Vis huskeliste

Find arrangement

 • Andet/UkendtOnsdag den 8. december 2021, kl. 19.
  Sønderjylland Jammer (Aabenraa)
  Gasværksvej 20, Aabenraa
  Jam-arrangement med adgang for alle (børn u. 15 ledsages af en voksen). Scenen er åben fra kl 19-22 - medbring selv guitar, bas, trommestikker mm.

  Jam-arrangement med adgang for alle (børn u. 15 ledsages af en voksen). Scenen er åben fra kl 19-22 - medbring selv guitar, bas, trommestikker mm. 4. onsdag i måneden, maj & juni, samt september t.o.m. december 2021 er der jam på spillestedet Gazzværket.

  Du er velkommen fra kl 19:00, hvor scenen er klar - muligvis med et band, som spiller en kort koncert inden jam'en går i gang.Du kan her læse mere om hvad jam'en er for et arrangement.

  Har du lyst til at være en del af et fælles jam-forum, så søg "Sønderjylland Jammer Mødestedet" på facebook og ansøg gruppen. Her samler vi musiker-kræfterne i regionen og der er mulighed for at kontakte musikere ifht. jam, ligesom ifht. andet musik-relateret; f.eks: "Mit band mangler fed en guitarist til ufortrødent lange guitarsoli med foden på monitoren".
  Du er ligesådan velkommen til at følge siden (Sønderjylland Jammer) på Facebook.
  Hvad er en jam?Vi spiller musik sammen, her og nu, uden forberedelse, en flok musikere der ikke nødvendigvis kender hinanden - endnu.
  Til at spille sammen skal vi selvfølgelig have instrumenter, forstærkning, lyd-anlæg og lyst til at spille.

  Dette er en 50/50 ordning...Til jam'en er der forstærkere, strøm, trommesæt, klaver, lydanlæg, mikrofoner, let perkussion-outfit og mulighed for kaffe/forfriskning.Du leverer instrument (guitar, bas mm.), spilleglæde og må meget gerne tage egne trommestikker/ egen sang-mikrofon med - Covid-19 tider, du ved!

  Til hvert Sønderjylland Jammer arrangement er der to jam-værter. Jam-værterne kan du altid gå til, hvis du har spørgsmål, vil spille, mangler akkorder, har glemt guitar-kabel eller mangler en at spille med.I Aabenraa er Dan fast jam-vært.Han flankeres på skift af hhv. Asger, Mads eller Steffan.Asger, M & S er faste værter i hhv Tønder, Haderslev og Sønderborg, hvor du også har mulighed for at komme, se de andre begivenheder her:www.facebook.com/SndrjyllndJammer/events

  Når vi ses, er der lagt op til sammenspil - du møder en masse musikere, nye og gamle, amatører og professionelle, piger og drenge, på tværs af genrer og musikalske færdigheder.
  Meningen er at vi skal komme hinanden ved og dele vores fælles glæde ved at spille musik SAMMEN.Jam'en er ikke fastlagt på en genre. Vi spiller hvad du og de andre helst vil; selvfølgelig bestemt af hvad vi har mulighed for på dagen.

  Blot for at du kender lidt til baggrunden... Sønderjylland Jammer er et regionalt initiativ, som er bakket op af de sønderjyske kommuner - Sønderjysk Kultur Fællesskab.Kommunerne har i 2021 bevilliget penge til driften af jam-sessions i de fire sønderjyske kommuner PLUS en jam-camp, som du kan lære mere om senere på året.

  Vi ses til en aften med fuld musik - og vi glæder os til at se dig!!!Sønderjylland Jammer-teametSteffan, Asger, Dan og Mads
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det