Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/themes/theme49281/includes/theme-init.php on line 13
Kalender - OplevHTKOplevHTK
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854
 • Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Danmark og danskerne
  Dato: Mandag den 4. oktober 2021
  Entré: 100 kr
  event billede event billede event billede event billede

  Underviser: Pia Lund Poulsen. Der har i de senere år været stor opmærksomhed på Danmark og Norden fra den store omverden. Vi er blevet eksotiske i de andres øjne. Hygge og højskole. Nytænkning og innovation. Hvad er det med os danskere?

  Er vi så lykkelige som vi har ry for at være?
  I foredraget vil vi diskutere disse ord som kendetegner Danmark og vores selvopfattelse. Hvilken rolle spiller vores identitet og selvforståelse i mødet med det fremmede? Hvem er vi? Og Hvordan bliver vi oplevet udefra? Vi skal snakke om alt det, der gør os til et unikt folkefærd.

  Der har i de senere år været stor opmærksomhed på Danmark og Norden fra den store omverden. Vi er blevet eksotiske i de andres øjne. Hygge og højskole. Nytænkning og innovation. Hvad er det med os danskere? Er vi så lykkelige som vi har ry for at være? I foredraget vil vi diskutere disse ord som kendetegner Danmark og vores selvopfattelse. Hvilken rolle spiller vores identitet og selvforståelse i mødet med det fremmede? Hvem er vi? Og Hvordan bliver vi oplevet udefra? Vi skal snakke om alt det, der gør os til et unikt folkefærd.

  Hold: 4021211025

  DETALJER
  Dato: Mandag den 4. oktober 2021
  Tidspunkt: kl. 19-21
  Pris: 100 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Foredrag

  STED
  Taastrup Hovedgade 71, Taastrup