Vis huskeliste

Find arrangement

 • AndetLørdag den 27. november 2021, kl. 11-17.
  Coca-Cola julelastbilen kommer til Aabenraa
  Løjt Storegade 14, Aabenraa
  Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer til Aabenraa, hvor julemanden besøger SuperBrugsen på Løjt Storegade 14, lørdag d. 27. november kl. 11-17. Kom og besøg hans værksted og få taget et familieportræt. Julemanden vil også uddele iskolde Coca-Cola.

  Det vil også være muligt at støtte Mødrehjælpen ved at købe kugler til juletræet eller en miniatureudgave af den populære Coca-Cola julelastbil.

  I år bliver det helt specielt, da Coca-Cola netop har lanceret en ny kampagneplatform, Real Magic, og man kan glæde sig til at se en helt ny julefilm i magiens ånd, mens området foran julelastbilen også bliver ekstra magisk og uforglemmeligt i år.

  Det vil være muligt at møde julemanden, da han har fundet tid i sin ellers travle kalender til at være til stede ved SuperBrugsen på Løjt Storegade, her kan besøgende tage et familieportræt i den kæmpe iskube. I julemandens værksted kan man være kreativ, og i hans hus kan man hviske, hvad man ønsker sig til jul.

  Støt udsatte børnefamilier:
  I år vil man også kunne få fingrene i to slags merchandise. Den velkendte miniatureudgave af julelastbilen samt en julekugle til træet mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp på 25 kroner.

  I år er der ekstra meget brug for Mødrehjælpens støtte til udsatte familier, fordi mange familier er blevet økonomisk pressede under pandemien, og det sætter især spor op til julen. Læs mere om Mødrehjælpen her https://mødrehjælpen.dk

  Du kan opleve julelastbilen forskellige steder i Danmark fra 19. november til 23. december. Andre adresser og tidspunkter for julelastbilens tur kan findes på https://www.coca-cola.dk/xmas
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det