Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Dreamers' Circus

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Fredag den 1. oktober 2021, kl. 21.
Oplev de drømmende fornyere og alsidige spillemænd, når Hvidovre Musikråd byder Dreamers' Circus velkommen til Kometen!
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

En sen nattetime i 2009 mødtes Ale, Rune og Nikolaj til en intens jamsession på Nørrebro Spilletræf. Det var kærlighed ved første tone, og et nyt band var født. Siden da har de tre
folkemusikere udfordret de gamle traditioner og givet den nordiske folkemusik et nyt look - det har gjort dem ombejlede og eftertragtede verden over.

Musikken er i frit fald, når Dreamers' Circus går på scenen. Med rødder i traditionsmusikken blander de nutidige kompositioner med filmiske stemningsbilleder og en sound inspireret af indiekunstnere som Bon Iver, Sufjan Stephens og Loney Dear. Sammen med publikum forvandles hver koncert til en intens musikoplevelse fuld af virtuositet og dynamisk ekspertise, der tilsammen fremkalder både sårbarhed og folkefest.

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 1. oktober 2021. Koncerten starter kl. 21.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 20.00. Der vil være unummererede siddepladser.

Forsalg: 120 kr. // dørsalg: 140 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen
Entré: 120 (+ billetgebyr 5 kr)
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige