Håndmadder og håndbajere | Ole Lund Kirkegaard
Sted: Aabenraa Bibliotek, Haderslevvej 3, Aabenraa
Dato: Tirsdag den 18. maj 2021
Tid:, kl. 18.15.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet

Håndmadder og håndbajere | Ole Lund Kirkegaard.

Tag med på opdagelse i Ole Lund Kirkegaards forfatterskab og liv, når vi på Aabenraa Bibliotek udforsker hans liv fra forskellige vinkler - over en håndmad og håndbajer.

Her er ingen kedelige opremsninger af bibliografier og årstal, men en masse spændende fortællinger, lydklip, sjove facts, interviewklip og meget mere.

Ole Lund Kirkegaard debuterede med "Lille Virgil" i 1967. Herfra gik det stærkt. Antallet af forespørgsler på nye børnebøger steg, og i 1976 valgte han at blive forfatter på fuld tid. Han kom hurtigt til at savne dialogen med børnene fra sit virke som lærer.

Arbejdspresset medførte et forøget indtag af alkohol, der udviklede sig til et misbrug og førte til skilsmisse. Forfatteren døde i 1979, 38 år gammel, af et ildebefindende, da han på vej hjem fra en kro faldt om i sneen og frøs ihjel.

Det bliver bestemt ikke kedeligt.

Håndmadder og håndbajere | Ole Lund Kirkegaard
Aabenraa Bibliotek
Tirsdag d. 18. maj fra 18.15 til 19.30
Entré: 50 kroner inkl. håndmad og håndbajer. Tilmelding nødvendig.

Vi overholder alle gældende coronaretningslinjer.
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer

AABENRAA CITY
Aabenraa byder på et væld af oplevelser og muligheder, om det er shopping, seværdigheder, koncerter, naturoplevelser så finder du det her. Du finder også Danmarks længste sammenhængende gågade med et væld af specialbutikker. Skov, strand, historie, specialiteter - Aabenraa har det hele.

© 2019
Business Aabenraa
Storegade 30
6200 Aabenraa
post@businessaabenraa.com