Vis huskeliste

Find arrangement

 • BilledkunstLørdag den 1. april 2023, 11:00 - 17:00.
  Kunstmuseet og Billedskolen fejrer 25 års jubilæum den 1. april
  Brundlund Slot 1, Aabenraa
  Lørdag den 1. april inviterer Kunstmuseet Brundlund Slot til åbent hus og fødselsdagsfejring. Anledningen er, at det er 25 år siden, at museet og Billedskolen første gang slog dørene op for publikum på det lille hvide slot i Aabenraa.

  ÅBENT HUS OG KAGE

  Lørdag den 1. april kl. 11-17 inviterer Kunstmuseet Brundlund Slot til åbent hus og fødselsdagsfejring. Anledningen er, at det er 25 år siden, at museet og Billedskolen første gang slog dørene op for publikum på det lille hvide slot i Aabenraa. Den historiske bygning har gennem tiden vist en perlerække af udstillinger med særligt fokus på sønderjyske kunstnere.

  I april 1998 åbnede Brundlund Slot første gang dørene for helt nye kunstudstillinger. Pladsen på Aabenraa kulturhistoriske museum var blevet for trang, og Aabenraa Kommune besluttede derfor at indrette det hvide slot til et helt nyt udstillingssted med fokus på museets store samling af billedkunst. I de følgende 25 år er der blevet vist en perlerække af kunstudstillinger på museet med fokus på både den ældre og den helt moderne kunst.

  På dagen er der fri entré, kaffe og kage, omvisninger, åbent værksted i Billedskolen og et stort bogudsalg med gode muligheder for at købe nogle af de mange bøger, som i tidens løb er udkommet på museet
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det