Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Cirkelines Museskole

Teater Vestvolden
Høvedstensvej 49, Hvidovre
Torsdag den 13. maj 2021, kl. 15 & 17.
Teater for børn. Aldersgruppe: 3-6 år. Varighed: 45 min uden pause.


I denne morsomme og fantasifyldte teaterforestilling om "Cirkelines
Museskole" skal Ingolf og Frederik lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole. Hun lærer musene om alfabetet og bogstaverne, hvordan de ser ud, hvilke lyde de siger, og hvad der rimer på dem. Undervisningen foregår både indenfor og ude i haven.

Det er en teaterforestilling, som ikke kun gør publikum til tilskuer, men også lader børnene blandt publikum være aktive deltagere. Musene og publikum bliver præsenteret for forskellige bogstaver, og hvad der starter med de forskellige bogstaver.

Præsenteres på Hvidovre Teaterfestival. Gratis for børn. Voksne betaler entré

Medvirkende: Anne Blomsgård, Christian Bergman, M. fl.

Medinstruktør: Lisbet Lipschitz
Medinstruktør: Christian Bergman
Scenograf: Annika Nilsson
Køb/bestil billet
Entré: Løssalg: 40 kr
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige