Vis huskeliste

Find arrangement

 • CykelturLørdag den 9. oktober 2021, kl. 10.
  Tour de Ætteå
  Idrætsvej 3, Hovslund st., Rødekro
  Hovslund MTB vil gerne byde ind med dette lille arrangement, for at styrke fællesskabet mellem de forskellige klubber og andre med interesse omkring MTB. Vi håber rigtig mange vil komme for at deltage ved vores "Tour de Ætteå - 2021".

  Formålet er at få hilst på hinanden på tværs, få delt erfaringer og ikke mindst, få brugt lidt energi på turen omkring Hovslund.

  Turen er for alle, både for unge, gamle, mænd, kvinder, drenge, piger, for øvede og for mindre øvede. Det vil sige, at alle kan være med.

  Turen vil opdeles i to ruter med forskellige distancer og som yderligere deles ved at ruten køres med to forskellige gennemsnitshastigheder i naturskønne omgivelser, hvor 80% er på grusveje og skovkørsel. Man vil naturligvis blive udfordret med et par gode højdemeter undervejs. Man kører i hold af +/- 15 pers. som ledes af en kyndig guide.

  Ellers er der lagt op til en dag med social mtb-hygge og med kaffe og kage, grillpølser, en øl eller vand og mulighed for at vinde fine sponsorpræmier, alt dette for et beskedent startgebyr.

  Sidste tilmelding til turen er fredag d. 01.10. 2021. Overskuddet fra arrangementet tilfalder redskaber til børn og unge i gymnastik afd. Hovslund GF.

  Tilmelding via Mobile på nr. 240279 og mærk gerne overførslen med egent navn eller holdnavn
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det