Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Diverse
Vicky Knudsen - Evolutionens magiske verden

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Tirsdag den 24. november 2020, kl. 17-18.30.
Igennem millioner af år har der udviklet sig arter, som dinosaurer, optimistiske ringduer, superspecialiserede hyperparasitter og hermafroditiske leopardsnegle.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Alle med hver deres særlige strategi for at overleve og formere sig. Vicky Knudsen, der bl.a. er kendt fra programmet Vores vilde veje, guider os igennem en underholdende, fascinerende og lærerig rejse ud i den danske natur og evolutionens magiske verden.

Fra 8 år

Billetter fra den 28. oktober kl. 10.00. Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.

BEMÆRK venligst at pga coronarestriktioner er siddepladserne indrettet efter en særlig plan og med en tom stol mellem hvert publikum - dette gælder også for publikum, der kender hinanden
Entré: 40 inkl gebyr
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige