Det sker på Samsø

 
Vis arrangementer for perioden
Fra
Til
Vis gudstjenester og biograffilm
 
Viser 139 events i Samsø Kommune fra/efter 12. maj 2021

Guidede rundvisninger med smagsprøver hos Samsø Bær

Kom på besøg hos Samsø Bær og oplev markerne, showroom og ikke mindst produktionen af snapse og koldpresset rapsolie. Tilmelding ikke nødvendig - bare mød op. Mødested: Vi mødes ved vejboden ved Samsø Bær, Sildeballe 35.


Onsdag den 12. maj 2021, kl. 13.
Pris: Entré: Entré inkl. smagsprøver: 50 kr for voksne, børn gratis adgang

Samsø Bær Sildeballe 35, Samsø
Hjemmeside: Se hjemmeside
I løbet af de ca. to timer, den guidede rundvisning varer, vil du blive taget på en tur rundt på gården Holmgård, hvor Samsø Bær har til huse.

Du ser bl.a. marker med jordbær, stikkelsbær og ribs. Du hører historien om, hvordan den lille virksomhed startede med et par marmelader og hvordan, vi har udviklet os med tiden til i dag at producere snapse, marmelader, saft og koldpresset olie.

Turen går også forbi det store figentræ i gården. Hvis fignerne er modne, plukker vi og smager. I haven ser vi det store bøgetræ, hvor fra vi plukker skud til vores eksklusive bøgesnaps.

I produktionslokalet får du fortalt, hvordan vi laver vores snapse og vores koldpressede rapsolie.

Endelig får du mulighed for at smage alle vores produkter, og i den lille butik kan du købe med hjem

Gåtur og minigolf i Ballen med Lone Hald

Underviser: Lone Kirketerp Hald.


Onsdag den 12. maj 2021, kl. 14.

Samsø Aftenskole Toftebjergvej 3, Samsø
Gåtur og minigolf med Lone Hald Vi mødes på Strandskoven 5 ( lige ved siden af Ballen Strandcamping ) Herfra vil Lone guide en hyggelig gåtur på ca 4,5 km. Vi kommer til at gå i græs og på markveje, så husk passende fodtøj. Efter gåturen vil der være kaffe og kage i haven på Strandskoven 5, og vi slutter dagen af med at spille minigolf på campingpladsen. Arrangementet er gratis, fordi det er støttet af Kulturministeriet. Tilmelding nødvendig, så vi har styr på deltagerantal. Max 25 deltagere Hjerteligt velkommen til en hyggelig eftermiddag med fokus på hygge og samvær. Hold 2098

Se Arrangementer på samsø

Det sker på Samsø