Genveje

Guldborgsund Kommune

I SAMARBEJDE MED KULTUNAUT.DK

kultunaut
Hver dag året rundt er der spændende aktiviteter overalt i Guldborgsund Kommune.
Vælg kategori og dato i kalenderen nedenfor.
VÆLG KATEGORIER
- eller søg efter aktiviteter


Tam Vil børneteater.

En sand junglekomedie om at finde sin indre urkraft! Newyorkeren Jane er besat af myten om Abernes Konge og bliver lettere eksalteret når hun åbner en kulørt tegneserie om sit idol.

En dag beslutter hun sig for at rejse dybt inde i Afrikas jungle og finde sin drømmehelt. Spørgsmålet er om myten vil leve op til forventningerne...

TAM VILD bygger på de grundlæggende Rakkerpak-dyder, som handler om at skabe udendørs teater i et universelt teatersprog - godt krydret med både galskab og humor.

I TAM VILD tager skuespillerne Susanne Bonde, Niels Peter Kløft og musikeren Bastian Popp livtag med en klassiker på en VILDT crazy måde. Lattermusklerne kommer på overarbejde, når de to skuespillere svinger sig i lianer og går i ét med naturen og når multi-instrumentalisten samtidigt ruller hele sit spektakulære repertoire ud.

TAM VILD er en nonverbal gadeteaterforestilling, der leger med det teatralske udtryk, bakket op af en massiv lydside, slapsticks og poesi... og den klassiske replik "Me Tarzan, You Jane!"

Dato: Torsdag den 13. august 2020
Tidspunkt: kl. 16-17
Sted: Marielyst Turistinformation , Marielyst Strandvej 54 , Væggerløse

Næste