Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Statement og Black Oak County @Hvidovre Musikråd

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lørdag den 29. maj 2021, kl. 20-23.
Koncerten er RYKKET til den 29. maj 2021.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Kære billetkøber

Så har vi fundet en ny dato for denne koncert med Statement og Black Oak County! Den nye koncertdato er lørdag d. 29. maj 2021. Samme tid og samme sted. Behold din billet, den kan bruges til den nye dato.

Er du forhindret i at deltage, kan billetten minus gebyret refunderes ved henvendelse til Hvidovre Hovedbibliotek på mail: bibl.hvidovrebillet@HVIDOVRE.DK Har du andre spørgsmål ang. koncerten skal de henvendes til kultur@hvidovre.dk Du kan også følge med på Facebook: www.fb.com/HvidovreMusikrad

Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse.

Hvidovre Musikråd ønsker dig en god dag.

STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstads byer, hvor de kommer med deres virkelig prangende melodiske Hard Rock, blandet med det tunge metal element. De udgav deres debutalbum "Monsters" (2014), andet album "Heaven Will Burn" (2016), der har høstet adskillige gode anmeldelser, både fra ind og udland. Japan har også vist stor interesse for deres seneste plade, og ligeså har deres singler og videoer "Heaven Will Burn" og "Madness" været i fast rotation på forskellige FM-stationer. Nu står de endnu engang klar til at indtage studiet, for at indspille deres tredje album, og denne gang med Søren Andersen ved Medley studiets mixerpult. Det giver bandet en ny og spændende kant, som altid kan sammenlignes med Scorpions, Metallica, Accept, men som hilser på de lidt nyere hard rock navne som feks. Five Finger Death Punch

Black Oak County er nu tilbage, stærkere end nogensinde før, med en ny forsanger og en ny lyd der kombineres med det velkendte energiske og kraftfulde udtryk, som folk husker fra debuten.

Black Oak County er nu en hårdtslående og iørefaldende powertrio bestående af Jack Svendsen (guitar), Mike Svendsen (trommer) og René Hjelm (vokal/bas). Bandet fokuserer nu endnu mere på melodien og sangen, blandet med de store og heftige riffs, som bandet er kendt og elsket for.

Koncerten er stående, og døre åbnes en time inden koncertstart.

Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen. Resterende billetter sælges i døren for 145,- pr. stk
Entré: 125 kr
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige