Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Babysalmesang

Magistergaarden, Hvidovre Kirke
Hvidovre Kirkeplads 3, Hvidovre
Tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 10.30-12.30.
Der er Babysalmesang hver tirsdag kl. 10.30 - 12.30 med babysalmesang kl. 11-.11.40. Vi slutter senest kl. 12.30. HUSK at der er tilmelding! Vi følger selvfølgelig hele tiden myndighedernes retningslinjer omkring forebyggelse af smitte.


Derfor er det med forbehold for ændringer og med nye tiltag. Der er tilmelding til legestue@hvidovrekirke.dk, og der er plads til 12 på holdet. Hvis dit barn kan kravle, er det dit ansvar og pligt, at barnet ikke kommer for tæt på de andre børn og voksne. Tilbuddet om babysalmesang er derfor målrettet børn i alderen 3-8 mrd. Legestuen er et musikalsk og rytmisk tilbud for børn og foregår i Magistergaarden (sognehuset). Musik og sang stimulerer barnets udvikling og koncentrationsevne samt evnen til at lytte og samarbejde. I legestuen er der legetøj, bløde vattæpper på gulvet og skifteunderlag. Kaffe, te og vand er gratis, brød ad libitum koster 10,- kr. P.g.a. coronasituationen er det nødvendigt at tilmelde sig. Hvis du vil vide mere, kan du henvende dig til Anette Dithmer Bjerregaard på adb(@)hvidovrekirke.dk eller telefon 2440 2983
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige