Vis huskeliste

Find arrangement

 • DansegulvLørdag den 30. oktober 2021, kl. 20.
  Luftens Helte
  Gasværksvej 20, Aabenraa
  Køb billet
  Ny dato : Lørdag den 30.10.2021. Refunderingsfrist 13. oktober 2020.

  Find dine flotteste, mest slidstærke dansesko frem, tag alle dine bedste venner under armen begynd at varme stemmen godt grundigt op: Luftens Helte melder nemlig klar til at fyre op under Gasværket i efteråret, det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!

  Det bliver en musikalsk oplevelse i absolut særklasse en fest uden lige, når de 19 toptunede musikere vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules mange flere til live - live på scenen

  Kombinationen af at holde en kæmpe fest sammen finde sin indre barnlige glæde frem går man aldrig galt i byen med. Skrål med på En Ven Som Mig, tag dig en svingom til Hvem Vil Ikke Gerne Være Kat find din indre snedronning frem til Let It Go.

  Når først koncerten starter, vil du ikke kunne stå stille. Energi, liv farver stråler fra orkesteret, når de indtager scenen. Det er helt tydeligt, at de brænder for at holde en fest med dig, musikken er et fantastisk sted at mødes, især når du kan synge med på alle sangene

  Luftens Helte har spillet adskillige koncerter for fulde huse landet over for feststemte publikummer, nu er de klar til at indtage Gasværket d. 7. november. Det bliver et sandt festfyrværkeri.

  Bandet startede som en sjov idé mellem to studerende på musikvidenskab i Aarhus for fem år siden. Da projektet først var kommet på benene bandet var samlet, blev det hurtigt populært - først i hjembyen Aarhus sidenhen spredte rygtet sig til store dele af landet. Initiativtagerne hed Kasper Fonnesbæk Andersen Hans Ole Munkgaard, de er stadig den dag i dag kapelmestre i bandet forsangere sammen med Laura Leunbach. Nu er bandet klar med deres hidtil mest ambitiøse turné, der er virkelig lagt i ovnen til et ordentligt brag af en koncert.

  Luftens Helte består af en energisk rytmegruppe. De kan sætte gang i enhver junglefest, mens den sprudlende blæser- strygersektion får taget til at lette hårene til at rejse sig. Derudover er der de tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte højtelskede tegnefilm.

  Luftens Helte er energi, fest magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du
  aldrig vil glemme.

  Ståplads
  Dørne åbner 1 time før
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det