Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Diverse
Klippekort

Teater Vestvolden
Høvedstensvej 49, Hvidovre
Onsdag den 30. juni 2021, kl. 23.59.
Voksen: Med et klippekort kan du se fem forskellige forestillinger eller arrangementer for 60 kr. per gang. Kortet er personligt og udløber først i det øjeblik, du har brugt dine klip.


Børn og unge under 15 år: Med et klippekort kan børn og unge under 15 år se fem forskellige forestillinger eller arrangementer for 40 kr. per gang. Kortet er personligt og udløber først, når alle klip er brugt. Levering: Når du køber Klippekort online fungerer det som en voucher, som du kan printe eller vise på Teater Vestvolden, hvor du får udleveret det fysiske Klippekort. Arrangør: Teater Vestvolden Køb/bestil billet
Entré: 300 kr + evt. gebyr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige