Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Fyrtøjet

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Søndag den 19. september 2021, kl. 14.30 & 16.
Eller hvordan bedstefar fik prinsessen og det hele kongerige. Musikteater for børn. Aldersgruppe: 4-9 år. Varighed: 45 min uden pause.
Arrangeret af Hvidovre Teaterforening.

Bedstefar har haft et eventyrligt liv, som han er god til at fortælle historier om. Da Emma var lille, elskede hun at få fortalt, hvordan bedstefar og bedstemor fandt hinanden ved hjælp af 3 hunde og et magisk fyrtøj. Men da Emma blev større, begyndte hun at tvivle på historien. Nu er bedstefar ked af det og fortæller ikke mere, for han er blevet alene. Og Emma er blevet svigtet af en veninde og har selv brug for lidt opmuntring. Hvem ejer historierne, når vi leger, og hvem bestemmer grænsen mellem fantasi og virkelighed? Og hvordan kan vi bedst hjælpe hinanden, når livet bliver svært?
Musikken er velklingende og imødekommende, men samtidig fuld af finurlige detaljer

Medvirkende: Mariann Mikkelsen, Hans Dueholm, Branko Djordjevic
Køb/bestil billet
Entré: Børn/Unge: 60 kr, Løssalg: 80 kr, Særrabat til voksne: 70 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige