Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Sko/Torp @Hvidovre Musikråd

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Fredag den 27. august 2021, kl. 20-21.30.
Koncerten er RYKKET til den 27. august 2021.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

På baggrund af regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet, må vi desværre udskyde koncerten med Sko/Torp.

Den nye koncertdato er fredag den 27. auguat 2021. Samme tid og samme sted.

N.B. Har du allerede købt billet, kan billetten bruges til den nye dato. Er du forhindret i at deltage, kan billetten minus gebyret refunderes ved henvendelse til Hvidovre Hovedbibliotek på tlf.: 36392020 el. mail: hvbib@hvidovre.dk. Har du andre spørgsmål ang. koncerten skal de henvendes til kultur@hvidovre.dk Du kan også følge med på Facebook: www.fb.com/HvidovreMusikrad.

Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse.

Get Ready, Loser's Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: "Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?"

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig til at lægge vejen forbi Hvidovre.

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 27. august 2021 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00. Det er en siddende koncert med unummererede siddepladser.

Forsalg: 170 kr. + billetgebyr. Dørsalg: 190 kr
Køb/bestil billet
Entré: 170 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige