Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Teater
Heksejagt

Teater Vestvolden
Høvedstensvej 49, Hvidovre
Tirsdag den 11. maj 2021, kl. 10.
Aldersgruppe: Fra 12 år. Varighed: 55 min uden pause.


En kvinde pisser i en gårdport og syv år efter dør gårdens køer! Et hestevognshjul falder af, da bondemanden kører forbi en fattig tiggerkone. Hekseri! Og hekse bliver selvfølgelig brændt på bålet.

Heksesladder i landsbyerne er hverdagskost. Men da Heksejægeren fra Rugaard anklager Blommen for hekseri, holder hendes fantasifulde fortællinger hende i live.

Heksejagt er en sand og skræmmende historie om heksebrændinger i Danmark.

Spiller på Hvidovre Teaterfestival. Gratis for børn og unge. Voksne betaler entré. Præsenteres i samarbejde med HvidovreBibliotekerne og Kultur&Fritid Hvidovre Kommune

Medvirkende: André Andersen

Konsulent: Vigga Bro
Scenograf: Nikolaj Heiselberg Trap
Køb/bestil billet
Entré: Løssalg: 40 kr
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige