Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Beatbox Sensation

Avedøre Bibliotek og Kulturhus
Hovedstien 14, Hvidovre
Mandag den 10. maj 2021, kl. 10.
Breakdance, Streetdance & Beatbox performance. Aldersgruppe: 7-18 år. Varighed: 40 min uden pause.
Arrangeret af Teater Vestvolden.

Beatboxere formår at anvende deres stemme til at forme musik på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt, når de laver cool, heftige og sjove lyde.

Mød to beatboxere i en dialog, som spejles/tolkes af dansere, der visualiserer det, musikerne "fortæller" hinanden.

Forestillingen er en manifestation at det at være dygtig til noget og kunne noget rigtig godt er et bevis på, at du er "noget" eller "nogen", som er meget mere værd end de negative indtryk, som holder dig tilbage eller nede.

Spiller på Hvidovre Teaterfestival. Gratis for børn/unge. Voksne betaler entré

Medvirkende: Maurizio Addone, Thor Mikkelsen, Ferhat Düz, Fredmar Yurubí López Delgado, Arturo de Jesus Castillo Molina, Emilio Guillermo Bravo Sanchez

Producent: Kim Bøytler
Entré: Løssalg: 40 kr
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige