Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Drengen der ville gøre det umulige

Enghøjhuset
Bødkerporten 6A, Hvidovre
Mandag den 18. oktober 2021, kl. 10-11.30.
Dansk tegnefilm med stemmer af bl.a. Otto Brandenburg, Paprika Steen, Tommy Kenter og Sidse Babett Knudsen. Instruktion: Jannik Hastrup.
Arrangeret af Avedøre Bibliotek og Kulturhus.

En isbjørnemor føder en unge i sin hule, der dør kort tid efter. Ikke langt derfra føder en kvinde en dreng, der til gengæld sund og stærk. Da isbjørnemoren er så ulykkelig over sit tab, at hun lægger sig ud på isen for at dø, beslutter isbjørnefaren at stjæle drengen. Således går det til, at drengen opdrages som isbjørn. Hans biologiske mor er imidlertid dybt ulykkelig over at have mistet sit barn, og derfor lover hendes mand, at bringe drengen hjem igen
Køb/bestil billet
Fri entré
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige