Vis huskeliste

Find arrangement

 • Andet/UkendtTirsdag den 21. marts 2023, kl. 19:00.
  AabenJam // Forår 23
  Nygade 23A, Aabenraa
  I foråret 2023 er der jamsessions på Nygadehusets hyggelige spillested, Spiloppen. Fra kl. 19-22 er der jam, hvor du kan møde andre lokale musikere og musikinteresserede, spille sammen med andre eller sludre over en kop kaffe. Hold dig orienteret på FB.

  Der er jamsessions i luften i Aabenraa - nu I Spiloppen på Nygadehuset I kølvandet på indsatsen i hele regionen fra projektet "Sønderjylland Jammer", kommer her en række lokale jam-sessions fra AabenJam.

  Du er velkommen , det er gratis, tag en ven med. Nygadehuset har baren scenen og baren åben fra kl 19.

  Kort om Jam-arrangementer - -

  Jam'en foregår på 1. sal på Nygadehuset i Aabenraa. Arrangementet starter kl 19, hvor scenen er åben, med mulighed for en åbningskoncert (max 25 min) med et lokalt band.

  Scenen er udstyret med PA-anlæg, mikrofoner, forstærkere, trommesæt og klaver. Du skal selv medbringe håndvåben (guitar, bas, ukulele mm.) og har du din egen sang-mikrofon, er du også velkommen til at bruge den. ;- Forsøg at begrænse add-ons til "håndvåben" (f.eks. egen stortromme-pedal og meterlange, kostbare pedalboards o.l.), da vi forsøger at skifte så lidt ud i udstyret på scenen som muligt, for at kunne lave tidsbesparende skift imellem musikere på scenen - osse for din skyld! -

  Har du nogen spørgsmål til eller vedr. jam'en, så skriv en besked via FB messenger.

  Jam'en har ingen specifik genre. Her er plads til at snakke sammen, spille sammen og hygge sig, hvad end man spiller Metallica, Meters eller Mendelssohn.

  Sønderjylland Jammer - -

  Har du mod på at tage udenbys for at møde nogle lokale musikere fra andre byer i Sønderjylland, er Sønderjylland Jammer stedet du kan orientere dig.

  F.eks. arrangerer Sønderborghus jams (grundlæggende) den første onsdag i måneden på Mejeriet (lige overfor Sønderborghus). Mere om det i begivenheder på FB-siden Sønderjylland Jammer.

  Mød en masse musikere her - -

  FB-grupperne "AabenJam Mødestedet", "Sønderjylland Jammer Mødestedet" og "JamHaderslev Mødestedet" er Facebook-grupper for musikere hhv. i regionen Sønderjylland og lokalt i Aabenraa og Haderslev kommune. Her har du mulighed for at gå i dialog om jam, dialog om musik generelt, lave opslag henvendt til gruppens brugere, band-opslag, musikkulturelle arrangementer, "er der nogen der vil starte et band"-opslag - eller "jeg mangler et øvelokale - hvad gør jeg?"

  Meld dig ind i gruppen og træk på lokale musikere fra henholdsvist kommunen eller regionen. God fornøjelse

  Tak til - -

  AabenJam arrangementerne er blevet en realitet med hjælp fra:

  Aabenraa Kulturelt Samråd

  Aabenraa Musikskole

  Dansk Musiker Forbund, Haderslev/Aabenraa lokal-afdeling

  Aabenraa Live

  TopTryk Grafisk

  Nygadehuset (ej at forglemme)

  1000 Tak for støtten!
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det