Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/themes/theme49281/includes/theme-init.php on line 13
Kalender - OplevHTKOplevHTK
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854
 • Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Arktiske fortællinger - om polarforskerne
  Dato: Mandag den 27. september 2021
  Entré: 100 kr
  event billede event billede event billede event billede

  Underviser: Pia Lund Poulsen. I 2021 er det 300 år siden, at Hans Egede kom til Grønland og det blev starten på koloniseringen af Grønland. Det startede interessen for at kortlægge det ukendte Grønland og de øvrige "hvide pletter" på landkortet.

  Tag med på en rejse tilbage i tiden til de store opdagelsesrejsende og polarforskere, der har skrevet sig ind i historien ved deres ufattelige bedrifter på isen.
  Vi starter med Erik den Røde og nordboernes møde med Grønland. Vi hører om præstens Hans Egede og de udfordringer, der ventede den danske koloni.
  Vi skal gennem is, sne og kulde og møder undervejs eventyrlige mandfolk som Knud Rasmussen og Peter Freuchen der drog på ekspeditioner, der var ekstremt farefulde og krævede stort vovemod.
  I 2021 er det 300 år siden, at Hans Egede kom til Grønland og det blev starten på koloniseringen af Grønland. Det startede interessen for at kortlægge det ukendte Grønland og de øvrige "hvide pletter" på landkortet. Tag med på en rejse tilbage i tiden til de store opdagelsesrejsende og polarforskere, der har skrevet sig ind i historien ved deres ufattelige bedrifter på isen. Vi starter med Erik den Røde og nordboernes møde med Grønland. Vi hører om præstens Hans Egede og de udfordringer, der ventede den danske koloni. Vi skal gennem is, sne og kulde og møder undervejs eventyrlige mandfolk som Knud Rasmussen og Peter Freuchen der drog på ekspeditioner, der var ekstremt farefulde og krævede stort vovemod.

  Hold: 4021211024

  DETALJER
  Dato: Mandag den 27. september 2021
  Tidspunkt: kl. 19-21
  Pris: 100 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Foredrag

  STED
  Taastrup Hovedgade 71, Taastrup