Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Foredrag
Hvad har regnormen og giraffen til fælles - foredrag med Bengt Holst

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Torsdag den 11. november 2021, kl. 17-18.30.
Naturen er mangfoldig, og hver eneste dyr, stor eller lille, har en fantastisk historie på fortælle.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Jo mere, man dykker ned i dyrenes verden jo mere forundret bliver man over, hvor kreativ naturen har været siden det første liv på kloden startede for 3,6 milliarder år siden. Alle dyr har de samme udfordringer, nemlig at finde føde, at finde læ for vind og vejr og finde mager.

Bengt Holst

Bengt Holst, som har været videnskabelig direktør for Zoologisk have i mange år, tager os i dette foredrag med på en tur gennem dyrenes verden med udgangspunkt i sin egen fascination af de mange livsformer, der omgiver os. Som naturens stemme fortæller han nogle af de fængslende historier, hver enkelt art ville kunne fortælle, hvis de kunne tale.

Fra 10 år
Køb/bestil billet
Entré: 35 (+ 5 kr i gebyr)
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige