Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Shubberne

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Fredag den 10. september 2021, kl. 20.
Vaskeægte Shu-bi-dua! Spillet af 3 gamle originaler.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardspiller Willy Pedersen er ankermændene bag Shubberne.

Shubberne spiller deres største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis det samme som i de kronede dage. "Det er som at blive ført tilbage til dengang" siger publikum efter koncerterne.

Foruden de tre "gamle" Shubber består bandet af de to blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs, Karsten Lagermann(vok) og John Sørensen (bas)

Shubberne skaber en fest over alt hvor de spiller, og hemmeligheden bag dette er, som de selv siger:

"Vi' de eneste Shu-bi der dur!"

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 10. september 2021. Koncerten starter kl. 20.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 19.00.

Forsalg: 215 kr. // dørsalg: 235 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen
Entré: 215 (+ billetgebyr 5 kr)
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige