Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Teater
Småt Brændbart

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Torsdag den 21. oktober 2021, kl. 19.30.
Comedy. Aldersgruppe: Fra 18 år. Varighed: 125 min med pause.
Arrangeret af Hvidovre Teaterforening.

To hudløst ærlige og hylende morsomme livsrejser. To bedste venner har - meget
pludseligt - rundet de 40. Og det er de tilsyneladende helt afklarede med, for karriererne kører, familierne er harmoniske, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering.

I Småt Brændbart gennemlever de begge livet fra start til midt. Fra de allerførste barndomsminder - til teenageårene, og frem til nu - midten - hvor alle drømmene er opfyldt, og hvor hver ny erobring virker som en sløv gentagelse.

Forestillingen er fyldt med nyskrevne sange, der finder både komikken og alvoren frem i emner som dobbelt-moral, ytringsfrihed, religion, racisme, familieproblemer, veganisme, Ikea og farjokes!

Medvirkende: Vicki Berlin, Rasmus Krogsgaard
Køb/bestil billet
Entré: Børn/Unge: 130-150 kr, Løssalg: 280-300 kr, Seniorer: 200-220 kr, Særrabat til voksne: 220-240 kr
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige