Vis huskeliste

Find arrangement

 • Andre FilmSøndag den 15. maj 2022, kl. 14.15.
  Bad Guys - De er super barske
  H P Hanssens Gade 12, Aabenraa
  Ingen har nogensinde fejlet så hårdt i at prøve at være så god som Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange.

  For der har aldrig været fem så berygtede venner som i banden Bad Guys, og som er den bande, der med deres ufatteligt antal af røverier, har været verdens mest eftersøgte skurke.
  Da de endelig bliver sat under lås og slå, mægler Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem alle fem til gode: Bandens super barske medlemmer vil nu fremover kun gøre gode gerninger...Spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord?
  Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade begiver banden sig igen ud i verden, og henad vejen opdager Hr. Ulv, at det at gøre godt, kan give ham, hvad han i al hemmelighed altid har drømt om: accept fra omverdenen! Så da en ny skurk truer byen, må Hr. Ulv gøre alt, hvad han kan for at overtale sine venner til også at arbejde i en god sags tjeneste.

  "Bad Guys - de er super barske" er baseret på den australske forfatter Aaron Blabey børne- og ungdomsserie "The Bad Guys".

  Kilde: UIP
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det