Troels Gustavsen - forårstour 2021
Sted: Gazzværket, Gasværksvej 20, Aabenraa
Dato: Lørdag den 15. maj 2021
Tid:, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet

Troels Gustavsen - forårstour 2021.

TROELS GUSTAVSEN ANNONCERER FORÅRSTOUR. Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig træder ind i en ny æra. Med udgangspunkt i en musikalsk genfødsel, har han fundet ind til sin kerne som sangskriver.

Nu annoncerer han en landsdækkende forårstour, som står i forandringens tegn. Med fuldt band fornyet kreativitet er Troels klar til at stikke endnu dybere, favne endnu varmere flyve endnu højere.

Sangeren, som allerede har en perlerække af storstreamede hits på samvittigheden, har brugt 2020's stilhed isolation på at finde ind til sin musikalske core. Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig træder ind i en ny æra: 'Det er nogle forandringer, som har ligget luret i lang tid - da de ældste af mine unger spurgte mig, hvorfor jeg hedder NOAH, når jeg synger mine sange, tog jeg hele mit virke op til revision,' fortæller den 32-årige sanger far til fem. Han tilføjer: 'Jeg havde faktisk svært ved at svare dem på spørgsmålet, derfor gav det mening for mig at smide NOAH-kappen træde ud i verden, helt som mig selv. Som Troels Gustavsen. Jeg må have stået i stampe før, for pludselig er der kommet seriøst fart på det hele - så inspirationen,' forklarer den oprindelige lollik. 'For tiden skriver jeg de bedste sange i mange år. Måske de bedste sange nogensinde.'

Troels Gustavsen har under navnet NOAH formået at samle danskerne om musikken samtidig dominere dansk airplay streamingtjenester. Gennembruddet oprandt i 2012 med 'Alt Er Forbi', siden har han spillet den ene udsolgte koncert efter den anden. Ligeledes har hans medvirken i Toppen af Poppen genereret en rygvind, som har sendt NOAH i rotation. Nu står han her, som et af landets største popnavne, har flippet karrieren som et resultat af 2020-isolationen. En nyfunden inspiration ikke mindst et ønske om at stikke endnu dybere, favne endnu varmere flyve endnu højere. Sangeren er utvivlsomt stadig garant for dansksproget pop fra øverste hylde, krydret med den ikoniske stemme en nordisk tone af melankoli. Det første bevis er den stærkt personlige single 'Knuste Hjerter', hvor han demonstrerer, at han er i destilleret storform, at han tør sætte sig selv på spil. Troels Gustavsen er for alvor kommet videre - i livet i musikken. Glæd dig til 2021, hvor sangeren, sammen med foråret, springer ud i sit hidtil mest personlige nærværende liveprojekt
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer

AABENRAA CITY
Aabenraa byder på et væld af oplevelser og muligheder, om det er shopping, seværdigheder, koncerter, naturoplevelser så finder du det her. Du finder også Danmarks længste sammenhængende gågade med et væld af specialbutikker. Skov, strand, historie, specialiteter - Aabenraa har det hele.

© 2019
Business Aabenraa
Storegade 30
6200 Aabenraa
post@businessaabenraa.com