Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Lis Sørensen

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Søndag den 3. oktober 2021, kl. 15.
Hvidovre Musikråd er stolte af at kunne byde Lis Sørensen velkommen til Kometen!
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

En æres-DMA, Arena-koncerter med Anne og Sanne og en anmelderrost biografi - Lis Sørensen havde et heftigt 2019, og i 2020 sænker Lis Sørensen ikke farten, men fortsætter sin enestående karriere med at spille en masse koncerter landet over.

Desuden er et nyt album planlagt til at se dagens lys i sensommeren.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, "Verden er i farver"', "Tæt på Ækvator", "Mine Øjne De Skal Se" og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og den eftertragtede sangerinde er mere end klar til efteråret 2021.

Koncerten finder sted i Kometen søndag den 3. oktober. Koncerten starter kl. 15.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 14.00. Der vil være unummererede siddepladser.

Forsalg: 275 kr. // dørsalg: 295 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen
Køb/bestil billet
Entré: 275 (+ billetgebyr 5 kr)
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige