberg-Hansen

Instruktør: Erkan Uyaniksoy
Koncept: Vika Mia Dahlberg-Hansen
Koncept: Mette Alvang
Koncept: Annevig Schelde Ebbe
Lyddesigner: Sofie Faurschou
Børn | Gudstjeneste

Kravlegudstjeneste i Blovstrød Kirke

Blovstrød Kirke, kl. 09.30-10.30.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.30-10.30.
Kristine Krarup Ravn Morgenmad i sognegården.
Diverse | Andet

Tumlekirke

Jægersborg Kirke, kl. 09.30-11.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 09.30-11.
Et lørdagsarrangement for hele familien! En gang om måneden inviterer Jægersborg Kirke de mindste børn (0-3 år) og deres familier til "Tumlekirke". Vi begynder i kirken med salmesang ved vores babysalmesangsunderviser Janne Solvang og fortælling ved Sognepræst Lea Skovsgaard. Herefter går vi i sognegården hvor Søs Jespersen der er afspændingspædagog og børnemotorikunderviser vil lave motoriske lege for de mindste. Det er gratis at deltage og der er ingen tilmelding
Diverse | Andet

Lørdagsrytmik

Adventskirken, kl. 10.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.
Lørdagsrytmik er målrettet børn fra 1 år og op til 3-4 år, men man må selvfølgelig også gerne tage store eller små søskende med. Vi begynder i kirken i en rundkreds, som nogen måske kender fra rytmik eller babysalmesang. Her skal vi synge, danse og lave. Små sjove aktiviteter til musikken i ca. 40 min. Bagefter er der legestue i den store sal, ved siden af kirkerummet, og mulighed for at hygge med boller, kaffe, grønt og frugt. Hver gang medvirker vores musikpædagog Susanne Wittrup, som også står for kirkens Rytmiske Legestue, vores organist Peter og en af kirkens præster. Det koster ikke noget at være med, og der er heller ingen tilmelding. Hvis du har spørgsmål så kontakt kirkekoordinator Christina Iversen på csi@adventskirken.dk eller 29256831
Teater | Opera/Operette

OperaBio - Porgy and Bess - Specialarrangement

Nordisk Film Biografer Imperial, kl. 10.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.
Porgy og Bess er en opera af George Gershwin komponeret i 1935. Librettoen er af DuBose Heyward, der sammen med Ira Gershwin skrev sangteksterne. Operaen er baseret på Heywards roman Porgy og det efterfølgende skuespil baseret herpå, skrevet af Heyward sammen med hans kone, Dorothy Heyward. Operaen blev uropført 30. september 1935 på Colonial Theater i Boston, USA
Diverse | Marked/byfest

Lions Halmarked

Ishøj Idræts- & Fritidscenter, kl. 10.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 20 kr)
Arrangør: Lions Ishøj
Lørdag den 29. februar 2020 afholder Lions Ishøj stort kræmmer- & loppemarked. Der er mere end 100 stadepladser. Der sælges både nye og brugte ting, hvilket gør markedet spændende og med masser af muligheder for at finde lige netop det, du står og mangler.

Markedets åbningstider:
Der er åbent for publikum fra kl. 10.00 til kl. 15.00.
Entreen på 20 kr. går ubeskåret til humanitært arbejde. Børn under 12 år er gratis ifølge med en voksen.

Kl. 11-13 kan du medbringe dine værdifulde ting i form af kunst, sølv, porcelæn, smykker mm. og få en gratis vurdering af Lautritz.com
I løbet af dagen vil der være lodtrækning om præmier på indgangsbilletten.
I Caféen kan du slappe af med lidt at spise og drikke.

Vi glæder os til at se jer alle
Børn | Andet

Musikalsk Legestue

Simon Peters Kirke, kl. 10.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.
Vores musikpædagog, Ditte Rejnholdt Jensen, byder igen velkommen til musikalsk legestue i det nye år. Alle er velkomne, og det kræver ingen tilmelding. Vi mødes følgende lørdage: 25. januar, 29. februar, 28. marts, 25. april og 30 maj 2020. Alle dage kl. 10.00
Diverse | Marked/byfest

Loppemarked

Glostrup Bibliotek, kl. 10.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Kom ned og gør et godt indkøb når Ældre Sagen afholder loppemarked. Der er masser af gode "loppeting". Det er muligt at købe kaffe eller vand.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Dåbslørdag

Højelse Kirke, kl. 10.

Diverse | Marked/byfest

Byttemarked på Egedal Rådhus

Kultur og Fritid Egedal Kommune, kl. 10.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Gør YT til NYT - dit skrammel kan være en andens guld og omvendt. Kom til byttemarked lørdag den 29. februar 2020 kl. 10-13 på Egedal Rådhus. https://www.byttemarked.nu/hvad-er-et-byttemarked/faq/Koncept. Ryd op i gemmerne, tag tingene med på byttemarked, så er du klar til at give, hvad du har og tage, hvad du kan bruge. Skån miljøet og pengepungen, få en stand på borgertovet.

Du kan tage dine ting med på selve dagen, men du kan også vælge at aflevere dit 'yt' i Rådhusets åbningstid frem til den 28. februar. Rid med på den bæredygtige bølge