Musik
Oplev Danmarks bedste Kim Larsen kopiband i Kometen

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lørdag den 21. marts 2020, kl. 20.
Hvidovre Kulturråd inviterer til en aften i Kim Larsens ånd, når kopibandet Gasbox kommer og holder koncert i Kometen den 21. marts 2020.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Gasbox - Danmarks bedste Kim Larsen kopi

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin' i 70'erne, Bellami i 80'erne, Bell*Star i 90'erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner, der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre! Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger er front, når Gasbox giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare, som man kan komme.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet "Danmark har talent" på TV2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar), Jan O. Thomassen (bas) og Johnny Kolstrup (trommer).

Sæt allerede kryds i kalenderen nu til et brag af en Kim Larsen-fest når Gasbox kommer og sætter gang i Kometen. Koncerten finder sted lørdag den 21. marts 2020 kl. 20.00-22.00. Dørene åbner kl. 19.00. Billetpris: 100 kr. eks. gebyr. Billetter kan købes på Hvidovre Kulturråds Facebookside @Hvidovrekulturrad eller på HvidovreBibliotekerne
Køb/bestil billet
(Entré: 100 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige