Vis huskeliste

Find arrangement

 • JazzMandag den 6. december 2021, kl. 20.
  Julekoncert Jomfru Fanny Bigband
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Jomfru Fanny Bigband spiller julen ind med Sissel Kammeeyer som solist og Jack Lawrence som dirigent.

  Så skal der igen lyde dejlige harmoniske swingtoner og julemusik, når Jomfru Fanny Bigband holder julekoncert i Sønderjyllandshallen mandag den 6. december. Den lange periode med nedlukninger og en endeløs stribe af aflyste arrangementer er nu historie, og vi kan igen se frem til at hygge med hinanden over god musik.

  Efteråret har budt på et særligt møde med "den dansende dirigent" Torben Sminge, hvor orkesteret indøvede nogle fine, men meget svære numre over en weekend. Sminge er til dagligt leder af det professionelle TipToe BigBand, så det var noget af en kapacitet, der stod foran Jomfru Fanny Bigband, for at få de svære numre ind under huden.

  Til julekoncerten spiller bandet selvfølgelig nogle af disse numre.

  Aftenens solist er Sissel Kammeyer, som ofte før har stået i front og givet bigbandet det helt rigtige udtryk. Hun er vendt tilbage til det sønderjyske og det sætter bandet stor pris på. Det bliver skønt at høre Sissels dejlige stemme og fantastiske fortolkninger af evergreens, mon ikke også i et enkelt julenummer, hvem ved?

  Koncerten styres og dirigeres af Jack Lawrence, som i flere år har været med til at gøre Bigbandet til et af de bedste amatørbigbands i landsdelen
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det